Moneybookers.
 
Moneybookers este un sistem sigur de bani electronici, autorizat in conformitate cu legislatia din UE, care permite oricărui client sau consumator care deţine o adresă de e-mail să efectueze şi să primească plăţi on-line sigure şi eficiente, în timp real.

Moneybookers vine in ajutorul persoanelor care doresc sa depuna bani la pariuri, sa trimita bani la rude - prieteni, sa participa la licitatii, sa cumpara si sa vinde pe Ebay sau sa faca cumparaturi online, cu tranzactii mai sigure decat prin tranzactii directe.

Atentie! La unele case de pariuri online (precum Gamebookers) daca efectuezi primul tau depozit prin Moneybookers nu vei primi bonus. La Bet365 vei beneficia de oferta de bonus la prima depunere indiferent la ce metoda de depunere ai optat.
 
Pentru efectuarea depunerilor prin Moneybookers:
  • Ca un prim pas trebuie sa deschizi un cont la Moneybookers. Viziteaza site-ul Moneybookers accesibil in limba Romana si alege optiunea Inregistrare, dupa ce ai completat toate campurile vei primi un email de activare al contului, dupa care vei avea acces total la contul tau de Moneybookers. Pentru siguranta foloseste o parola puternica. Daca ai probleme vezi tutorialul Moneybookers, care iti arata cum funcţioneză Moneybookers - în 7 paşi. Valuta contului este recomandat sa fie in RON.
  • Dupa ce ai creat un cont la Moneybookers pentru depunere, incarca contul tau de la Moneybookers cu bani. Ai doua posibilitati de incarcare:
  • Poti incarca portofelul tau electronic prin transfer bancar. Timpul de procesare la acest tip de incarcare este intre 2-5 zile. Moneybookers nu percepe nici o taxa la acest tip de incarcare. Astfel nu trebuie sa faci altceva decat sa transferi dintr-un cont bancar de al tau orice suma la contul de Banca Moneybookers.
Atentie, la aceasta tranzactie trebuie furnizata numele de utilizator de la Moneybookers (un numar foramt din 8 cifre) la sectiunea Recomandare (Reference Number). Din cauza reglementărilor impotriva spălării de bani Moneybookers nu accepta depuneri în numerar sau transferuri bancare realizate de alte persoane decât de la titularul contului. 
  • Poti incarca portofelul tau electronic printr-un card de debit sau credit. Desigur daca ai un card de debit/credit e mult mai simplu sa depui direct prin acesta, dar daca vrei sa faci alte cumparaturi online este foarte indicat folosirea sistemului Moneybookers. Incarcarea prin card a contului se face instantaneu, dar se retine o taxa 1,90%.
Daca vrei sa depui bani direct prin card viziteaza acum pagina noastra despre carduri acceptate la Depuneri.

Pentru depuneri recomandam sa folositi cardul, dar pentru cumparaturi sigure recomandam sa folositi sistemul Moneybookers, pe site-ul acestui sistem veti gasi lista firmelor care accepta sistemul cu bani electronici la cumparaturi.

Daca ai incarcat contul tau de Moneybookers cu bani, poti trimite bani pe contul tau de pariuri online. Procedura este una foarte simpla la Bet365: intra in contul tau de pariuri sportive online si alege optiunea de "Incarcare fonduri”, apoi alege optiunea Moneybookers. Depunerile se efectueaza imediat si nu percepe taxe pentru utilizarea acestei metode de plata. Mai mult la Bet365 limita pentru suma minima care poate fi depusa este numai de 5 ron, iar cea maxima de 480000 ron.

Atentie! Numele si adresa de email cu care te-ai inregistrat la Moneybookers trebuie sa fie identice cu numele si adresa de email folosite la casa de pariu online. Daca aceste detalii difera, bet365 va anula eventualele bonusuri acordate.

Neteller.

Neteller este un alt sistem de bani electronici, care permite oricărui client sau consumator care deţine o adresă de e-mail să efectueze şi să primească plăţi on-line sigure şi eficiente. Din pacate Neteller nu are un site in limba romana, insa in afara acestui aspect Moneybookers si Neteller nu se deosebeste foarte mult.

Pentru inregistrare gratuita la Neteller viziteaza site-ul www.neteller.com. Dupa ce ai un cont la acest sistem de bani electronici poti incarca portofelul tau electronic in mai multe felulri:
  • Card de Debit. Taxa pentru acest tip de incarcare este 1,75%. Incarcarea prin card a contului se face instantaneu
  • Transfer Bancar. Nu se percepe taxa la acest tip de incarcare, timpul de procesare la acest tip de incarcare este intre 2-5 zile.
La Neteller siguranta tranzactilor este maxima, avem posibilitatea sa aplicam pentru un Net + Prepaid MasterCard sau pentru un Net + Virtual Prepaid MasterCard (netteler ne ofera un widget care genereaza la fiecare cumparatura un alt numar card). Prin aceste carduri putem cumpara pe internet, putem incasa bani. La aceste extra optiuni avem acces doar daca alegem un Cont Neteller in Euro sau Dolar.

Depozitare la Bet365 prin Neteller:
  • Poti trasfera fonduri rapid in USD, CAD, GBP si Euro direct din contul de NETeller in contul bet365, prin website-ul bet365; apasa pe 'Incarcare fonduri'. Depunerile se efectueaza imediat si bet365 nu percepe taxe pentru utilizarea acestei metode de plata.
  • Suma minima care poate fi depozitata prin NETeller este de 50 USD sau echivalent.
  • Pentru ca tranzactia sa fie acceptata, numele si adresa de email cu care ai inregistrat la NETeller trebuie sa fie identice cu numele si adresa de email din sistemul bet365. Daca esti client bet365 de mult timp, inainte de depunere prin Neteller verifica daca adresa de email din sistemul Bet365 este cea corecta.
Vezi si:
 
Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.