Pe ce fel de evenimente sportive putem paria?

Foarte multi pariori intreaba daca exista case de pariuri online unde putem paria pe evenimente din ligi de fotbal inferioare, precum Liga a doua din Romania (seria 1,2) sau daca putem pune pariuri pe lupte din box,  UFC. Cu dezvoltarea tot mai rapida a pietei pariurilor online ofertele de pariuri, aproape la toate agentiile de pariuri sportive devin tot mai complete.

Acum pariorii au posibilitatea sa pune pariuri sportive pe aproape orice, tot mai multe case de pariuri sportive online avand oferte complexe, cu multe sporturi, campionate si evenimente disponibile.

Fotbal.

Toate casele de pariuri sportive au inclus in oferta lor cele mai importante, mari campionate de fotbal din Europa. Orice bookmaker sa alegi vei avea cu siguranta posibilitatea sa pui pariuri la cel putin 15-20 de campionate de fotbal. Premier League, Championship, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, Primera Divison, Liga Sagres sau Eredivisie sunt intotdeauna incluse in oferta de pariuri atat la case de pariuri online cat si la agentii clasice. Insa in momentul in care alegi case de pariu online, este recomandat sa verifici mai bine oferta de pariu. Sunt cateva agentii de pariuri unde nu putem paria la fotbal pe campionate din estul Europei (Rusia, Romania, Ungaria, Slovacia, etc.) sau pe ligile inferioare din Scandinavia. Campionatele de fotbal din Scandinavia ne ofera posibilitatea sa punem pariuri sportive si in zilele de vara, perioda fara meciuri in campionate tari. Te sfatuim sa alegi case de pariuri online care au oferte complete, cu posibilitati de pariuri si pe ligi de fotbal inferioare.

Recomandari. In primul rand daca vrei sa pui pariuri fotbal din Liga 1, Liga 2 sau Liga 3 din Romania, cea mai buna alegere este Tobet. Aceasta agentie ne ofera posibilitatea in mod unic sa punem pariuri pe meciuri din Liga 1, Liga 2 si Liga 3. Mai mult fara dar si poate Tobet este numarul 1 in ceace priveste oferta de pariu la ligi de fotbal din estul Europei.

Alte case de pariuri online care au oferte de pariuri dintre cele mai complete, cu liga 1 inclus, sunt: Unibet, Doxxbet, Ladbrokes, 10Bet, Bet-at-home, Titanbet. Atentie sunt case de pariuri la care nu putem sa punem pariuri pe meciuri din Liga 1 precum: Iasbet sau Skybet. Pentru mai multe informatii viziteaza pagina Pariuri fotbal.

Baschet.

Fara dar si poate NBA este cel mai popular campionat de baschet din lume, iar aceasta competitie cu siguranta nu lipseste din oferta nici unui bookmaker. Insa daca esti pasionat de acest sport si vrei sa pariezi pe meciuri de baschet este indicat sa verifici daca casa de pariuri sportive ales are inclus in oferta sa si meciuri de basket din Europa. Deasemenea basketul din Europa prin competitia Euroliga masculina devine tot mai populara, astfel nici aceasta competitie nu poate sa lipseasca din oferta de pariu al unei agentii de pariuri sportive respectabile.

In cazul in care esti pasionat de basket si vrei sa pariezi pe meciuri din Romania, iti recomandam sa alegi pe: Doxxbet, Ladbrokes sau Unibet. Toate case de pariuri enumerate au oferte complexe la baschet, incluzand aici si prima liga de baschet din Romania. Pentru mai multe informatii viziteaza pagina Pariuri baschet.

Tenis.

La acest sport nu sunt probleme aproape la nici o agentie de pariuri sportive. Putem paria la orice turneu de ATP sau WTA, pe orice partida. Cele mai complete oferte la tenis sunt oferite la: Doxxbet, Ladbrokes sau la Unibet, Doxxbet oferind cote superbe la turnee mici. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina Pariuri tenis.

Box, UFC.

Cu toate ca la toti bookmakeri sportive gasim optiunea de pariuri pe box, totusi sunt putine la care oferta este completa. Mai mult trebuie sa cauti destul de mult timp pana cand gasesti o agentie la care poti paria pe meciuri din UFC (Ultimate Fighting Championship). Si la acest capitol Unibet primeste nota 10 din partea nostra, nu numai ca poti paria la cote foarte bune pe partide din UFC dar chiar poti paria pe partide de Strikeforce. O alta agentie la care oferta de pariu este una completa cu meciuri de UFC inclus este Ladbrokes.

Pariuri speciale.

Fara dar si poate la pariuri sportive speciale numarul unu este SkyBet. In mod aproape unic de pe piata pariurilor putem paria pe noul manager de la o echipa sau pe noul transfer al unui jucator. Cei care sunt pasionati de fotbal, de transferuri, in mod neaparat trebuie sa deschide un cont aici. Insa atantie, exista o mare problema la Skybet, cu toate ca accepta jucatori din Romania oferind si bonus, totusi la Skybet avem posibilitatea sa retragem fonduri doar prin transfer bancar, metoda la care Skybet percepe o taxa de 27 de lire. Cam mult... Insa este un alt casa de pariu care ofera o gramada de pariuri speciale dintre cele mai interesante. Aceasta agentie este Unibet. Cea mai populara agentie din Europa are o oferta imbatabila, poti paria pe noua destinatie a unor jucatori sau pe noul manager de la o echipa sau chiar pe tara care va gazdui campionatele Europene sau Mondiale.

La pariuri pe evenimente speciale Unibet din nou castiga cursa agentiilor. Daca Vrei sa pariezi pe evenimente din politica est Europeana sau pe evenimente de distractie, atunci Tobet este agentia potrivita pentru tine.

Alte case de pariuri online care ofera cele mai interesante pariuri speciale sunt: Ladbrokes,  Bet365.
 
Vezi si: