10Bet - 100 Euro Bonus                                            Detalii 10Bet
 
10Bet in aceasta perioda ofera pariorilor un bonus la prima depunere de 30% pana la 100 Euro. Acest bonus este una foarte buna mai ales pentru pariori profesionisti sau pentru pariori cu un buget mare. Pentru a beneficia de oferta de bonus: deschide un cont, depune bani pe cont, iar dupa ce ai pariat depozitul initial la o cota de minim 1,6 vei primi un bonus de 30% din valoarea depozitului initial pana la 100 de Euro. Pentru o retragere din valoarea bonusului, depozitul initial trebuie rulata de minim 12 ori la o cota de cel putin 1,6. Profita de bonus 10bet accesand bannerul de mai jos.

Despre 10Bet

10Bet este o agentie de pariu respectabil si bun din Marea Britanie, cu oferta foarte buna, cu tipuri de pariuri doar aici intalnite si cu tranzactii sigure. Astazi, 10Bet este un agent de pariuri international care ofera o gama larga de campionate, tipuri de pariuri, pariuri live si nu in ultimul rand limite ridicate la miza (maxim 100.000 GBP pentru un singur eveniment). Oferta de bonus de la 10Bet este una foarte buna avand in vedere valorea ei dar desigur partea de 30% din dupenere este una foarte mica. Acest bonus este ideal pentru jucatori cu un buget destul de mare.

10Bet in cifre: aceasta agentie a fost infintata in 2003 si in momentul de fata activeaza in mai mult de 90 de tari avand peste 800.000 de clienti.

Oferta de pariu:

La 10Bet gasim o oferta de pariu bun, putem paria pe evenimente la diferite sporturi precum:

Fotbal, baschet, fotbal american, tenis, baseball, hochei pe gheata, handbal, sporturi cu motor, volei, rugbi, darts, box, cricket, futsal, tenis de masa, polo.

Tipuri de pariuri:

La 10bet avem posibilitatea sa jucam la foarte multe tipuri de pariuri la fotbal, gasim si unele unice:

PARIURI LIVE, Mixed Games, Up To 30th Min, Up To 70th Min, Tip(1x2), 1st Half, 2nd Half, Corners, Corners 1st Half, First To Score, Last To Score, Kick Off, First Substitute, Time Of 1st Goal, Number Of Goals 1stH, Double Chance 1st Half, Sansa dubla, Exact Score 1st Half, Handicap, Winning Margin, Most Goals, Impar/Par, Pauza/Final, Number Of Goals, Scorul exact, Draw / No Draw.

Promotii Cazinou: 
 
10Bet asteapta iubitorii casinoului online cu un super pormotie la prima depunere de 100% pana la 500 Euro. In cazul in care prima depunere efectuezi prin moneybookers primesti inca 25% bonus, deci 125%.
Depuneri si retrageri:

10Bet ne ofera foarte multe optiuni de retragere si de depunere:

Depunere: Card de Debit/Credit, Transfer bancar, Moneybookers, NETELLER, Western Union, Paysafecard, Ukash, Cec trimis prin posta.

Retragere: Visa Card de Credit, Transfer bancar, Moneybookers, NETELLER, Cec trimis prin posta. 10Bet poate percepe o taxa de retragere de pîna la 8% daca depunerea nu este rulata de 5 ori.

Limite depuneri (minim - maxim): Card de debit/credit (Min: 10£, Max: -), Moneybookers (Min: nelimitat, Max: -), Neteller (Min:  10$, Max: -), Western Union (Min: 10$, Max: -) Paysafecard (Min: 10$, Max: -), Ukash (Min: 10$, Max: -), Transfer bancar (Min: 25£, Max: -), Cec trimis prin posta (Min: 25£, Max: -).

Limite retrageri (minim - maxim): Visa Card de Credit (Min: 100£, Max: -), Moneybookers (Min: 10€, Max: -), Neteller (Min:  10€, Max: -), Transfer bancar (Min: 500£, Max: -), Cec trimis prin posta (Min: 25£, Max: -).

Comisioane la depuneri: Card de debit/credit - 0%-2%, Western Union - gratuit peste £150.

Comisioane la retrageri: Card de credit Visa - prima retragere/30 de zile costa £3, apoi 3%-8%/retragere, Transfer bancar - prima retragere/30 de zile costa £5, apoi 10£/retragere, Moneybookers, Neteller,  Cec trimis prin posta- prima retragere/30 de zile costa 1€, apoi 3%-8%/retragere.

Alte promotii la 10Bet:

In mod aproape unic la 10Bet putem paria la jocuri de tip pronosport numit totopot,  10Bet oferind chiar posibilitatea sa castigam la aceste jocuri fara sa riscam bani. 
10Bet Pronosport
 
10Bet prin serviciul TotoPot ofera clientilor sai sansa de a juca la competitii de tip pronosport la costuri reduse, garantand saptamanal peste 50.000 Euro premii. Mai mult 10Bet organizeaza turnee freeroll la care fara sa riscam un cent putem castiga bani in cash. 


10Bet Poker

10bet Poker este unul dintre cele mai bune camere de poker online, 10Bet ofera un super bonus de 900 Euro si un alt reload bonus de 10 Euro dupa fiecare depunere mai mare de 50 Euro. Joaca la 10Bet poker si poti beneficia de super oferte. Descarca jocul de poker 10Bet si participa in fiecare luna la turnee cu premii garantate de peste €150,000.
 
Descriere prezentata de Best-pariuri-online.com