Sport Meci Pronostic Rezultat Cota
Fotbal Barcelona – Real Madrid 1 ?-? 1.35
Fotbal Leverkusen – Werder X/pauza ?-? 2.20
Fotbal Stoke – Chelsea 2 ?-? 1.75

1. Barcelona – Real Madrid este primul meci al biletului si capul de afis al zilei in materie de fotbal. Meciul in sine nu are nevoie de nicio prezentare, echipele sunt binecunoscute. Rationamentul acestui pariu consta in arhicunoscuta preocupare a lui Mourinho pentru asezarea tactica, in miza partidei dar si in faptul ca echipele sunt de valor sensibil egale. Anticipez un meci de angajament in care prima repriza va fi de tatonare, de ambele parti.

2. Al doilea meci ales pentru astazi este confruntarea dintre Leverkusen si Werder. Bremer a dezamagit sezonul trecut in timp ce Leverkusen a fost vreme indelungata principala contracandidata a lui Dortmund la campionat. Inceputul acestui sezon a fost reflexia in oglinda a celui precedent, Werder a inceput cu o victorie in timp ce Bayer a clacat pe terenul lui Mainz. Astept o tresarire de orgoliu de la Leverkusen in partida de azi.

3.  Stoke РChelsea . Cred ca Stoke este o echipa mai putin decat mediocra pentru nivelul fotbalului englez si in mod surprinzator au reusit sa acceada  in finala Cupei anul trecut. Chelsea vine dupa un sezon in mare parte ratat si asteptarile sunt mari anul acesta. Tinand cont de disproportia de valoare, merg pe mana elevilor lui Villas Boas pentru aceasta confruntare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation