FCM targu-Mures merge la Sibiu cu ganduri de prea -marire dupa ultimele meciuri in care nu au reust sa adune niciun punct in disputele cu Dinamo si CFR Cluj. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabau formeaza o echipa solida insa inca neomogena , asa explicandu-se si parcusrul sinusoidal din cadrul meciurilor.

O diusputa ce se anunta foarte dificila pentru sibieni pentru ca FCM nu isi mai permite sa piarda puncte iar aceasta partida va fi abordata mai mult ca sigur la victorie de Sabau. AStfel, la conferinta de presa, acesta a declarat:”Este o perioada dificila pentru ca inca nu s-au acomodat toti jucatorii.Va fi greu pana cand vom face un grup, o echipă, deoarece valoric suntem peste ce am avut anul trecut, dar trebuie să facem o echipă.
Întâlnim un adversar care joacă de 1-2 ani împreună, cu un sistem 3-4-3, cu entuziasm, au ambiţie, organizaţi, ştiu ce au de făcut. Au un antrenor foarte bine pregătit şi vom avea un meci foarte greu la Sibiu. Sper însă să îl câştigăm.”

Pe langa problemele de integrare, antrenorul lui FCM trebuie sa faca fata si unor jucatori accidentati : Topic si Ciprian Vasilache.

Vointa este echipa surprizelor in aces sezon: dupa ce a remizat in fata Stelei in prima etapa, acestia au reusit si o victorie nesperata in etapa a doua
pe terenul Astrei Ploiesti. Asadar Vointa nu mai este o surpriza pentru adversari, asa ca meciurile vor fi din ce in ce mai dificile pentru ei.

PRONOSTIC: Vointa Sibiu –  Targu-Mures      FCM Targu-Mures @ 2.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation