Pariuri pe handbal

Handbalul este unul dintre cele mai populare sporturi in Europa, case de pariuri sportive punand din ce in ce mai mare accent pe acest sport foarte dinamic. Romania intotdeauna a fost o tara cu mare traditie in acest sport, atat fetele cat si baietii reusind sa obtina de a lungul timpului rezultate remarcabile. Pentru rezultatul final al unei partide de handbal agentii de pariuri sportive ne ofera 3 optiuni de pariu (1X2), chiar daca egalul in acest sport este foarte rara. De obicei un egal in acest sport plateste foarte bine, fiind cotata intre 10 si 15. Desigur sa prinzi un X la un meci de handbal este foarte greu si putin probabil.

Chiar daca handbalul cu Liga Campionilor in prim plan este un sport cu o popularitate tot mai mare, inca nici nu se compara cu sporturi precum fotbalul, fiind astfel putin neglijata si de majoritatea caselor de pariuri online. Oferta de pariu pentru handbal de cele mai multe ori este restransa, oferind doar cote pentru campionate si competitii de top precum: Liga Campionilor masculin/feminin, campionatul Germaniei, campionatul Spaniei, campionatul Suediei sau campionatul Frantei.

In general pariurile pe partide de handbal reprezinta investitii profitabile suprizele la acest sport fiind foarte putine. De exemplu in acest sezon in Liga Asobal Ciudad Real, castigatorul Ligi Campionilor de anul trecut are 23 de victorii in 23 de etape, reusind sa obtina victorii pe linie si in Liga. Un alt exemplu poate sa fie echipa de handbal Oltchim R창mnicu V창lcea, care a castigat toate partidele din campionat si a obtinut o gramada de victorii si in Liga, pastrand sanse sa acceda in acest an in finala ligii.

Pe langa Liga Campionilor cele mai pariate competitii de handbal sunt turneele finale, Campionatul European si Mondial dupa Jocurile Olimpice fiind varful competitiilor din acest sport.

Tipruri de pariuri oferite la acest sport:
  • Pariuri pe rezultatul final al meciului. La acest tip de pariu trebuie sa ghicim rezultatul final inregistrat la finalul timpului regulamentar. La partidele din acest sport nu sunt posibile prelungirile, casele de pariuri online oferind 3 optiuni de pariuri de rezultat final: 1X2.
  • Pariuri pe echipa marcatoare. La acest tip de pariu casele de pariuri online ofera optiuni pentru echipa care va marca golul cu un anumit numar, de exemplu la partide de Liga Campionilor agentiile ofera pariuri pe echipa care va marca golul cu numarul 10, 20, 30 sau 40.
  • Pariuri pe rezultatul la pauza. La acest tip de pariu trebuie sa pronosticam rezultatul inregistrat la pauza partidelor.
  • Pariuri cu handicap. Mai ales la partide din Liga Campionilor putem efectua pariuri de tip handicap normal. Avand in vedere numarul mare al golurilor marcate de obicei se ofera handicapuri de 1,5 3,5 sau mai mari, unde o echipa de la inceputul partidei este dezavantajata cu un numar exact de goluri.
  • Alte tipturi de pariuri accesibile la partide de handbal: par sau impar, cine se califica, sansa dubla sau handicap in prima repriza.    
Vezi si: