Astazi, 26 martie 2014, orele 23.00, Sevilla va fi gazda celor de la Real Madrid, pentru a incerca sa isi ia revansa dupa meciul de pe 30.10.2013 cand au fost invinsi cu 7-3.

Sevilla in ultima vreme a avut un parcurs frumos, ocupanti ai pozitiei 7 in clasamentul Diviziei A, ei au o ascensiune vizibila in ultima perioada si se gasesc intr-o forma foarte buna, daca ar fi sa ne uitam la rezultatele ultimelor meciuri jucate. Ei vin dupa trei victorii consecutive, 2-1 Osasuna, 3-0 Betis, 4-1 Valladoid, si o infrangere cu Betis 2-0, la care probabil nici ei nu se asteptau.

Real Madrid este o echipa ce nu are nevoie de nicio prezentare,ea este echipa favorita din acesta seara ce domina clasamentul spaniol ocupand pozitia fruntasa. Lista victoriilor este foarte vasta, in momentul de fata ei vin dupa o infrangere cu cei de la FC Barcelona de 4-3, si dupa trei victorii consecutive ( 3-1 Schalke, 1-0 Malaga, 3-0 Levante) si un egal cu Atl. Madrid. Madrid are cea mai buna aparare dintre echipele din 2014 si nu are nicio emotie pentru meciul din seara aceasta cu Sevilla.

Pentru acest meci , pronosticul nostru este VICTORIE REAL MADRID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation