Titanbet are in spatele sau brandul Titan, un nume care garanteaza in materie de jocuri online. Cu toate ca aceasta agentie nu demult a intrat pe piata pariurilor totusi ofera deja servicii de un standard foarte ridicat. Titanbet la orice aspect se concureaza de la egal la egal cu cele mai bune case de pariuri online din lume.

Trasaturi. Titanbet ne ofera zilnic pana la 7500 de pariuri, la peste 20 de sporturi, cu posibilitatea pariurilor live pe un site foarte prietenos si usor de navigat. Oferta de pariuri live este una completa cu multe evenimente zilnice, Titanbet la acest capitol devansand deja cateva agentie cu o istorie bogata in spate. Deasemenea cotele sunt foarte bune, iar securitatea si suportul cu clientii sunt de calitate. Cu siguranta Titanbet este in momentul de fata alegerea perfecta pentru pariori dornici de castiguri substantiale.

Tipuri de pariuri:

Cu toate ca Titanbet este o agentie noua, oferta sa la tipuri de pariuri fotbal este una foarte buna:

Rezultat final, clean sheet, draw no bet, primul marcator, marcator, total goluri, goluri in prima repriza, goluri repriza secunda, cartonase rosii, minutul primului gol, penalty acordat, par/impar, sub/peste, scor corect, pauza/final, handicap asiatic, rezultatul prima repriza, sub/peste prima repriza, outrights, handicap asiatic prima repriza si altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation