Confidentialitate si negare

Confidentialitate.

Suntem constient de importanta datelor personale si garantam pentru fiecare client inregistrat pe site-ul nostru ca datele publicate in momentul inregistrarii nu vor fi transmise altor parti, fiind tratate in maxima siguranta si securitate. Chiar daca site-ul nostru este afiliatul unor agentii de pariuri garantam ca informatiile private al persoanelor inregistrati nu vor fi transmise acestora.

Deasemenea persoanele inregistrate pot alege daca doresc sa primeasca mesage cu stiri, informatii si predictii prin intermediul postei electronice. Nu vom trimite nici o data oferte promotionale clientilor care nu doresc sa primeasca asa numite newsletters.

Informatiile publicate in procesul de inregistrare pot fi folosite doar pentru urmatoarele scopuri:
  • pentru transmiterea informatiilor despre oferte promotionale sau despre alte noutati prezentate de site-ul nostru, doar cu acordul clientului.
  • pentru crearea profilului personal, vizible fiind doar date care au fost acceptate de persoana inregistrata.
Pastrarea informatiilor private: Informatiile sunt pastrate in mixima confidentialitate pana cand persoana inregistrata sterge contul deschis. In acel moment automat datele private al persoanei respective vor fi sterse din baza noastra de date, clientul fiind dezabonat automat de la mesage cu continut promotional.

Best-pariuri-online.com nu va inregistra si nu va pastra date despre adresa IP al cititorilor care vor vizita paginile noastre. Chiar daca suntem in parteneriat cu pagini care monitorizeaza performatele site-ului, adresele IP listate in aceste statistici nu vor fi pastrate si transmise altor parti.

Best-pariuri-online nu este responsabil pentru interceptari ilegale al datelor publicate pe site-ul nostru.

Negare.

Best-pariuri-online.com este un site informativ care prezinta informatii utile pariorilor si in nici un caz nu este o agentie de pariu, care accepta pariuri si plateste castiguri. Best-pariuri nu este responsabil pentru probleme aparute la case de pariuri online, chiar daca aceste au fost recomandate. Best-pariuri-online insa sta la dispozitia oricarui cititor pentru solutionarea unor probleme aparute la casele de pariuri online.   

Prospetimea informatiilor. Best-pariuri-online chiar daca ofera informatii de ultima ora, exista sanse ca unele case de pariuri sa modifice oferta lor promotionala si astfel sa puna clientul intr-o noua situatie, diferite de cea prezentata de noi. Pentru a evita astfel de neplaceri, recomandam ca inaintea unei inregistrari si a unei depuneri de fonduri la o agentie sa consultati si site-ul oficial verificand detaliile promotiilor.

Best-pariuri-online nu asuma nici o responsabilitate asupra corectitudinii cotelor prezentate pe site-ul nostru, avand in vedere ca casele de pariuri online pot modifica valoarea acestora in orice moment, in timp ce cotele prezentate de noi sunt verificate de doua, trei ori pe zi.

 
Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.