Pariuri sportive antepost sau pariuri pe sezon.

Pariurile pe sezon sau pariurile pe termen lung sunt dintre cele mai populare tipuri de pariuri care de cele mai multe ori se refera la pariuri efectuate pe castigatorii unor competitii majore.  Pariurile de acest tip, original sunt numite pariuri ante post, termenul ante post referinduse la pronosticarea castigatorului unei curse inainte ca acesta sa inceapa. Daca la inceput pariurile ante post se refereau doar la curse de cai, in prezent majoritatea caselor de pariuri online ofera posibilitatea acestor pariuri la totate sporturile si competitiile de prim plan. Cu cresterea interesului in randul pariorilor pentru aceste pariuri pe sezon, casele de pariuri online au diversificat foarte mult oferta si optiunile de pariuri.

Pariuri antepost la fotbal.

Chiar daca cele mai multe tipuri de pariuri antepost sunt oferite la cursele de cai, mai departe vom vorbi despre pariurile pe sezon la fotbal, fotbalul fiind sportul rege in Europa. Pariurile Antepost la fotbal sunt pariuri foarte populare de multi ani in randul pariorilor, insa casele de pariuri online au completat oferta de pariu antepost la fotbal doar in ultimii ani. Cele mai multe pariuri de acest tip la fotbal se refera la pronosticarea castigatorului celor mai importante campionate, turnee si competitii de fotbal la inceputul sau inaintea inceperii acestora. De exemplu in Marea Britanie foarte multi pariori inainte de sezon efectueaza pariuri de tip antepost, incercand sa ghiceasca castigatorii primelor 4 divizii de fotbal.

In ultimii ani optiunile la pariuri de tip antepost s-au diversificat, case de pariuri sportive introducand in oferta lor pariuri de tip: golgeterul campionatului, echipe retrogradate, echipa care se claseaza in top 4, sau pariuri pe echipe care promoveaza. Deasemenea la competitii importante precum Campionatul Mondial sau Liga Campionilor agentii de pariuri sportive ofera posibilitatea de a paria pe echipa care castiga sau se califica din grupe.  

Profita de pariurile de tip antepost. Chiar daca acest tip de pariu presupune ca trebuie sa investim bani pe termen lung, totusi cateodata poate sa ne ofera sanse de a realiza profituri importante. Avand in vedere ca de cele mai multe ori cotatia selectiilor pe durata unui sezon cunoaste fluctuatii importante in paralel cu miscarea echipelor in fruntea sau in subsolul clasamentului, acest tip de pariu poate oferi sansa de a realiza profit sigur combinand acest pariu cu pariu lay la betting exchange, marimea profitului depinzand de acuratea predictiei.

Popularitatea pariurilor antepost. In primul rand un pariu pe termen lung este un tip de pariu foarte popular pentru ca ofera posibilitatea pariorului sa fie interesat intr-o competitie pe o perioada indelungata, totodata oferind si sansa de a realiza castiguri substantiale. Un alt motiv pentru care pariurile pe sezon sunt tot mai populare este faptul ca pentru un parior un astfel de pariu unde trebuie sa ghiceasca castigatorul unei competitii inainte ca acesta sa inceapa, poate reprezenta o incercare prin care poata sa dovedeasca cunostintele sale in competitia respectiva.     

Cote senzationale pentru pariuri sportive sezoniere. Chiar daca de cele mai multe ori ne multumeste cotele oferite de case de pariuri sportive pentru selectiii pe termen lung, totusi trebuie sa avem in vedere ca la agentii de betting exchange in majoritatea cazurilor pentru pariuri de acest tip se ofer cote mult mai mari. 
 
Vezi si: