Pariuri pe Cupa Mondiala.

Cupa Mondiala este cea mai importanta cometitie internationala, cu un prestigiu de neegalat in fotbal, care are lor la fiecare 4 ani, fiind organizat de FIFA. In momentul de fata 32 de echipe se califica din intreaga lume la turneul final, castigand locul de participare dupa o lunga perioda de calificari.

Cupa Mondiala ofera pariorilor sansa de a castiga prin pariuri la cel mai curat turneu din lume, in momentul in care aproape toate campionatele nationale au intrat in pauza competionala. In vara acestui an va avea loc Campionatul Mondial organizat de Africa de Sud, multe case de pariuri oferind deja super premii si competitii clientilor care pariaza pe acest turneul final.

Calificari. Inaintea turneului final propriu zis echipele nationale participa la calificari, fiind repartizate in grupe. Echipele nationale disputa cu fiecare adversar din grupa un meci pe teren propriu si una in deplasare. Depinzand de continent, echipele cu cele mai bune rezultate din aceste grupe vor participa la turneul final. De exemplu daca in Europa o grupa poate trimite doua echipe la Cupa Mondiala atunci din Africa se califica doar castigatorul grupelor, in timp ce Australia nu trimite nici o echipa direct la Cupa Mondiala. Casele de pariuri la fiecare etapa de calificare ofera optiuni de pariuri diversificate la toate meciurile disputate.

Cupa Mondiala pariuri pe termen lung. Avand in vedere importanta acestui turneu de fotbal, unul dintre cele mai importante pariuri poate sa fie pariurile efectuate pe tara organizatoare. Acest tip de pariu poate aduce castiguri importante in cazul in care avem informatiile corecte. Deasemenea dupa calificari si dupa tragerea la sorti cu 6 luni inaintea turneului final casele de pariuri online ofera deja multe optiuni de pariuri pe teremen lung cu tema castigatorul turneului sau castigatorul grupelor.

Cupa Mondiala faza grupelor. Echipele calificate sunt repartizate in 8 grupe cu cate 4 echipe, in fiecare grupa fiind prezenta cel putin o echipa din Europa. Fiecare echipa natioanla joaca un meci cu fiecare adversar din grupa, disputand in total 3 partide. Din fiecare grupa prima si a doua clasata se califica mai departe in turul urmator. In faza eliminatorie se califica 16 echipe, ei disputand optimile de finala al competitiei. Avand in vedere valoarea echipelor calificate meciurile din aceasta faza sunt cel mai greu de pronosticate.

Cupa Mondiala pariuri live. Casele de pariuri online ofera pariuri live cu optiuni foarte diversificate la toate meciurile disputate la Cupa Mondiala. Avand in vedere aceasta oferta neegalat pariurle live la Cupa Mondiala ofera oportunitati importante pentru fiecare parior.
 
Vezi si:
 
Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.