gamebookersGamebookers
gaembookers Gamebookers a fost intre primele case de pariuri online care au oferit servicii de pariuri prin intermediul internetului si pentru jucatori din Romania. Gamebookers astfel este o agentie foarte populara in tara noastra, chiar daca nu este cel mai bun bookmaker. Gamebookers cu siguranta este agentia numarul unu in ceeace priveste promotiile periodice oferite exclusiv pariorilor Romani si cea mai tare agentie la pariuri de tip sub / peste total goluri, oferind cele mai tari cote la acest tip de pariu.
Numele companiei PGB LIMITED
Licentiat/Prezenta pe piata online Gibraltar / 2000.
Site oficial www.gamebookers.com
Site in limba Romana tick icon
Cont in RON tick icon
Adresa de contact [email protected]
Live chat x icon
Descriere completa Descriere completa Gamebookers.
Nota bookmakerului (1/10) numarul 7
Info pariuri:
Oferta Sporturi cu motor, baschet, baseball, box, arte martiale mixte, ciclism, cricket, curse de cai, darts, fotbal, fotbal american, fotbal australian, golf, hochei pe gheata, politica, rugbi, snooker, tenis, volei.
Nota promotii periodice numarul 8
Format cote Decimal, fractional, american.
Miza minima 0.1 Euro, 0,3 Ron.
Miza maxima Doar castigul maxim este specificat.
Castig maxim 250.000 EUR sau 600.000 RON / saptamana.
Pariuri live Gamebookers ofera pariuri live de calitate, cu o oferta bunicica si cu multe optiuni de pariuri.
Live streaming x icon
Pariuri de pe Mobil x icon
Handicap Asiatic tick icon
Payout in medie 91.81%
Alte servicii oferite:
Casino Viziteaza acum Cazinoul Gamebookers! Gamebooekrs nu exceleaza la acest tip gambling online, dar ofera un bonus de 50% pana la 50 Euro.
Poker Viziteaza acum Gamebookers Poker! Chiar daca Gamebookers nu ofera bonusuri la depuneri, este o camera de poker exceptional care oragnizeaza multe turnee freeroll cu premii deosebite si alte zeci de turnee cu premii mari. Pentru jucatori fara multi bani Gamebookers este o camera de poker ideala.
Jocuri -
Bonus, pariu gratis:
Oferta de Bonus Pariu gratis de 100% pana la 30 Euro.

Detalii Bonus:

- Pentru a te califica la acest pariu gratis: deschide un cont la Gamebookers, depune minim 10$ pe cont si bucura-te de un bonus de 100% pana la 30 Euro.

- Conditii de rulare: Bonusul + Depozitul trebuie rulata de 3 ori la cote de minim 2,00 in termen de 90 de zile de la data depunerii.

- Alte conditii: Cei care depun bani prin Webmoney sau Moneybookers nu se califica pentru bonus.
30bonus
Detalii Gamebookers prezentata de best-pariuri-online.com


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.