bet-at-homeBet-at-home
bet-at-home Bet-at-home este unul dintre cele mai populare si credibile case de pariuri online din Europa. Deasemenea Bet-at-home este in topul preferintelor pentru pariorii din Romania, chiar daca acesta ofera un bonus mic la prima depunere de doar 70 de Ron. Daca bonusul este cam mic, atunci Bet-at-home periodic ofera foarte multe promotii si concursuri interesante pariorilor din tara noastra. Recomandam pe aceasta agentie ca fiind una de calitate, care ofera servicii complexe.
Numele companiei bet-at-home.com Internet Ltd.
Licentiat/Prezenta pe piata online Malta / 1999.
Site oficial www.bet-at-home.com
Site in limba Romana tick icon
Cont in RON tick icon
Adresa de contact [email protected]
Live chat tick icon
Descriere completa Descriere completa Bet-at-home.
Nota bookmakerului (1/10) numarul 7
Info pariuri:
Oferta Fotbal, tenis, hochei pe gheata, handbal, volei, baschet, baseball, fotbal american, rugbi, formula 1, motociclism, ciclism, box, sport de contact, bandy, floorball, hochei pe iarba, hochei pe role, lacrosse, futsal, polo, biliard, cricket, golf, distractie, societate, schi, sarituri cu schiurile.
Nota promotii periodice numarul 7
Format cote Decimal.
Miza minima 0,50 Euro
Miza maxima Depinde de evenimentul ales.
Castig maxim Limita profitului per pariu este de EUR 20.000. Limita profitului per client şi per săptămână este de EUR 100.000.
Pariuri live La Bet-at-home putem paria live cu o oferta care include foarte multe evenimente, insa optiunile sunt putin restranse.
Live streaming Bet-at-home ofera clientilor sai transmisiuni live. Oferta de live streaming include evenimente din: fotbal (Primera Division, Serie A, Liga Sagres, Jupiler League), tenis, baschet, handbal, snooker.
Pariuri de pe Mobil x icon
Handicap Asiatic x icon
Payout in medie 89.59%
Alte servicii oferite:
Casino Viziteaza acum Cazinoul Bet-at-home! Bet-at-home chiar daca nu ofera un bonus la prima depunere este unul dintre cele mai bune site-uri de specialitate. La Bet-at-home putem juca la peste 50 de jocuri online si sa castigam premii de milioane de dolari.
Poker Viziteaza acum Bet-at-home Poker! Bet-at-home Poker ofera clientiilor din Romania zeci de promotii interesante, freeroll-uri zilnice si un super freeroll de 1000 Euro pentru jucatori noi.
Jocuri La Bet-at-home avem posibilitatea sa jucam si sa castigam la peste 20 de jocuri online.
Bonus, pariu gratis:
Oferta de Bonus Bonus de 50% pana la 70 Ron.

Detalii Bonus:

- Pentru a te califica la acest bonus: deschide un cont la Bet-at-home, efectueaza un depozit la meniul "Depuneri/Retrageri/Utilizează bonus" introducand codul bonusului FIRST în câmpul liber, astfel contul va fi automat alimentat cu jumatatea depunerii tale.

- Conditii de rulare: Depozitul si bonusul trebuie rulata de 3 ori la cote minim 1,5.

- Alte conditii: De la data depozitului codul FIRST trebuie introdusa la campul "Utilizează bonus" in termen de 10 zile.

Detalii Bet-at-home prezentata de best-pariuri-online.com