Steaua joaca astazi un meci foarte important in fata unui adversar dificil care si-a facut un obicei din a scoate maximum de puncte cu echipele bucurestene. Astfel, partida pe care stelistii o joaca acasa dar totusi nu pe propriul stadion va fi un adevarat test pentru partida din play-off-ul Europa League ce se va juca joi seara.

Achizitiile Stelei le confera o stare de beatitudine atat suporterilor cat si conducerii steliste dar formatia ros-albastra trebuie sa fie atenta la acest meci pentru ca atacul si jucatorii de benzi pe care U cluj ii are in lot le pot pune foarte mari probleme masivilor fundasi ai echipei bucurestene.

U exceleaza la capitolul organizarii jocului insa apararea mi se pare destul de fragila, mai ales in partile laterale, astfel ca stelistii ar putea profita de acest lucru. In schimb, fazele fixe sunt punctul forte al clujenilor.

In concluzie, Steaua pleaca drept favorita in aceasta partida, gratie statisticii zdrobitoare in confruntarile directe unde Universitatea a reusit numai 1 voctorie in ultimele 10 intalniri, celelalte 9 fiind adjudecate de Steaua. Totusi forma buna a clujenilor ii poate spera sa spere intr-un rezultat de egalitate, foarte plauzibil de altfel.

Pronostic: Steaua – Universitatea Cluj  X  4.11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation