nainte sa pariezi pe internet trebuie sa alegi o metoda prin care vei depune bani pe contul tau de pariuri online, poker online sa casino online. Iti prezentam in profunzime fiecare metoda in parte prin care poti depune bani din Romania. Cu toate ca sunt multe metode posibile, din care putem alege la depuneri, recomandam sa alegi o optiune populara prin care poti depune bani in maxima siguranta.

Inainte sa alegeti optiunea de depunere, iti recomandam sa verifici daca agentia de pariuri sport la care ai cont accepta depunerile prin aceasta metoda. Deasemenea este indicat sa verifici daca agentia respectiva retine un comision la acest tip de tranzectie. Ca sa poti alege cea mai buna varianta pentru tine citeste toate informatile despre fiecare metoda de depunere in parte. Acceseaza linkurile de mai jos si fa alegerea potrivita!

Topul 3 al celor mai populare si recomandate metode de depuneri la pariuri sportive:

Depuneri la pariuri online prin carduri de debit – credit accepatate.

Depuneri prin sistemul de bani electronici Moneybookers sau Neteller.

Depuneri prin transfer bancar.

Alte metode de depuneri mai rar folosite:

Click2Pay

Paysafecard

EntroPay

Atentie insa, la unele case de pariuri sportive online nu primim bonus la depuneri prin Moneybookers sau la alte metode, astfel iti recomandam sa alegi depunerea prin Cardul de Debit.

Alte articole interesante in aceasta tema:

Cum efectuezi o retragere? Incasare castiguri!

Primii pasi la pariuri online

Ghid pentru incepatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation