Astazi incepand cu orele 22:00, va avea loc meciul dintre Liverpool – Sunderland.

Liverpool a mai urcat un loc in clasament, si se afla pe pozitia a2-a fiind la o distanta de doar 4 puncte de liderul Premier League, Chelsea. Ei vin dupa 4 victorii consecutive, ultimele doua cele mai recente fiind 6-3 Cardiff, 3-0 Manchester United, si o infrangere acasa la Arsenal. Jucatorii echipei antrenate de Brendan Rodgers sunt intr-o forma foarte buna, si acest lucru a facut ca Liverpool sa fie fruntasa in clasament, ei i-au devansat pe Arsenal si Manchester City in clasament si o victorie in aceasta seara ii va aduce mai aproape de locul 1.

Ultima intalnire directa pe care au avut-o cu adversarii lor din seara aceasta, cei de la Sunderland a fost castigata de Liverpool cu un scor de 3-1. Sunderland nu au mai castigat in fata lor din 2012, de cand au jucat acasa.
Sunderland nu are nicio sansa in fata Liverpool, ei ocupa pozitia cu numarul 18 in clasament, si o infrangere in seara aceasta ii va arunca direct pe locul 19. Ei vin dupa 6 infrangeri si o remiza. Ultimele doua infrangeri au fost la Norwich 2-0, si la Hull City.

Pronosticul nostru pentru acest meci este pentru victoria celor de la Liverpool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation