Pariuri golf - Pe aceasta pagina iti prezentam cele mai populare tipuri de pariuri specifice la golf si cateva recomandari, care te ajuta sa pariezi cu succes pe evenimente din acest sport.
 
Tipuri de pariuri speciale la golf:
  • Pariuri outrights. In cadrul acestui tip de pariu putem miza pe castigatorul unui turneu de golf. La acest tip de pariu daca jucatorul ales nu executa lovitura initiala atunci miza va fi rambursata. De obicei la golf pentru pariul pe rezultatul final al unui turneu casele de pariuri ofera pariuri each-way, cu o parte de un sfert din cota initiala, daca jucatorul ales se claseaza pe primele 5 pozitii.
  • Pariuri cel mai bine clasat sau pariuri head-to-head. In cadrul unui turneu putem pronostica castigatorul unui duel virtual. Pariurile de acest gen sunt decise in functie de rezultatul celor doi jucatori, de cele mai multe ori casele de pariuri online oferind cote si la scor egal. Castigatorul duelului poate fi determinat dupa play offs, unde jucatorul care rateaza cut-ul va fi considerat infrant. In cazul in care ambii jucatori rateaza cut-ul castigatorul pariului va fi jucatorul cu cel mai mic scor obtinut la cut. Case de pariuri sportive la turnee majore ofera astfel de dueluri pe durata intregului turneu sau doar pentru cateva lovituri. Cateodata astfel de pariuri de duel sunt numite pariuri pe grupe sau pariuri comparate. De exemplu la LPGA - KIA Classic o agentie ne ofera un duel intre Karrie Webb si Angela Stanford. Pentru a castiga un astfel de pariu jucatorul ales de noi trebuie sa se claseze la finalul turneului pe un loc mai bun decat oponentul sau din cadrul acestui duel.
  • Pariuri de grup. Acest tip de pariu este una de duel dintre doi sau mai multi oponenti. De multe ori pariurile head-to-head sunt numite pariuri pe grupe. Regurile sunt acceasi ca la pariuri de tip duel.
  • Pariuri pe top 5 sau top 10. La acest tip de pariu pentru castig trebuie sa alegem un jucator care la finalul truneului sa se claseze in primele 5 sau 10 pozitii. Ca pariurile sa fie valabile trebuie jucate minim 36 de gauri, iar in cazul in care jucatorul ales nu efectueaza lovitura initiala atunci pariul va fi anulata si miza rambursata.
  • Pariuri pe jucatorii care trec de cut. Cut in golf este momentul in care jucatorii clasati de obicei pe primele 70 de locuri se califica mai departe in timp ceilalti concurenti sunt eliminati. La cele mai mari turnee de golf avem posibilitate sa punem pariuri pe jucatori care reusesc cut-ul. Si in acest caz pariurile sunt valabile numai daca s-au jucat cel putin 36 de gauri.
  • Pariuri forecast. La acest tip de pariu trebuie sa ghicim castigatorul si ocupanta locului doi de la un turneu de golf. Si in acest caz pariurile sunt rambursate in cazul in care unul dintre jucatori pariate nu executa lovitura initiala. Pariurile forecast la golf sunt pariuri greu de ghicite avand in vedere porbabilitatea selectiilor.
  • Pariuri Hole In One. La acest tip de pariur special din golf trebuie sa ghicim numarul de cupa/gaura din prima la un anumit jucator sau intr-o anumita runda al turneului. Acest procedeu de a introduce mingea direct in cupa cu o singura lovitura este extrem rar si de cele mai multe ori se ofera jucatorului care o reuseste un premiu in bani.
  • Pariuri pe liderul primei runde. Asemanator pariurilor pe castigatorul turneului si la acest tip de pariu se ofera optiuni each-way cu o fractuine de un sfert pentru o clasare intre primele 5 pozitii al primei runde. Si in acest caz pariurile sunt rambursate in cazul in care jucatorul nu executa lovitura initiala.
  • Pariuri pe runde si mingi. Un alt pariu specific de grup este pariul de 2 sau 3 mingi la un anumit grup de jucatori intr-o anumita runda al turneului. La acest tip de pariu trebuie sa pronosticam jucatorul care va aduna cele mai multe puncte in runda respectiva, de ociei alegem dintr-un grup alcatuit din 3 jucatori. Daca unul dintre jucatori nu executa lovitura initiala pariurile sunt anulate.
 
Pariuri spread la golf. Pariurile spread sunt fara dar si poate cele mai interesante pariuri dintre toate cele posibile, avand in vedere ca ofera pariorilor sansa castigurilor si pierderilor uriase. Pentru mai multe informatii despre acest tip de pariu acceseaza pagina noastra Pariuri spread. In cazul turneelor de golf oferta de pariu spread este una destul de restransa insa chiar si asa da posibilitatea pariorilor bun cunoscatori ai acestui sport sansa de a realiza profituri mari. De cele mai multe ori la golf case de pariuri online ofera pariuri spread la rezultate finale sau la pozitii finale, castigul sau pierderile fiind calculate in functie de acuratetea pronosticului.

Exemplu. In cadrul unui turneu vom miza ca jucatorul ales va reusi sa aduna peste 100 de puncte. Astfel daca jucatorul termina turneul adunand 180 de puncte, vom incasa un castig de 80 ori miza. Desigur la fel de bine putem sa pierdem miza multiplicata de 40 de ori daca jucatorul ales va aduna doar 60 de puncte.  

Sansele jucatorilor. Avand in vedere fluctuatia mare in ceeace priveste castigatorii turneelor de gol, este extrem de greu sa ghicim castigatorul, astfel la acest sport pariurile each way sunt mai mult decat recomandate. Pariurile pe turnee de golf pot fi intre cele mai profitabile tipuri de pariuri, pentru ca cotele oferite sunt foarte mari. Totusi in mod normal chiar si la cele mai importante turnee jucatorii din topul 30-40 au sanse foarte apropiate. De multe ori, in cazul pariurilor pe golf o strategie pe outsiderds poate sa fie secretul succesului.
 
Pariuri live pe golf. Majoritatea caselor de pariuri online ofera posibilitatea de a paria live pe partide de golf. De cele mai multe ori oferta de live este una foarte restransa, oferind jucatorilor pariuri pe castigatorul turneului si pe castigatorul pariurilor comparate. De mult ori merita sa mizam pe un inceput convingator al jucatorilor de top, pentru ca aceastia incearca sa asigure de la bun inceput trecerea de cut, adica prezenta lor mai departe in turneu.
 
Vezi si: