Eficienta in pariuri sportive - pe aceasta pagina iti prezentam cateva aspecte importante care pot eficientiza pariurile sportive.

In momentul de fata chiar daca sunt multe surprize la evenimente sportive importante, cea mai mare problema al pariorilor, care aduce la pierderi substanitale, este numarul mare de greseli aparute in procesul de pariere. Pentru perfectionarea acestui proces iti prezentam cateva practici recomandate si cateva practici falimentare in ceeace priveste procesul de pariere.

Recomandari:
  • Analiza pariurilor. Multi pariori pun pariuri zilnic, haotic, cateodata pe evenimente sportive despre care nu au informatii concludente. Desigur intuitia fiecarui parior este foarte important, insa nu trebuie nici o data sa neglijam informatiile si datele statistice. Iti recomandam sa pariezi doar pe evenimente despre care ai destule date, adunate de la site-uri credibile. Deasemenea chiar daca am analizat foarte bine pariul dorit, trebuie sa verificam relatia dintre cota si probabilitate, iar daca cota oferita este una extrem de mica fata de probabilitatea predictiei, atunci este mai bine daca renuntam la pariul respectiv. 
  • Pariuri planificate. Chiar daca cel mai important este sa ne distram jucand la pariuri sportive, totusi sa castigam, sa obtinem beneficii prin pariuri este la fel de important. Pentru ca pariurile sa ne ofera satisfactii pur si simplu trebuie sa planificam fiecare pas facut. In primul rand iti recomandam ca nici o data sa nu devii dependent de acest joc si nici o data nu risca bani de care ai nevoie.
  • Bugetul de pariuri sportive. Tot mai multi oameni devin dependenti de jocurile de noroc, iar ca sa previi aceasta problema este recomandat sa setezi un buget alocat pariurilor pe o perioada determinata. Alege de la bun inceput cat esti dispus sa pariezi in fiecare zi si nici o data risca mai mult.
  • Miza. Planul de pariu trebuie sa contina si detalii despre miza pariurilor. Chiar daca nu alegi sa pariezi de fiecare data cu aceeasi miza, este recomandat sa setezi o limita minima si maxima al mizei, cu o fractie intre 1 si 10% din valoarea bugetului.
Pentru a eficientiza pariurile efectuate si pentru a obtine beneficii iti recomandam sa alegi pentru fiecare zi cat esti dispus sa pierzi si cat vrei sa castigi. Desigur depinzand de numarul pariurilor seteaza o maxima pierdere de 70-80% din numarul pariurilor efectuate. Nici o data nu incerca sa recastigi pierderile printr-un pariu cu o miza uriasa.

Deasemenea daca pariezi de mai mult timp cu siguranta ai observat deja ca dupa o pauza fara pariuri, in mod ciudat va urma o perioada in care castigi. Astfel iti recomandam ca dupa o perioda foarte buna sau dupa o perioada mai putin fasta fa o pauza.  

Greseli frecvente:
  • Recastigarea pierderilor. Cum am mai precizat de nenumarate ori, dupa o serie mai slaba nu incerca sa recastigi tot ce ai pierdut mizand multi bani pe pariuri nesigure. Ramani consecvent planului initial dar fa o analiza corecta care sa-ti arate unde ai gresit si fi sigur ca va urma o perioda mult mai buna.
  • Pariuri efectuate haotic. Foarte multi pariori nu sunt consecventi planului prestabilit si dupa o serie de pariuri castigate ridica miza pariurilor sau folosesc strategii indraznete. Multi pariori dupa ce reusesc sa ridica valoarea depunerii cu 20-30% in mod surprinzator ridica miza cu peste acest procentaj, ajungand sa inregistreze pierderi fata de valoarea dupunerii dupa o perioada mai slaba.
  • Nu fii lacom. Daca ai atins scopul de castig nu ridica stacheta. Multumeste-te cu castigul realizat si nu incerca sa castigi si mai mult. Multi pariori incearca sa castige averi cu pariuri combinate cu peste 10 selectii, insa majoritatea lor pierd o gramada de bani pana cand se lovesc de un noroc mare si castiga ceva. Efectueaza pariuri sportive realiste sau mai bine joaca la loto.
  • Pariuri cu cote mici. Chiar daca piata pariurilor online usor usor se perfectioneaza inca mai sunt case de pariuri sportive care ofera cote cu pana la 20-30% mai mici. Esete de evitat sa jucam la aceste case, pentru ca valoarea cotelor este un aspect care poate influenta in mod dramatic succesul pariurilor online.
  • Pariuri efectuate fara informatii. In lumea de astazi nimic nu valoreaza mai mult decat informatia, astfel sa pariezi fara acest lucru este o "sinucidere" sigura. Cauta cele mai bune si credibile surse de informatii din lumea sportului si analizeaza corect fiecare eveniment pariat, fara sa neglijezi intuitia ta.
  • Pariuri la case de pariuri clasice. O alta greseala importanta este cu inca multi pariaza la case de pariuri clasice, chiar daca acestia ofera cote mai mici si nu ofera bonusuri si promotii la fel de consistente precum cele online.
Vezi si: