Play Online Poker
 
Full Tilt Poker - 600 Dolar Bonus
 
Full Tilt Poker este una dintre cele mai populare si bune camere de poker din lume, aici joaca in medie in fiecare minut peste 100.000 de jucatori la aproape 30.000 de mese online. Fara dar si poate Full Tilt este numarul unu in cea ce priveste numarul mare al promotiilor si materialelor ajutatoare pentru jucatori noi. Daca vrei sa inveti de la cei mai buni deschide un cont chiar acum la Full Tilt Poker.com! Joaca pentru cele mai mari premii, zeci de promotii te asteapta doar aici!

Full Tilt se deosebeste de alte camere de poker pentru ca a fost creat si conceput de jucători profesionişti de poker, inclusiv de Phil Ivey, Chris Ferguson şi Howard Lederer. Iar in mod unic acesti jucatori colosali joacă 1.600 de ore în fiecare săptămână la mesele online. Daca vrei sa joci contra unor jucatori care castiga milioane de dolari din poker, atunci inregistreaza-te acum!


Informatii utile despre Bonus:

In primul rand Full Tilt Poker ofera pe departe cea mai buna oferta de bonus, cu toate ca valoarea ei nu este cea mai mare, totusi aceasta oferta este simplu si usor de inteles de catre toti jucatori. Acum iti prezentam cum poti beneficia de oferta superba de bonus:

- La Ring Games:

Pentru fiecare dolar perceput din pot, fiecare jucător care a făcut cărţile pentru mâna respectivă va câştiga un punct. Puteţi câştiga puncte parţiale dacă se percepe mai puţin de un dolar şi puteţi câştiga maxim trei puncte per mână. Fiecare punct valorează 0,6 $, deci puteţi câştiga până la 18 $ pentru o sută de mâini.

- Tournaments si Sit&Gos:

Pentru fiecare dolar plătit în taxe de turneu sau Sit 'N' Go, veţi primi 7 puncte Full Tilt. Nu există o limită privind numărul de puncte pe care îl puteţi primi.
Suma bonusului va fi transferată automat în contul dumneavoastră de bonus, unde va fi păstrată şi eliberată în contul de numerar în trepte de 10% a depunerii dumneavoastră iniţiale, sau de 20 $, în funcţie de varianta câştigată prima. Deci, dacă depuneţi odată 100 $, fiecare 10 $ (10%) câştigaţi vor fi transferaţi imediat în contul dumneavoastră. Depuneţi suma completă de 600 $ şi se vor transfera în contul dumneavoastră bonusul câştigat de 20 $. La trei puncte per mână, fiecare creştere de 20 $ poate fi câştigată în mai puţin de două ore de joc la o singură masă.
Puteţi vedea suma totală şi sumele bonus în fereastra Casier. Veţi continua să adunaţi sume până la primirea a 100% din bonus. Aveţi la dispoziţie 120 de zile pentru câştigarea bonusului de depunere.

Această ofertă este valabilă pentru jucătorii care fac PRIMA depunere la Full Tilt Poker.
 
Alte promotii excelente la Full Tilt Poker:
 • MiniFTOPS XIV Douăzeci şi cinci de evenimente şi 4 milioane de dolari în premii garantate! Participă la concursul MiniFTOPS în decembrie şi câştigă enorm de mulţi bani, plătind o taxă de intrare minusculă!
 • Aussie Millions Câştigă-ţi pachetul de premii în valoare de $14,500 la Main Event-ul Aussie Millions 2010.
 • Calificări WPT Câştăgă-ţi locul la Main Event-ul de la WPT LA Poker Classic sau cel de la Campionatul WPT Bay 101 Shooting Star în turneele de Calificare WTP ale Full Tilt Poker
 • Holiday Hundred Sărbătoreşte sărbătorile cu un bonus de $100 de la Full Tilt Poker.
 • Turnee Freeroll Câştigă bani reali fără să faci un depozit sau să plăteşti o taxă de intrare jucând într-un turneu zilnic Freeroll.
 • Duminici cu sume importante de bani Jucaţi pentru partea dumneavoastră dintr-un premiu garantat în valoare de peste 1 milion de $ în cadrul turneelor noastre de duminică.
 • 750.000 $ Garanţie Jucaţi pentru partea dumneavoastră dintr-un fond de premii garantat de peste 750.000 $ în fiecare săptămână.
 • Recomandă-Un-Prieten Invitaţi-vă prietenii să vi se alăture pe Full Tilt Poker şi puteţi câştiga 100 $ pentru fiecare înscriere.
 • Challenge-ul Iron Man Jucaţi exclusiv pentru articole şi premii în Challenge-ul Iron Man şi pentru şansa de a juca cu trei dintre profesioniştii noştri în partidele heads up şi de a câştiga până la 100.000 $.
 • Ora veselă Câştigaţi puncte Full Tilt până la de 3x mai rapid în timpul orelor noastre vesele.
 • Leaderboard-uri Full Tilt Poker Vedeţi unde se situează jocul dumneavoastră faţă de cel al concurenţei. Câştigaţi un loc la pe unul dintre leaderboard-urile noastre MTT sau SNG şi luaţi acasă excelente premii în bani şi buy-in-uri la turnee.
 • Turneele Double Jucaţi în turneele noastre zilnice Double pentru a câştiga o parte din jackpotul progresiv din seara aceasta.
 • Daily Dollar de 10.000 $ Transformaţi 1$ în partea dumneavoastră dintr-un fond de premii garantat în valoare de 10.000 $, cu ajutorul turneelor cu posibilitate de cumpărare repetată Daily Dollar de 10.000 $ sau a turneelor Daily Dollar de 10.000 $.
 • Garanţii săptămânale Jucaţi pentru şansa dumneavoastră de a vă câştiga partea din premiile în bani garantate în valoare de peste 8 milioane $ săptămânal.
 • 1.000.000 $ garanţie lunară Acum puteţi juca în turneul nostru cu garanţie lunară de 1.000.000 $ pentru partea dumneavoastră dintr-un fond de premii garantat, de un milion de dolari.
 • Recompensă pentru eliminare Eliminaţi dintr-un turneu pe unul dintre profesioniştii noştri şi câştigaţi sume de bani şi premii suplimentare pentru fiecare dintre profesioniştii pe care îi trimiteţi în tribună.
 • Certificate cadou de la Full Tilt Poker Împărţiţi jocul care vă place cu prietenii şi familia. Dăruiţi cadoul pokerului cu un certificat cadou Full Tilt Poker.
 • Challenge-ul Chris Ferguson Urmăriţi evoluţia lui Chris în timp ce încearcă să transforme 0 $ în 10.000 $!
Vezi si:


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.