Gamebookers - 100 Ron Bonus                  Detalii Gamebookers
 
In aceasta perioada Gamebookers ne asteapta cu un bonus la prima depunere de 100% pana la 100 Ron. Este chiar foarte simplu sa beneficiezi de aceasta oferta: deschide un cont la pariuri sportive la gamebookers, depune minim 25 Ron pe cont si astfel dupa indeplinirea conditiilor de eliberare vei primi un bonus de 100% pana la 100 RON. Depunerea (pâna la valoarea maxima a bonusului) + bonusul trebuie rulata de trei ori la cote de 2,0 sau mai mari, înainte ca retragerea sa poata fi efectuata. Deschide un cont la Gamebookers, depune bani pe cont, indeplineste conditiile de eliberare si intra in posesia bonusului. Simplu ca buna ziua, doar la bonus Gamebookers!
Despre Gamebookers

Pe piata pariurilor din Romania Gamebookers este unul dintre cele mai populare site-uri de pariuri sportive. Cu toate ca oferta de bonus la prima depunere nu se compara cu bonusul de la Bet365 sau de la Doxxbet, totusi Gambookers atrage foarte multi clienti cu alte promotii periodice. Deasemenea Gamebookers de a lungul timpului a castigat simpatia pariorilor cu trazanctii promte si sigure si cu o asistenta de clienti prietenos.

La Gamebookers accentul se pune îndeosebi pe distractie, usurinta utilizarii, fiabilitate si securitate. Pariati in siguranta la Gamebookers!

Oferta de pariu:

La Gamebookers gasim o oferta de pariu aproape complet, putem paria pe evenimente la diferite sporturi precum:

Baschet, Baseball, Box & AMM, Ciclism, Cricket, Curse de cai, Darts, Fotbal, Fotbal american, Fotbal australian, Golf, Handbal, Hochei pe gheata, Jocurile Olimpice de iarna, Jocurile Olimpice de vara, Politica, Rugbi, Snooker & biliard, Speciale, Sporturi de iarna, Tenis, Volei.

Tipuri de pariuri:

La Gamebookers avem posibilitatea sa jucam la toate tipurile de pariuri la fotbal:

Partida, Sansa dubla la final, Sansa Dubla la Pauza, Sub/Peste, Total goluri, Câstigator si sub/peste, Marcheaza/Nu marcheaza, Gol-Gol, Scor corect, Scor corect multiplu, Pauza/Final, Sansa dubla la pauza/final, Pauza sau Final, Pauza, Rezultat la pauza sub/peste, Rezultat la pauza sub/peste, SC la pauza, Victorie-Egalitate niciun pariu, Victorie-Asian Handicap, Handicapuri, Victorie la diferenta, Numar de goluri, Odd or Even, Goal range, Numar de cartonase, Cornere, Jucatorul care Marcheaza, Scorecast, Matchcast.
 
Gif Banners

Depuneri si retrageri:

Gamebookers ne ofera multe optiuni de retragere si de depunere:

Depunere:                       Card de Debit/Credit, Moneybookers, NETeller, Mycitadel, WebMoney, EntroPay, Western Union, Transfer Bancar.

Retragere: Bank Transfer, Cecuri trimise prin posta sau prin furnizori.

Limite depuneri in Euro (minim - maxim): Card de debit/credit (Min: 7, Max: 11.000), Moneybookers (Min: 7, Max: 2.200), Neteller (Min: 7, Max: nu este specificat), Mycitadel (Min: 7, Max: 7.000), EntroPay (Min: 7, Max: nu este specificat), Transfer bancar (Min: 10, Max: 50.000).

Limite retrageri in Euro (minim - maxim): Transfer bancar (Min: 73,16, Max: 731.597,51), Cecuri trimise prin posta (Min: 3,66, Max: 2194,79), Cecuri trimise prin furnizori (Min: 73,16, Max: 5486,98).

Comisioane la depuneri: Gamebookers nu percepe nici o taxa la depuneri.

Comisioane la retrageri: Transfer bancar - 2 Euro, Cecuri trimise prin posta normala - 1 Euro, Cecurile trimise prin intermediul furnizorilor de servicii de livrare rapida Fed Ex/UPS/DHL - 25 Euro.

Alte promotii la Gamebookers:

Fara dar si poate Gamebookers ofera cele mai multe si interesante promotii dedicate exclusiv clientilor din Romania. In aceasta biletul zilei perioada ofera rambursari deosebite la meciuri din Cupele Europene si o competitie prin care putem castiga abonamente Digi TV. 
Gamebookers Poker

Gamebookers Poker ne asteapta cu multe promtii si turnee excelente. Joaca la Gamebookers Poker si participa la freerolle-uri in fiecare zi.
 
 Gif Banners
Gamebookers Bonus

Bonus de 50$ sau 25£ la deschidera contului. Puteti opta pentru un bonus de 50$, in acest caz depozitul si bonusul trebuie rulata de 3 ori la cote minim 2,00.
 Gif Banners
 Descriere prezentata de Best-pariuri-online.com