Bonus Pariuri - TOP Bonusuri Pariuri - Bonusuri Case de Pariuri.
 
Pe aceasta pagina poti gasi toate ofertele de bonus pariuri (oferte de bonus case de pariuri) pe care le ofera cele mai bune si credibile agentii de pariuri online la pariuri sportive online. Pentru a beneficia de bonusuri pariuri, de bonusuri case de pariuri trebuie doar sa accesezi banner-ul sau reclama agentiei si sa completezi formularul cu datele tale, in unele cazuri introducand codul promotional la sectiunea corespunzatoare. De cele mai multe ori dupa efectuarea primului depozit in contul de pariuri sportive bonus-ul de pariu este creditat in cont, in termen de 48 de ore. In aceste cazuri pentru o retragere din suma de bonus la inregistrare, valoarea acesteia plus in unele cazuri valoarea depozitului trebuie pariata, rulata de cateva ori, pentru rulare calificand doar pariuri online cu cote de peste o anumita valoare.
 
In alte cazuri bonusul la inregistrare nu este creditat imediat, devenind vizibil doar dupa ce conditiile de rulare sunt indeplinite. In aceste cazuri bonusul creditat si vizibil, poate fi retrasa in orice moment. Astfel de bonus pariuri ofera in momentul de fata Doxxbet (bonusuri pariuri de 200 RON) sau Partybets (bonusuri case de pariuri de 50 Dolari).
 
Bonusuri pariuri: pariuri free sau gratis. Sunt agentii de pariuri online care ofera pariu gratis de o valoare egala cu primul pariu efectuat la agentia respectiva. Pariurile free sunt de doua feluri:
  • Pariu gratis, un fel de bonus la inregistrare de o valoarea egala cu primul pariu efectuat, acordat indiferent de rezultatul primului pariu. Astfel de pariu gratis, bonus pariuri ofera Ladbrokes, maxim pana la 10 Euro.
  • Pariu gratis de o valoarea egala cu primul pariu efectuat, acordat doar in cazul in care  primul pariu este necastigator. 
Important! In totdeauna citeste cu atentie sectiunea termeni si conditii (terms & conditions) inaintea deschiderii unui cont de pariuri online.
 
Atentie! Sunt multe site-uri de pariuri care promoveaza case de pariuri online care de fapt nici nu ofera bonus pariuri clientilor Romani, astfel recomandam sa verificati daca in sectiunea termeni si conditii al ofertei promotionale clientii din aceasta tara nu sunt incluse pe o lista neagra.  

Lista celor mai avantajoase bonusuri pariuri:
 

Doxxbet - 200 Ron Bonus
 
Agentia de pariuri online Doxxbet ofera un bonus pariuri mare de 100% maxim pana la 200 Ron sau 50 Euro. Pentru a beneficia de pariuri sportive bonus citeste si verifica detaliile despre bonus pe pagina Doxxbet si acceseaza banner-ul agentiei din acest tabel. 
 
 

Unibet - 100 Ron Bonus
 
Case de pariuri online Unibet ofera un bonus de pariu generos de 100% maxim pana la 100 Ron. Pentru a benefica de acest pariuri online bonus superb citeste informatii suplimentare despre bonus pe pagina Unibet si acceseaza banner-ul din stanga tabelului.
 
 
Ladbrokes
Ladbrokes - 10 Euro Bonus
 
Ladbrokes, cea mai prestigioasa agentie de pariuri din lume ofera pariorilor din Romania un pariu gratis de pana la 10 Euro. Ca sa profiti de acest pariu gratis - bonus pariuri de 100% viziteaza pagina Ladbrokes pentru informatii suplimentare si deschide un cont accesand banner-ul din acest tabel.
 
 
bet-at-home
Bet-at-home - 70 Ron Bonus
 
Bet-at-home, unul dintre cele mai de calitate case de pariuri online ofera un bonus de 50% din valoarea primei depuneri maxim pana la 70 Ron. Pentru detalii viziteaza pagina Bet-at-home si deschide un cont accesand banner-ul din stanga tabelului.
 
 
30bonus
Gamebookers - 100 Ron Bonus
 
Gamebookers asteapta pe noi clienti din Romania oferind un bonus pariuri generos de 100% maxim pana la 100 Ron sau 30 Euro. Pentru bonus pariuri viziteaza pagina Gamebookers cu informatii despre conditii de acordare si inregistreaza-te accesand banner-ul din tabel.
 
 
100upto30
Partybets - 30 Euro Bonus
 
Partybets in aceasta perioada ofera un bonus pariuri mare de 100% maxim pana la 30 Euro sau 50 $ pariorilor din Romania. Sa profiti si sa eliberezi bonusul viziteaza pagina Partybets pentru informatii si acceseaza banner-ul agentiei din acest tabel.
 
 
 
bet365
Bet365 - 200 Ron Bonus
 
Casa de pariu Bet365 in acesta perioada ofera unul dintre cele mai avantajoase bonusuri pariuri, dubland depunerea maxim pana la 200 Ron. Pentru bonus verifica pagina Bet365 si acceseaza banner-ul agentiei din stanga tabelului.
 
 
 
Pentru informatii suplimentare despre bonusuri case de pariuri online sau despre bonus la pariuri sportive contacteaza-ne pe adresa de email: [email protected]