Pe aceasta pagina iti prezentam cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrabari puse in legatura cu pariuri online:

1.Cat este comisionul la pariuri online?
Din fericire la pariuri online nu exista nici un comision spre deosebire de pariuri clasice, unde inca se retine taxa de timbru social de 5%. Mai mult la pariuri online nu trebuie sa platesti nici un impozit oricat de mare sa fie castigul.

2. Pot sa depun bani la aceste case de pariuri online in siguranta?
Site-ul nostru se afla in parteneriat numai cu cele mai bune si credibile agentii de pariuri olnine din lume, astfel la aceste case de pariuri online putem folosi cardul nostru pentru depuneri/retrageri in maxima siguranta. De exemplu la Bet365 platile sunt procesate cu ajutorul aplicatiilor de la "Retail Logic", unul din cei mai importanti furnizori de solutii pentru procesarea tranzactiilor online cu carduri de credit sau de debit. Toate case de pariuri online recomandate de noi folosesc ultima technologie de securitate la depuneri si retrageri.

3. Pot sa deschid mai multe conturi la o agentie de pariu online?
Categoric nu! In cazul in care vrei sa deschizi conturi cu numele si datele altor persoane risti sa pierzi toti banii depusi. La termeni si conditii ale bonusului, la oricare dintre acesti bookmakeri este clar specificat ca: bonusul la prima depunere este alocat o singura data pentru fiecare jucator, familie, locuinta, adresa de e-mail, numar telefon, cont bancar (ex: card credit), locatii in care calculatoarele sunt utilizate in comun. Nu poti sa ai mai multe conturi la o singura agentie de pariu olnine, insa poti avea un cont la fiecare bookmaker.

4. Pot sa pariez online pe un singur meci /bilet, adica solo?
Da, desigur poti paria la orice sport cu o singura selectie. Poti pune bilete solo pe marcator, cornere, total goluri, rezultat final, etc. Multi pariori inca joaca la Pariloto unde aproape nu gasim nici un eveneiment la care putem pune tichete solo. Alege sa pariezi online!

5. A aparut o eroare. Cine poate sa ma ajute?
Toate casele de pariuri online recomandate de noi ofera un serviciu de suport pentru clienti de inalta calitate. La site-uri pe limba Romana vom gasi o adresa de email, numar telefon (apel gratuit) de obicei la sectiunea "ajutor" sau "contact". Deasemenea la case de pariuri online precum Bet365, Sportingbet, Skybet putem comunica online la sectiunea "Ajutor Live" si cu unul din agenti de la serviciu clienti.

6. Am deschis contul de pariuri spotive in euro dar acum vreau sa-l schimb in RON. Ce trebuie sa fac?
In primul rand orice fel de problema ai trimite un email la adresa gasita la sectiunea "ajutor" sau "contact" cu intrebarea ta. In maxim cateva ore vei primi raspunsul! In acest caz tu singur nu poti schimba moneda contului, trebuie sa ceri acest lucru!

7. Cum pot alimenta contul de pariuri sportive?
Sunt mai multe metode de depuneri pentru care poti opta (card, transfer bancar, moneybookers, neteller etc.). Citeste acum toate detaliile despre depuneri pe pagina: Depuneri la pariuri online!

8. Cat timp dureaza o depunere prin card?
In cazul in care vei depune bani prin card de debit/credit banii ajung in cateva minute pe contul tau de pariuri sportive. Daca efectuezi o depunere prin transfer bancar banii in mod normal ajung in contul tau de pariuri online in 3-10 zile.

9. In ce moneda sa fac cardul Visa Electron?
Cel mai indicat pentru jucatori din Roamnia, este sa faca un card si un cont in lei. Poti depune bani pe contul tau de pariuri deschise in Euro si prin carduri in Euro, insa nu este recomandata. De exemplu la ING in cazul in care ai un card in Euro nu poti depune bani prin bancomat, mai mult si comisioanele sunt mai mari la acest tip de card/cont.

