In momentul de fata putem face carduri la mai multe banci care sunt acceptate de catre case de pariuri online. La majoritatea bookmakerilor sunt acceptate atat depunerile prin carduri de debit cat si prin depunerile prin carduri de credite.

Cardurile prezentate pe aceasta pagina sunt bune atat pentru depunerile la pariuri online cat si la poker sa casino online.

Noi recomandam acest tip de dupenere pentru ca este cel mai rapid si cel mai usor accesibil metoda. Mai mult, de un timp la Bet365 si la cateva alte case de pariuri online (Ladbrokes - cea mai buna in cea ce priveste tranzactiile, Gamebookers) si retragerile sunt efectuate direct prin card, adica castigurile sunt trimise direct pe card fara sa introduci alte date despre contul tau bancar. Astfel poti ridica castigurile dupa 2-3 zile lucratoare!

Carduri acceptate:

  •  Cardul Visa Electron de la ING Bank.
Noi folosim acest tip de card si recomandam ca cea mai buna pentru pariuri online de pe piata bancara. Ca sa ai un card ING, bun pentru depuneri, trebuie sa mergi la un oficiu de Self Bank ING si sa ceri sa-ti faca un card Visa Electron (dar mai bine daca nu spui ca iti trebuie pentru pariuri...) sau sa aplici online pentru un card pe site-ul ING Bank (astfel trebuie sa mergi doar sa ridici cardul de la Self Bank). In cazul in care esti student fa un Card Visa Student la care nu trebuie sa platesti pe perioada studentiei nici un comision si nici o taxa. Mai mult prin acest card poti plati facturile si vei primi la banii depusi o dobanda de 8% pe an.

Daca nu esti student trebuie sa faci un Card Cont Rol Visa Electron, la deschidere nu platesti nimic, ai o gramada de servicii precum: extras de cont in 2 minute, serviciul SMS alert si altele. Trebuie sa platesti 20 de lei taxa de deschidere a contului, care se percepe in luna urmatoare, si 14 lei taxa de emitere a cardului. Administrearea contului te va costa doar 2 lei pe luna. Se percepe 0,2% comision de retragere la bancomatele ING si 0,5% + 2,5 lei comisionul de retragere de la alte bancomate. Aplica acum online pentru un Card Cont Rol Visa Electron ING

Dupa ce ai solicitat Cardul sau ai aplicat online in 4-5 zile lucratoare trebuie sa te deplasezi la Self BanK si sa ridici cardul, iar dupa inca cateva zile iti va sosi prin posta codul PIN. Apoi la Self Bank vei primi toate informatiile necesare cum trebuie sa folosesti cardul, cum poti pune bani pe cardul tau la un bancomat fara sa apelezi la ajutorul unui functionar bancar.

  •  Cardul Visa Electron de la BCR - Lei.
Si cardul BCR Visa Electron este perfect pentru depuneri online la pariuri sportive online. Ca sa ai un Card trebuie sa te prezinti la o sucursala BCR cu actul tau de identitate sau sa aplici online pentru acest card. Deschiderea contului te va costa 10 lei in timp ce cardul vei primi gratuit. Comisionul de administrare a contului este de 2,5 lei/luna. Daca alegi cardul BCR ai acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la serviciile BCR: la orice bancomat din România şi din străinătate poti retrage bani, iar in zonele Easy 24 Banking BCR poti efectua depuneri cu ajutorul cardului.

Alte carduri acceptate: OTP Card Visa Electron, Raiffeisen Card Visa Electron.

La Bet365:
  • La Bet365 poti face plati online rapide si in conditii de siguranta, utilizand un card de debit Electron, Laser, Solo sau Visa Delta. Depunerile se efectueaza imediat si bet365 nu percepe taxe pentru utilizarea acestor metode de plata.
  • Suma minima care poate fi depozitata prin card de debit la Bet365 este de 5£ - 25 RON sau echivalent. Numele posesorului cardului trebuie sa fie identic cu numele inregistrat in contul de pariuri.
  • Bet365 nu percepe nici o taxa la nici o metoda de depunere.
Efectuarea in practica a unui depozit la Bet365:

Dupa ce ai intrat in contul tau, din meniul principal alege optiunea "Depozite" si pe pagina pe care va aparea alege metoda de depunere Visa Electron, apoi completeaza datele de pe cardul tau si la campul 'numar securitate card' introduce ultimele 3 cifre de pe verso-ul cardului tau de debit sau credit.

La finalul depozitului introduce suma pe care doresti sa depui si parola aleasa.

Atentie! La unele case de pariuri online inainte sa efectuezi un transfer de bani din motive de securitate trebuie sa trimiti prin email sau fax copia scanata a cardului de debit (fata - verso), a actului de identitate, a unei facturi de utilitati sau copia pasapotului.

Daca ai reusit sa depui bani pe cont poti incepe sa pariezi si sa castigi!

Vezi si:
 
Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.