Managementul banilor la pariuri sportive!

In cazul in care esti un parior incepator sau unul care doreste sa castige pe termen lung la pariuri sportive online, iti recomandam sa citesti acest articol. In acest articol iti prezentam informatii de baza despre managementul banilor la pariuri sportive online, informatii care te vor ajuta foarte mult sa castigi la pariuri pe termen mediu sau lung. Nici daca vei tine cont de sfaturile noastre nu putem garanta ca vei castiga incontinuu, dar poti sa fii sigur ca nu vei pierde ca inainte.

Hai sa vedem ce inseamna managementul banilor. Managementul banilor in primul rand inseamna sa definesti foarte bine un tel pe care vrei sa atingi la pariuri, sa definesti o strategie si cateva principii de care vei tine cont totdeauna cand pariezi.

Sa vedem in ce sta managementul banilor, aspectele principale de care trebuie sa tii cont la pariuri sportive:
  1. Principii fundamentale.
Este foarte important ca inainte sa deschizi conturi la diferite case de pariuri online trebuie sa definesti exact ce urmaresti prin pariuri sportive. Poti juca cu bani putin doar pentru distractie sau poti paria ca profesionist cu un buget mare, cu strategii bine definite. Ca sa poti realiza profituri decente la pariuri sportive online, ideal ar fi sa depui intre 50 si 200 de Euro la cel putin 2 - 3 case de pariuri, agentii care sunt sigure si ofera cele mai bune cote de pe piata pariurilor. Cu siguranta managmentul banilor in primul rand inseamna ca pariezi cu fonduri de care nu ai urgent nevoie, deasemenea inseamna ca nu pariezi nici o data cu bani ceruti in imprumt si ca vei tine cont intotdeauna de plafonul maxim de pierderi pe care ai definiat la inceput.
 
Dupa ce ai deschis conturi de pariuri sportive la cele mai bune case de pariuri online este indicat sa definesti cu exactitate principile de care vei tine cont la fiecare pariu pe care vei efectua. Asta inseamna ca trebuie sa stabilesti cat depozitezi, cat vrei sa castigi si ca la ce castig vei efectua o retragere. De exemplu daca depui cate 50 Euro pe conturi diferite si ai decis de la bun inceput ca in momentul in care pe un cont o sa ai 100 Euro, vei efectua o retragere in valoare de 60 Euro, atunci vei fi consecvent si vei efectua retragerea respectiva.
  1. Miza si pariu.
Tot la inceput defineste strategia de pariu sportiv cu care vei juca. Este recomandat ca in cazul in care ai un buget destul de mare sa joci doar pe bilete solo. Nu este indicat sa pui bilete cu foarte multe meciuri, cu fiecare meci in plus sansa de a castiga scade. Deasemenea trebuie sa fii consecvent si sa nu ridici miza dupa castiguri consistente, sau nu scazi valoarea mizei dupa o serie de pariuri necastigatoare. Trebuie sa definesti tot la inceput cu ce miza vei juca la fiecare pariu. Este recomandat ca miza pariului sa nu depaseasca o parte de 5-10% din valoarea depozitului. Nici in cazul in care esti aproape sigur de rezultatul evenimentului, nu risca mai mult de 20% din valoarea bugetului.
  1. Fa o analiza corecta.
Iti recomandam sa analizezi cu mare atentie si obiectiv evenimentul ales, insa nu te lasa influentat de surse care afirma ca au predictii sigure. Informeaza-te din date statistice si din surse credibile, insa nu neglija nici intuitia ta. Folosirea unui management de bani inseamna ca nu tolerezi o pierdere peste limita, adica dupa o serie foarte lunga de pariuri pierdute te opresti.
  1. Pastreaza-ti calmul.
Chiar daca ai o serie lunga de pariuri castigate pastreaza-ti calmul si nu ridica miza. Cu toate ca trebuie sa ne folosim pe deplin de o serie de pariuri castigate este esential sa ramanem consecventi si sa continuam sa jucam dupa strategia definita la inceput. Daca ai atins telul de castig fa retragerea planificata si incepe totul de la inceput.

Tine cont de managementul tau de pariu, doar asa poti castiga pe termen lung!
 
Vezi si: