Astazi, 25 martie incepand cu orele 21.45, echipa celor de la Manchester United ii va gazdui pe Manchester City.

Pentru Manchester United este importanta victoria, din aceasta seara, ei vor sa demonstreze ca pot mai mult. In competitia interna traverseaza un sezon slab fiind sunt mult sub asteptarile fanilor si acest lucru se pare ca le afecteaza moralul. Cu toate acestea ultimele doua meciuri jucate le-au adus doua victorii care i-au mai relaxat pe acestia.

Ei vin dupa o victorie de 2-0 cu West Ham si o alta victorie din Champions League cu grecii de la Olympiakos Piraeus de 3-0. Aceste doua meciuri au fost importante pentru ei si le-au ridicat increderea in fortaele proprii.
In afara ultimelor doua victorii de care am amintit mai sus, ei vin dupa trei infrangeri cosecutive, ultima fiind cea cu cei de a Liverpool 3-0.

Adversarii lor din seara aceasta, Mancester City, sunt detasat mai puternici decat ei, acestia ocupa pozitia cu numarul 3 in clasamentul ligii I a Marii Britanii.

Ei vin dupa doua victorii una cu Fulham de 5-0 si una cu Hull City 2-0, dar si dupa o infrangere in Champions League cu Barcelona, unde au facut un meci foarte slab 2-1. Lista victoriilor obtinute in Liga Angliei este destul de vasta, si ei se bucura de un atac puternic pe teren.

Ultimele doua intalniri directe dintre aceste doua echipe au fost detasat castigata de Mancester City cu un scor de 4-1, respectiv 2-1.

Pentru acesta seara va sfatuim sa pariati pe victoria MANCHESTER CITY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation