Bet Pariuri Sportive la TOP site de pariuri: Detalii - Tranzactii - Bonus.

Pe aceasta pagina vei gasi lista cu cele mai bune, respectabile, sigure si prestigioase case de pariuri online care accepta si ofera bonusuri sau promotii la pariuri sportive si jucatorilor de pariuri din Romania. Casele de pariuri recomandate de echipa noastra sunt site pariuri 100% credibile, unde poti paria in maxima siguranta, fiind testate in mod regulat de echipa nostra, fara sa intampinam pana acum probleme deosebite (bet pariuri sportive 100% sigure). Prin tabelul de mai jos poti verifica detaliile sau descrierea in profunzime al fiecarui bookmaker de pariuri ro in parte, accesand doar icon-ul de bifare din dreapta caselor de pariuri. Iti recomandam sa joci simultan la mai multe case de pariuri, ca sa pariezi, sa pui pariuri bet de fiecare data la cele mai bune cote si sa beneficiezi de cat mai multe promotii si bonusuri.
 
Comisioane. Ca sa ai o imagine cat mai completa despre bet pariuri pe tabelul de mai jos am introdus toate comisioanele care sunt percepute atat la depuneri cat si la retrageri efectuate. Metodele la care cele mai bune site-uri de pariuri nu percep taxe sau comisioane nu sunt incluse in tabelul de mai jos, fiind prezente in descrierea acestora.  
 
Info bonus. Este foarte important ca inainte sa joci la bet pariuri sau sa deschizi un cont la case de pariuri sa verifici paginile de la sectiunea info bonus. Aici iti prezentam ce bonus de bet pariuri sportive sau pariuri gratuite ne ofera fiecare site de pariuri si toate detaliile despre conditii de acrodare al acestuia.
 
Inregistrare. Dupa ce ai verificat toate detaliile la pariuri in Romania, a venit momentul sa deschizi contul respectiv. Ca sa beneficiezi de bonus la prima depunere mergi la pagina de descriere (icon de bifare) si acceseaza banner-ul principal.
Pariuri la:
Detalii
Descriere
Comision depuneri
Comision retrageri
Bonus
Info Bonus
doxxbet ok ok
La depuneri efectuate in contul de pariuri sportive prin Card de debit/credit comisionul este de: 2%.
Doxxbet nu percepe nici o taxa la retrageri din contul de pariuri. 
200 Ron
descriere
ladbrokes ok ok
Ladbrokes nu percepe nici o taxa la depuneri in contul de pariuri.
Ladbrokes nu percepe nici o taxa la retrageri din contul de pariuri.
10 Euro
descriere
unibet ok ok
La depuneri efectuate in contul de pariuri sportive prin Card de debit/credit comisionul este de 2,5%.
Unibet nu percepe nici o taxa la retrageri din contul de pariuri.
100 Ron
descriere
gamebookers ok ok
Gamebookers nu percepe nici o taxa la depuneri in contul de pariuri.
Comisionul la depuneri efectuate in contul de pariuri prin: Transfer bancar - 2 Euro, Cecuri trimise prin posta normala - 1 Euro, Cecurile trimise prin intermediul furnizorilor de servicii de livrare rapida Fed Ex/UPS/DHL - 25 Euro.
100 Ron
descriere
bet365 ok ok
Bet365 nu percepe nici o taxa la depuneri in contul de pariuri.
Bet365 nu percepe nici o taxa la retrageri din contul de pariuri. (Transfer bancar: unul gratuit la 28 de zile, apoi 12 £/retragere.)
200 Ron
descriere
betathome ok ok
Bet-at-home nu percepe nici o taxa la depuneri in contul de pariuri. 
Transfer bancar: 3 retrageri/luna gratuite, apoi 5 Euro.
Moneybooker: 2 retrageri/luna gratuite, apoi 5 Euro.
70 Ron
descriere
Pentru ai avea o imagine completa despre case de pariuri citeste articolele:
In cazul in care ai intrebari in legatura cu bet pariuri sportive sau despre cele mai bune site de pariuri sportive nu ezita sa ne contactezi. Scrie un email la adresa [email protected] sau la [email protected] si noi vom incerca sa te ajutam! Pariuri RO si bet pariuri sportive Romanesti de calitate cu ajutorul lui Best-Pariuri-Online!