Pe aceasta pagina iti prezentam cum poti deschide cu succes un cont de pariuri online, casino sau poker online la agentii de pariuri sportive recomandati de echipa best-pariuri. In primul rand trebuie sa recunoastem ca deschiderea unui cont de pariuri online este una foarte simpla dar totusi pentru siguranta pariorului descriem si aceasta procedura.

Inainte sa deschizi un cont de pariuri sportive este forte important sa ai in vedere cateva aspecte:

In primul rand iti recomandam sa deschizi un cont de pariuri sportive doar daca vrei sa pariezi intr-un viitor apropiat sau daca vrei sa folosesti un serviciu gratis oferit de bookmakerul ales (live streaming, statistici etc.). Un cont inactiv pe o perioada mai lunga poate sa atrage anularea bonusului, astfel in momentul in care chiar o sa depunem bani pe cont, vom constata cu stupoare ca nu primim bonusul planificat.

Un alt aspect important in legatura cu deschidera contului de pariuri sportive este, ca in cazul in care nu ai indeplinit inca 18 ani, sau ai deja un cont la agentia respectiva mai bine nu te inregistrezi, poti pierde toti banii tai depusi. Fiecare persoana care doreste sa joace la pariuri sportive online are datoria ca la inregistrare sa introduca detaliile (adresă, număr de telefon, e-mail etc.) exacte si actualizate.

In practica:

De obicei un link sau un banner de pe site-ul nosrtu te va conduce pe site-ul bookmakerului respectiv, unde inainte de toate trebuie sa dai click pe linkul/butonul de “Înregistrare”. Dupa acest prim pas vei fi redirectionat catre formularul de inregistrare unde pur si simplu trebuie sa completezi datele tale personale. Atentie – este esential ca pe aceasta pagina sa introduci date reale. Pe aceasta pagina in mod normal trebuie sa introduci urmatoarele date: Titlu, Prenume, Nume, Strada şi număr, Cod poştal, Ţara, Limba, Data naşterii, Adresa de e-mailm, Confirmă adresa de e-mail, Număr telefon mobil.

Urmatorul pas este sa alegi numele utilizator, trebuie sa tii cont de faptul ca acest nume poate fi inregistrat deja de alti. In acest caz este indicat sa adaugi o cifra sau mai multe dupa acest nume. Dupa ce ai ales un nume utilizator unic, trebuie sa alegi o parola cat mai puternica, este indicat sa folosești o combinatie de minuscule, majuscule, caractere speciale si numere.

Dupa alegerea parolei completeaza sectiunea cu intrebarea personala si raspunsul personal, aceste date fiind esentiale in cazul in care uiti parola setata. De obicei tot pe acest formular trebuie sa alegi valuta contului, alege cu atentie valuta in functie de moneda in care vei depune si vei retrage fonduri.

Ca ultim pas, trebuie sa confirmi ca ai vârsta minima legala de 18 ani si ca accepti termeni si conditiile generale. In mod ideal ar trebui sa citim cu atentie aceasta sectiune dar privind faptul ca aceste case de pariuri sunt credibile nu este strict necesar.

Daca introduci o informatie gresita în contul de pariuri sportive, acesta va fi dezactivata. S-ar putea ca la unele case de pariuri online sa-ti cere o copie al cardului de identitate, al buletinului sau a pasaportului care dovedeste corectitudinea informatiilor introduse de-a lungul înregistrarii contului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation