Cum poti beneficia de bonusuri la pariuri sportive?

Majoritatea caselor de pariuri sportive online ofera bonusuri si pariuri gratis la prima depunere sau la primul pariu efectuat. Bonusul este o suma gratuita adugata la balanta contului, reprezentand o parte procentuala din valoarea depozitului. Site-ul nosrtu iti prezinta peste 20 de case de pariuri online care ofera bonusuri, majoritatea lor oferind un bonus de pariuri sport la prima depunere de 100%. Deasemenea sunt si multe agentii care ofera bonusuri la depuneri viitoare pentru clienti fideli, la acest capitol cea mai buna agentie fiind Gamebookers.

In cazul bonusului inainte de depunere trebuie sa verificam cu foarte multa atentie termeni si conditiile acordarii bonusului. Este extrem de important sa cunoastem ce conditii trebuie sa indeplinam pentru efectuarea primei retrageri fara sa pierdem bonusul. Astfel de cele mai multe ori este specificat intervalul de timp, numarul minim de rulare si cota minima acceptata la rulare.  

Deasemenea sunt si agentii de pariuri sportive care ofera pariuri free - gratis de obicei de o valoare egala cu quantumul primului pariu, cateodata doar in cazul in care am pierdut acest prim pariu. Atentie insa de cele mai multe ori la acest tip de pariu gratis miza nu face parte din valoarea unui castig eventual. De exemplu daca punem un prim pariu la Betfair de o valoare de 20 Euro si pierdem, vom incasa un pariu gratis in valore de 20 Euro. Efectuam un pariu pe o selectie cu o cota de 2,00 din valoarea acestui pariu, iar in cazul in care castigam incasam 2 x 20 Euro - valorea mizei (adica 20 Euro) = 20 Euro.
 
Cum poti folosi un bonus sport sau un pariu gratis?

De cel mai multe ori un pariu gratis sau un bonus poate fi folist pe orice eveniment sportive insa sunt si cazuri unice, depinzand de oferta si conditiile fiecarui bookmaker in parte. De multe ori pentru a ne califica la un pariu gratis trebuie sa punem un prim pariu cu anumite conditii prestabilite, conditii care poate sa se refera la suma minima, cota minima sau la evenimentul in care trebuie sa fie efectuat primul pariu. De exemplu la Tobet pentru primirea unui bonus trebuie sa efectuam intai un pariu combinat cu minim 3 evenimente incluse, pariul avand o cota de minim 1,80.  

Conditiile variaza in functie de agentie astfel iti recomandam sa verifici cu atentie aceasta sectiune la fiecare bookmaker la inregistrare sau inaintea efectuarii unei depuneri. Din fericire site-ul nostru iti prezinta la peste 20 de case de pariuri toate conditiile importante de care trebuie sa tii cont. Viziteaza acum pagina case de pariuri online si vezi la detaliile fiecarui bookmaker toate informatiile despre bonus.

Informatii importante in legatura cu bonus pe care este bine sa verificam:
 • depunerea minima in contul de pariuri sportive acceptata pentru bonus.
 • intervalul de timp in care putem efectua o depunere, care sa ne ofere un bonus, de la data deschiderii contului.
 • conditiile primului pariu care te califica pentru un pariu gratis, exe: la Betway trebuie sa efectuam un prim pariu pe un eveniment care are 3 posibilitati.
 • conditii de rulare.
 • cum poti efectua pariul gratis si cand va fi vizibila valoarea acestuia in contul cu bani reali.
Intra acum si verifica pe pagina noastra case de pariuri online ce bonus sau pariu gratis ofera cele mai bune, de calitate case de pariuri online care accepta jucatori din Romania.

Tipul bonusului sau al pariului gratis

Sunt mai multe tipuri de bonus si pariu gratis cu care putem sa ne intalnim in cazul in care deschidem conturi la mai multe case de pariuri online:
 
1. Pariu gratis clasic. Este o forma de promotie des intalnita la case de pariuri sportive online, unde daca efectuam un pariu sportiv, de obicei este vorba despre primul pariu efectuat, primim un pariu gratis de o valoare egala cu quantumul primului pariu efectuat. Un astfel de pariu gratis ne ofera cea mai importanta agentie de betting exchange Betfair. Astfel la Betfair primul nostru pariu, de minim 10 Euro este rasplatita cu un pariu gratis de maxim 30 Euro.

2. Pariu gratis impartit. In cazul unui astfel tip de oferta la efectuarea primului pariu sport vom primi mai multe pariuri gratis cumulat de o valoare egala cu quantumul primului pariu efectuat. In momentul de fata nici un bookmaker nu ofera astfel de bonus dar cu cateva luni in urma, Ladbrokes, cea mai mare agentie din Europa pentru un prim pariu efectuat de 10 Euro a oferit 3 pariu gratis, fiecare cu o valoare de 10 Euro.

3. Bonus de pariu combinat. Sunt case de pariuri online care ofera un bonus la pariuri sport multiple castigate. De obicei valoarea procentuala a bonusului depinde de numarul evenimentelor incluse pe biletul castigator. Mai simplu, cu cat biletul combi contine mai multe selectii cu atat creste valoare bonusului. Un astfel de bonus combi ne ofera Bet365. Pentru detalii acceseaza pagina premii si promotii.

4. Bonus clasic la depuneri. Majoritatea caselor de pariuri online ofera un bonus de obicei la prima depunere, a carui valoare depinde de marimea procentuala a bonusului. Cele mai multe agentii de pariuri sportive online suplimenteaza contul de pariu cu valoarea unui bonus de 100%, valoarea maxima al suplimentarii depinzand de limita impusa de fiecare bookmaker in parte. La acest tip de bonus cea mai buna oferta are Titanbet, o agentie de buna calitate, care ofera un bonus de 100% la prima depunere maxim pana la 250 de Euro. Pentru detalii intra pe pagina Descriere Titanbet.

5. Oferta de rambursare procentuala. Sunt agentii de pariuri sportive online care ofera ca bonus rambursari procentuale din valoarea pariurilor pierdute. Astfel de bonus ne ofera mai multe agentie care periodic returneaza cateva procente din valoarea pierderilor acumulate.

Sa vedem in final ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de bonus sau pariu gratis:
 • viziteaza pagina case de pariuri online si alege o agentie potrivita pentru tine.
 • acceseaza un banner sau un link care duce spre agentia respectiva.
 • inregistreaza-te la aceasta agentie si inainte sa efectuezi o depunere verifica termeni si conditiile acordarii bonusului sau viziteaza descrierea agentiei respective din meniul principal unde vei gasi toate informatiile necesare.
 • efectueaza un depozit si daca este cazul revendica bonusul.
 • indeplineste conditiile de rulare al bonusului.
 • efectueaza o retragere.
 
Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.