10. Pot sa depun bani prin card in lei, daca contul la pariuri online este deschis in alta valuta?
Da. La casele de pariuri online recomandate de noi poti depune euro, dolar sau lire in contul tau de pariuri olnine si daca vei folosi un card in Ron. In momentul depunerii agentia online va efectua schimbul valutar automat la cursul stabilit in ziua respectiva de catre Banca Centrala Europeana - www.ecb.int

11. Cat este comisionul unei retrageri prin card?
Comisionul la retrageri difera la fiecare casa de pariu online, daca unele agentii retin o parte extrem de mica la o retragere sau o suma anume, atunci sunt tot mai multe case de pariuri online la care putem efectua retrageri total gratis. Recomandam sa jucati la Bet365, la acest bookmaker minunat putem depune si retrage bani gratis la toate metodele disponibile.

12. Cat este comisionul unei retrageri prin Moneybookers?
Comisionul la retrageri difera la fiecare casa de pariu online, daca unele agentii retin o parte extrem de mica la o retragere sau o suma anume, atunci sunt tot mai multe case de pariuri online la care putem efectua retrageri total gratis. Recomandam sa jucati la Bet365, la acest bookmaker minunat putem depune si retrage bani gratis la toate metodele disponibile. Chiar daca Bet365 nu percepe nici o taxa, Moneybookers retine un comision din fiecare transfer catre contul bancar al clientului de 1,8 Dolari.

13. In cat timp ajung banii retrasi in contul meu bancar?
Durata procesului de retragere depinde de agentia de pariuri online si de metoda de retragere. Ca un exemplu relevant iti prezentam cat dureaza o retragere la Bet365:
- Retragerea prin Card de debit/credit dureaza 2-5 Zile lucratoare.
- Retragerea prin Moneybookers dureaza pana la 24 de ore.
- Retragerea prin Neteller dureaza 1 Ora.
- Retragerea prin Click2Pay dureaza pana la 24 de ore.
- Retragerea prin Transfer bancar dureaza 2-10 Zile lucratoare.

14. In cat timp ajung banii retrasi prin Moneybookers in contul meu bancar?
In primul rand transferul de bani de la casa de pariu online in portofelul nostru electronic de la Moneybookers dureaza aproximativ 24 de ore, apoi banii de aici vor ajunge in contul nostru de banca in 3-6 zile lucratoare.

15. Banii retrasi nu au ajuns nici dupa 6 zile in contul bancar. De ce?
In mod normal castigul retras ajunge in cont in maxim 5 zile, dar in cazul in care ai contul bancar la o banca mica, poate sa dureze si pana la 10-12 zile.

16. Cum pot sa pun tichete combi?
Dupa ce ai intrat in contul tau de pariuri sportive pur si simplu dai click pe selectiile dorite, aceste meciuri vor aparea in cuponul de pariuri unde poti selecta tipul tichetului combi si miza pariului.

17. Pot sa pun pe un singur tichet evenimente din mai multe sporturi?
Da, poti combina meciurile de fotbal cu partidele de tenis, hockey sau cu alte sporturi.

18. Care este miza minima la un pariu online?
Miza minima difera in functie de agentia de pariuri online. De exemplu la bet365 miza minima pe un tichet simplu sau combi este 1 leu, in timp ce la Expekt miza minima este de doar 0,1 Euro.

19. Care este miza maxima la un pariu online?
Miza maxima difera in functie de agentia de pariuri online. Dar de cele mai multe ori miza maxima nu exista, doar castig maxim pe un singur bilet. La Expekt castigul maxim pe un singur bilet este de 55.000 Euro, in timp ce la Bet365 castigul maxim se difera de evenimentul pariat (la pariuri pe hockey pe gheata castigul maxim/bilet este doar de 2500 Ron in timp ce la Champions League este de 15.000 Ron).

20. Unde pot paria live?
Dupa ce ai accesat site-ul agentiei trebuie sa alegi optiunea Live Betting - Pariuri Live.

21. Am uitat parola de la conul de pariuri online! Ce pot sa fac?
Daca ai uitat parola trebuie sa alegi optiunea "Detalii uitate" unde daca poti completa cateva date despre cont (numar securitate primita la inregistrare, sau raspuns la intrebarea secreta) vei putea primi prin email o noua parola temporara.

