Azi, incepand cu orele 20:30 va avea loc meciul dintre Petrolul – Astra.

Meci greu in aceasta seara pentru Astra. Ea se va deplasa la Ploiesti, unde ii va intalni pe cei de la Petrolul pentru a doaua oara in ultimele saptamani. Astra vine dupa un egal cu Otelul de 1-1 si un egal cu Petrolul unde ploiestenii dupa ce au dat autogol si Astra a condus tot meciul, in ultimele minute au reusit sa inscrie si sa egaleze, spre dezamagirea giurgiuvenilor.

Meciul din aceasta seara este foarte important pentru Astra, si nu va fi unul deloc usor cu atat mai mult cu cat vor juca la Ploiesti, unde nu o data au existat presiuni, altercatii si tensiuni din partea suporterilor Petrolului.

Echipa Petrolului este doar la o victorie distanta in spatele Astrei, ei ocupa in prezent pozitia a 3-a in clasament, si vine dupa o remiza de 0-0 cu cei de la Concordia. Ultimele intalniri directe dintre cele doua echipe au ca rezultate mai multe victorii ale Petrolului si cateva remize, ultimul meci casigat de Astra a fost in 2008. Cu toate acestea, Astra a crescut foarte mult ca echipa, si in momentul de fata are jucatori foarte bine pregatiti.

Acasa, Petrolul a fost o echipa constanta in acest sezon, si nu a inregistrat pana in momentul de fata nicio infranfere. Va ramane de vazut daca echipa din Giurgiu, care nu demult se numea Astra Poiesti, ii va infrange in seara aceasta.

Pronosticul nostru pentru meciul din aceasta seara este VICTORIE PETROLUL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation