10Bet10Bet
10Bet 10Bet este o agentie respectabila din Marea Britanie, care din 2003 incoace ofera servicii de jocuri online pariorilor din peste 90 de tari. 10Bet in aceasta perioada relativ scurta prin siguranta si calitatea serviciilor a devenit unul dintre cele mai bune agentii de pariuri online. 10Bet ofera avantaje fata de celelate case de pariuri online prin oferta sa extraordinara, prin cotele sate dintre cele mai mari si prin tranzactii, retrageri - depuneri rapide si sigure.
Numele companiei 10Bet Ltd.
Licentiat/Prezenta pe piata online Marea Britanie / 2003.
Site oficial www.10bet.com
Site in limba Romana tick icon
Cont in RON x icon
Adresa de contact [email protected]
Live chat tick icon
Descriere completa Descriere completa 10Bet.
Nota bookmakerului (1/10) numarul 6
Info pariuri:
Oferta Fotbal, baschet, fotbal american, tenis, baseball, hochei pe gheata, handbal, sporturi cu motor, volei, rugbi, darts, box, cricket, futsal, tenis de masa, polo.
Nota promotii periodice numarul 4
Format cote Decimal, American.
Miza minima 1 Euro.
Miza maxima Intre 250 si 5000 Euro.
Castig maxim 100.000 Euro / zi.
Pariuri live La pariuri live 10Bet este in topul agentiilor online, oferind pariorilor o oferta completa, cu multe optiuni de pariere si nu in ultimul rand cote generoase.
Live streaming x icon
Pariuri de pe Mobil x icon
Handicap Asiatic tick icon
Payout in medie 93.29%
Alte servicii oferite:
Casino Viziteaza acum Cazinoul 10Bet!Cazinoul 10Bet este una deosebita, 10Bet oferind nu numai un bonus urias de 100% pana la 500 de Euro la prima depunere dar si un super bonus de 50% pentru orice depunere. Profitati de aceste promotii unice si alegeti Cazinoul 10Bet.
Poker 10Bet la poker ofera unul dintre cele mai mari bonusuri la prima depunere 100% pana la 900 de Euro si in mod unic si 10 Euro bonus pentru orice depunere mai mare de 50 Euro. Alege 10Bet Poker si profita de bonusuri deosebite oferite doar aici.
Jocuri La Jocuri este greu sa gasesti o sala online unde este oferit un bonus consistent, insa 10Bet in mod aproape unic ofera clientilor un bonus de 100 Euro. Incearca 14 jocuri interesante si castiga bonusul de 100 Euro.
Bonus, pariu gratis:
Oferta de Bonus Bonus de 30% pana la 100 Euro.

Detalii Bonus:

- Pentru a te califica la acest bonus: deschide un cont la 10Bet, efectueaza un depozit de minim 25 Euro si pariaza suma depozitului la o cota de minim 1,6, astfel in termen de 24 de ore bonusul de 30% pana la 100 Euro va fi creditat in contul de pariu.

- Conditii de rulare: Pentru o retragere valoarea depozitului trebuie rulata de 12 ori la cote minim 1,60.

- Alte conditii: -

10bet
Detalii 10Bet prezentata de best-pariuri-online.com


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.