Astazi incepand cu orele 21:00 Hertha Berlin va intra pe teren sa tina piept campionilor de la Bayern Munchen.

Hertha Berlin ocupa pozitia 9 in clasament, ei vin dupa 2 infrangeri 3-0 cu B. Moenchengladbach si 3-0 Hannover, si un egal cu Mainz. Nu au un sezon foarte bun, si s-au conturat ca fiind o echipa slabuta care nu are atac agresiv pe teren si nici o aparare buna. In seara aceasta vor fi gazdele campionilor Bundesliga, Bayern Munchen si sunt constienti ca nu au nicio sansa de victoie in fata ocupantilor cu numarul 1 al clasamentului.

Bayern Munchen domina competitia interna, ei sunt de neoprit in acest sezon si acumuleaza cu succes punct dupa punct, meciul din seara aceasta nu prezinta nicio provocare pentru ei, si chiar daca nu vor juca pe teren propriu, campionii Germaniei nu vor avea nicio emotie in fata ocupantilor pozitiei cu numarul 9 din clasamentul Bundesliga.

Bayern vine dupa 12 victorii, si nu vor sa auda de esec in niuciun meci, ei nu au frica de nimic, cu atat mai mult de adversarii din seara aceasta care au rezultate slabute si nu le vor ridica probleme pe teren. Ultima infrangere a lor a fost cu cei de la Salzburg 3-0.

In etapele precedente acestia s-au impus in fata adversarilor de la : Mainz 2-0, Bayer Leverkusen 2-1, si au avut un egal cu cei de la Arsenal. La ultima intalnire dintre aceste doua echipe, Hertha a reusit sa inscrie 2 goluri in poarta adversarilor si a fost invinsa cu 3-2, lucru laudabil, avand in vedere ca in urma cu doua meciuri, acasa ei au primit 6 goluri de la Bayern si nu au inscris niciunul. Ei nu au mai castigat un meci in fata Bayern din 2009.

Pronosticul pentru acest meci este Vicrorie Bayern Munchen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation