PartyPoker.com este cel mai renumit site de poker din lume. Aici joaca mii de oameni si dupa opinia jucatorilor de poker aici este cel mai usor sa castigi. PartyPoker ofera camere de joc atat pentru incepatori cat si pentru jucatori profesionisti. PartyPoker ofera cele mai mari premii, cele mai multe promotii si are cele mai bune servicii. Joaca Poker la cei mai buni!

PartyPoker organizeaza si sponzorizeaza cele mai mari turnee din Europa de Est, turnee unde poturile pot ajunge chiar la zeci de milioane de Euro.

PartyPoker.com ne ofera foarte multe promotii, promotii specifice pentru jucatori noi sau pentru jucatori loiali. Mai mult PartyPoker organizeaza turnee deosebite dedicat exclusiv jucatorilor din Romania.

Zeci de promotii extraordinare la PartyPoker:

Cash Game 50.000$, indiferent ce joc preferaţi, puteţi participa la promoţia „Cash Game 50.000$”, oferită în exclusivitate jucătorilor aflaţi la nivelurile Bronz, Argint şi Aur. Cu cât acumulaţi mai multe puncte PartyPoints, cu atât veţi avansa în clasament şi cu atât veţi câştiga mai mulţi bani la sfârşitul lunii.

Vânătorul de jackpot, specialiştii în jocuri Sit & Go vor adora promoţia „Full House Vânătorul de jackpot”, în cadrul căreia PartyPoker ofera un premiu de până la 160.000$. Demonstraţi că abilităţile în jocul de poker sunt excelente, câştigând cinci turnee cu o singură masă consecutiv şi veţi putea avea parte de un jackpot în valoare de 10.000$, până la 50.000$, în funcţie de nivelul de buy-in la care aţi jucat.

Jackpot-uri pentru turnee cu mai multe mese simultan de 1 milion de dolari, jucaţi în cadrul unor turnee cu premii extraordinare, care vor avea loc de luni până duminică, în luna decembrie, pentru un buy-in de numai 20 de puncte PartyPoints: fiecare jucător poate câştiga 5.000$. Mai mult de atât, veţi avea şansa de a juca în finala grozavă din ianuarie, 0,000 Grand Final. Şi dacă acest lucru nu e destul, vă invităm să profitaţi de şansa de a câştiga un jackpot de 1 milion de dolari.

Aussie Millions este unul dintre cele mai mari turnee de poker din lume, iar cu un premiu pentru câştigător estimat la 2,5 milioane AUS$, este evenimentul pe care orice jucător de poker trebuie să îl experimenteze. PartyPoker ofera tuturor jucătorilor PartyPoker.com şansa de a câştiga unul dintre cele 25 de pachete de lux pentru evenimentul principal Aussie Millions®.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation