bet365Bet365
bet365 Daca esti in cautarea agentiei ideale, atunci Bet365 poate sa fie o alegere de luat in seama. Bet365 are spatele sau o istorie bogata, incepand sa ofere servicii de pariuri sportive inca din anul 1974, ajungand ca astazi sa aiba 800 de muncitori si sa fie al 16-lea companie privata din UK. Bet365 exceleaza prin calitatea servicilor sale: bonusul este una foarte buna, promotiile periodice sunt deasemenea deosebite iar suportul cu clientii si securitatea la Bet365 este aproape de perfectiune. Cu cote bune, cu streaming, pariuri live de calitate si cu un site superb Bet365 este agentia numarul unu recomandata de noi.
Numele companiei Bet365 Group Ltd
Licentiat/Prezenta pe piata online Marea Britanie / 1974.
Site oficial http://www.bet365.com
Site in limba Romana tick icon
Cont in RON tick icon
Adresa de contact [email protected]
Live chat tick icon
Descriere completa Descriere completa Bet365
Nota bookmakerului (1/10) numarul 9
Info pariuri:
Oferta Baschet, baseball, biliard, box, UFC, ciclism, curse de cai, curse de caini, darts, financiare, fotbal, fotbal american, futsal, golf, hochei pe gheata, loto, motociclism, rugby, snooker, tenis, volei, badminton, curling, sporturi galeze, sporturi virtuale, sporturi cu motor, bandy, cricket, floorball, handbal, lacrosse, reguli Australiene, tenis de masa, trotting.
Nota promotii periodice numarul 8
Format cote Decimal, American, Fractional.
Miza minima 1 Ron, 0.10 EUR, 0.10 USD.
Miza maxima Marimea maxima a mizei nu este specificata, doar castigul maxim.
Castig maxim/Retragere maxima Castigul maxim la Bet365 depinde de sportul sau chiar de competitia in care efectuam pariul respectiv. De exemplu la un meci de fotbal din Liga 1 putem obtine un profit maxim / pariu de doar 1250 Ron, in timp la campionatele puternice gen Premier League sau Serie A profitul maxim / pariu poate sa fie maxim de 25.000 Ron. Retragere maxima: 100000 GBP/zi.
Pariuri live Bet365 este expertul pariurilor live. Cu o oferta live absolut fabulos, cu cote destul de bune, cu efectuarea usoara a pariurilor, Bet365 este recomandarea noastra numarul unu pentru pariori pasionati de acest tip de pariu
Live streaming Bet365 ofera clientilor sai transmisiuni live de inalta calitate. Oferta de live streaming include evenimente din: fotbal(Serie A, Liga Sagres, Jupiler League), tenis, baschet, volei, curse de cai, snooker, darts, squash. Bet365 ofera acest serviciu gratuit, trebuie doar sa deschidem un cont.
Pariuri de pe Mobil x icon
Handicap Asiatic tick icon
Payout in medie 92.66%
Alte servicii oferite:
Casino Viziteaza acum Cazinoul Bet365!Cazinoul Bet365 este una deosebita, care ne asteapta cu o oferta fantastica Bonus Initial de 100% pana la 400 RON. Joaca la Cazinoul Bet365 la peste 100 de jocuri deosebite, cu multe promotii interesante pentru premii dintre cele mai mari.
Poker Viziteaza acum camera de Poker Bet365!Bet365 la Poker ne ofera un mediu extrem de placut, unde chiar este o placere sa joci. Bet365 Poker ne astepta cu un bonus fantastic de 100% pana la 500$ si cu alte promotii interesante.
Jocuri Viziteaza acum pagina de Jocuri Bet365!Bet365 ne ofera posibilitatea sa jucam la peste 100 de jocuri chiar deosebite, pe un site de nota 10. Deasemenea Bet365 ofera un bonus superb de 40 de Ron la prima ta depunere si alte promotii bune. Joaca pentru distractie sau pentru bani la cel mai bun site de jocuri Online.
Bonus, pariu gratis:
Oferta de Bonus Bonus 100% pana la 200 Ron/50 Euro.

Detalii:

- Pentru a te califica la acest bonus: deschide un cont la Bet365, efectueaza un depozit de minim 20 de Ron, introduce codul de oferta din 10 caractere cu terminatia NCDBP (primita prin email la inregistrare) pe pagina Introduceti Cod Oferta din sectiunea Membri, subsectiunea Oferte Pariuri Sportive.

- Conditii de rulare: pentru a paria din bonus mai intai trebuie sa pariezi o data cu suma depozitului; apoi trebuie sa rulezi suma bonusului si a depozitului la cote de minim 1,5 de 3 ori pentru efectuarea unei retrageri.

- Alte conditii: Daca cerintele de rulare a mizei nu sunt indeplinite in termen de 90 de zile de la primul depozit eligibil pentru acest bonus, toate fondurile din balanta bonus vor fi pierdute; Codul de oferta biletul zilei trebuie introdus in 7 zile de la data tranzactiei eligibile.
bet365
Detalii Bet365 prezentata de best-pariuri-online.com


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.