Case de pariu online - plusuri si minusuri


Pe aceasta pagina prezentam cititorului trasaturile principale al caselor de pariuri sportive online TOP 3 cu care site-ul nostru este in parteneriat. Aceste trasaturi vor fi grupate in doua categorii: plusuri adica trasaturi pozitive fata de media pietei la pariu sportiv si minusuri adica trasaturi negative. In aceasta prezentare am incercat sa evaluam obiectiv avantajele si dezavantajele celor mai bune case de pariu, analizand serviciile principale precum: oferta de bonus pariuri, payout, valoarea medie al cotelor, plati si depuneri, suport clienti, promotii periodice, live streaming, oferta pariuri, tipuri de pariuri, limite la retrageri si la depuneri, pariuri live.


Trebuie sa precizam ca agentiile de pariu sportive prezentate in lista de mai jos ofera servicii de calitate, bonusuri, plati si alte beneficii si pariorilor din Romania. Vom prezenta doar case de pariu sportiv care ofera si in momentul de fata bonus si clientilor inregistrati din Romania. La pariu sportive online este foarte important sa alegem case de pariu online de calitate care nu numai ca ofera servicii de un standard inalt dar si accepta jucatori din Romania. WWW Pariuri Sportive la cele mai bune agentii!


Pariu Sportiv TOP 3:


1. Unibet:
- plusuri: site de calitate, cote generoase, oferta de pariuri complet, tipuri de pariu sportive unice si variate la fotbal, tranzactii rapide si sigure, numeroase promotii periodice oferite chiar si in exclusivitate pariorilor din Romania, live streaming de calitate, pariu live de buna calitate, suport pentru clienti de cea mai buna calitate, nu in ultimul rand Unibet ofera un bonus extrem de bun de 100 Ron, fara conditii complicate de eliberare.

- minusuri: atentie Unibet reactioneaza foarte promt la schimbarile pietei, schimband cotele sale des si in proportii importante, meciurile transmise la Unibet TV pot fi vizionate bine doar cu o conexiune la internet de calitate, dureaza cam mult efectuarea unui pariu live, comision de 2,5% la depuneri prin Carduri bancare.

2. Doxxbet:
- plusuri: fara dar si poate Doxxbet este imbatabil la promotii periodice, organizand aproape tot timpul competitii cu premii deosebite pariorilor, Doxxbet ofera un bonus mare de 200 Ron, tranzactiile la doxxbet sunt promte si sigure, un suport pentru clienti de 5 stele cu raspunsuri rapide si concludente, cote mari la turnee de tenis minore, oferta de pariuri bun, Doxxbet nu percepe nici o taxa la retrageri din cont.

- minusuri: retragerile direct prin card inca nu sunt posibile, payout mic, la doxxbet nu putem urmarii meciuri online, comision de 2% la depuneri prin Carduri bancare, oferta de pariu live restrans, tipuri de pariuri putine la fotbal.


3. Bet365:
- plusuri: bet365 este cea mai completa agentie de pariu online, care exceleaza atat la bonusuri, promotii, servicii cat si la cote sau oferta, fara dar si poate bet365 este alegerea potrivita pentru orice parior, deasemenea tranzactiile sunt promote oferind chiar foarte multe metode atat la depuneri cat si la retrageri iar suportul de 5 stele, in ultimul rand sa uitam de bonus la pariu de 200 ron.

bet365- minusuri: putem spune ca bet365 nu prea are minusuri, totusi la live streaming de o calitate chiar superba din pacate putem urmarii doar Serie A din campionate de top, iar cotele pentru favoritele partidelor nu sunt foarte mari.