22. Am sub 18 ani, pot sa deschid un cont de pariuri?
Categoric nu! Nu incerca sa joci cu datele altor persoane, risti sa pierzi banii depusi!

23. Care este suma minima de depunere?
Suma minima de depunere se difera in functie de agentia de pariu online. De exemplu la Bet365 poti depune minim 25 Ron, iar la Sportingbet minim 40 Ron.

24. Vreau sa depun la pariuri online prin Card insa nu reusesc. Ce trebuie sa fac?
In cazul in care ai card la o banca care permite depunerile la pariuri (recomandat ING), atunci asta inseamna ca nu ai completat bine datele. Verifica atent daca ai completat corect urmatoarele date: tipul cardului - Visa Electron, numele - completeaza exact asa cum apare pe card, data de expirare a cardului si numarul CV2 - ultimele 3 cifre de pe spatele cardului. Pentru detalii acceseaza pagina Depuneri pariuri online.

25. Ce inseamna un pariu Each-Way?
Acest tip de pariu este specific pariurilor pe curse de cai si caine, un pariu de acest gen inseamna un pariu cu miza dubla fata de cea selectata initial. Acest pariu contine un pariu pe calul/cainele selectat la victorie si un pariu pe acest cal/caine la clasare intre primele pozitii.

26. Cat dureaza ca pariurile sa fie decise?
La cele mai bune case de pariuri online dureaza doar cateva minute de la incheierea evenimentului.

27. Unde pot vizualiza pariurile plasate?
La bet365 trebuie doar sa accesezi sectiunea 'Istoric pariuri' si vor aparea tote pariurile efectuate: separat cele deja decise si cele care au fost efectuate pe evenimente care sunt inca in plina desfasurare.

28. Ce este un pariu Scorecast?
La un pariu scorecast trebuie sa ghicesti atat jucatorul care inscrie primul gol al meciului cat si rezultatul final al evenimentului.

29. Ce inseamna SP?
Sp inseamna starting price, adica cotele de start, mai exact cotele de la inceputul cursei.

30. Ce este IBAS?
IBAS este o autoritate independenta care solutioneaza in mod echidistant, impartial disputele intre clienti si case de pariuri online. In cazul in care gasesti aceasta nume la un site de pariuri poti avea incredere maxima.

31. Ce este codul swift sau BIC?
Codul Swift sau BIC (Bank Identifier Code) este un cod unic, format din 8 sau 11 caractere, al bancilor, cod pe care poti sa gasesti pe carnetul de cec, extras de cont. Daca totusi nu gasesti dute si intreba la filiala bancii, sa fii sigur ca introduci codul corect. Ca ajutor iti prezentam codurile bancilor mai importante:
- UNICREDIT TIRIAC BANK - BACXROBU
- OTP BANK ROMANIA - BNRBROBU
- BANC POST - BPOSROBU
- BANCA TRANSILVANIA - BTRLRO22
- ING BANK - INGBROBU
- BANCA COMERCIALA ROMANA - RNCBROBU
- RAIFFEISEN BANK - RZBRROBU
- BANCA NATIONALA A ROMANIEI - NBORROBU
- ALPHA BANK - BUCUROBU

32. Ce este codul IBAN?
Codul IBAN (International Bank Account Number) este un cod al conturilor bancare format din codul tarii, din doua litere, si maximum 30 de caractere alfanumerice. Codul IBAN este trecut pe documente bancare.

33. Pot sa ma uit live meciuri la case de pariuri online?
Da, poti sa uiti la meciuri live la agentii de pariuri unde exista aceasta optiune. Din partenrii nostri urmatoarele case de pariuri ofera live streaming: Bet365, Unibet, Expekt, Bwin, Bet-at-home, Interwetten, Betfair, Skybet. Majoritatea lor ofera acest servici gratis.

34. Nu pot urmarii live meciuri! De ce?
In primul rand poate ca browser-ul tau nu e compatibil cu programul de transmisiune. Daca ai un browser bun, poate ca la acele evenimente pe care vrei sa-l urmaresti live se cere o balanta pozitiva sau sa pui pariuri.
 
Vezi si: