doxxbetDoxxbet
doxxbet Doxxbet este o agentie de buna calitate unde putem paria in plina siguranta si sa participam la concursuri periodice deosebite. Doxxbet a aparut pe piata pariurilor online abia in anul 2007, dar a devenit in scurt timp popular in randul jucatorilor romani oferind multe promotii interesante. Doxxbet ne ofera un bonus deosebit de mare la prima depunere: 100% pana la 200 Ron. Recomandam pe Doxxbet ca o agentie 100% credibila, care exceleaza prin promotiile sale.
Numele companiei DOXX Bet Ltd.
Licentiat/Prezenta pe piata online Malta / 2006.
Site oficial www.doxxbet.com
Site in limba Romana tick icon
Cont in RON tick icon
Adresa de contact [email protected]
Live chat x icon
Descriere completa Descriere completa Doxxbet
Nota bookmakerului (1/10) numarul 6
Info pariuri:
Oferta Fotbal, hochei pe gheaţă, tenis, baschet, handbal, volei, box, curling, floorball, lacrosse, sport cu motor, rugbi, sporturi de iarnă.
Nota promotii periodice numarul 8
Format cote Decimal, American, Fractional.
Miza minima 1 Euro, 4 Ron.
Miza maxima Marimea maxima a mizei nu este specificata, doar castigul maxim.
Castig maxim/Retragere maxima Sumă maximă de căsţig este de €15 000 pe pariu sau sumă echvivalentă a altor curzuri acceptate.
Pariuri live La Doxxbet putem paria live la cote foarte bune, insa din pacate oferta de pariu live este una restransa.
Live streaming x icon
Pariuri de pe Mobil x icon
Handicap Asiatic tick icon
Payout in medie 91.01%
Alte servicii oferite:
Casino Viziteaza acum Cazinoul Doxxbet! Cazinoul Doxxbet este una chiar deosebita, care ne asteapta cu o oferta de Bonus Initial de 100% pana la 50 Euro si cu o gramada de alte promotii foarte bune.
Poker x icon
Jocuri x icon
Bonus, pariu gratis:
Oferta de Bonus Bonus 100% pana la 200 Ron/50 Euro.

Detalii:

- Pentru a te califica la acest bonus: deschide un cont la Doxxbet, efectueaza un depozit în maxim 7 zile de la înregistrare pe DOXXbet.com.

- Conditii de eliberare: pentru a îndeplini condiţiile şi a elibera bonusul trebuie să rulezi suma depusă de 5 ori, pe 5 tichete de joc diferite la cote minim 1,7 înainte de a cere o retragere.

- Alte conditii: Pentru a primi bonusul de 100% de la prima depunere, jucătorul trebuie să îndeplinească condiţiile expuse mai sus şi sa trimită un mail la adresa [email protected] împreună cu codul de înregistrare şi suma depusă.

Detalii Doxxbet prezentata de best-pariuri-online.com


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.