Pariuri hochei pe gheata

Hocheiul pe gheata este un sport foarte popular in randul pariorilor, cu origini medievale, care se joaca cu crose si puc, case de pariuri online oferind din ce in ce mai mare atentie pariurilor pe evenimente din acest sport. La acest sport case de pariuri ofera 3 optiuni de joc (1X2) pentru rezultatul final al meciului, egalul la hochei fiind de fiecare data cea mai bine cotata optiune. Hocheiul pe gheata este sportul national pentru multe tari importante precum Statele Unite, Canada, Suedia sau Finlanda, Cehia, crescand in popularitate in ultimul timp in tari precum Rusia sau Germania.

Chiar daca si in Romania hocheiul pe gheata in unele zone al tarii este un sport foarte popular, totusi campionatul nostru este prea slaba sa fie inclusa in oferta de pariu al caselor de pariuri online, competitia fiind la discretia Stelei si al echipei din Miercurea Ciuc.

Oferta de pariu. Din oferta de pariu al ceselor de pariuri sportive nu lipseste nici o data campionatele puternice din Europa precum prima liga de hochei din Germania, Rusia, Elvetia, Danemarca, Austria, Cehia, Finlanda si evident nici cea mai importanta competitie de hochei din lume NHL (National Hockey League). Fara dai si poate competitia de hochei Nord Americana este cea mai exclusiva competitie de hochei din lume, aici jucand cei mai buni jucatori din lume. NHL este un campionat alcatuit din doua conferinte Est si Vest, fiecare conferinta fiind alcatuita din 3 Divizii cu cate 5 echipe. La finalul sezonului regulat 8 echipe din fiecare conferinta va participa la playoff-ul NHL, la finalul careia se va decide castigatorul Cupei Stanley.

Pariurile pe castigatorul unui meci de hochei este unul dintre cele mai populare pariuri in randul jucatorilor, pentru ca exista doar doua posibilitati, teoretic in cazul unui meci echilibrat oferind sanse de 50% pentru selectia aleasa.

In prezent casele de pariuri online au oferte complete cu cele mai importante campionate de hochei, oferind clientilor optiuni de pariuri dintre cele mai unice. Mai departe vom prezenta cele mai populare si des pariate tipuri:

  • Pariuri pe rezultatul final din timpul regulamentar. La acest tip de pariu trebuie sa pronosticam rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar, casele de pariuri online oferind 3 optiuni de pariere 1X2. In cazul in care meciul este abandonat se accepta rezultatul din momentul abandonaraii daca se joaca 55 de minute in NHL si AHL si 60 de minute in cazul partidelor din Europa.   
  • Pariuri pe castigatorul partidei. La acest tip de pariu trebuie sa pronosticam care echipa va castiga partida la finalul acestuia inclusiv prelungiri si lovituri de departajare, adica care echipa va intra in posesia celor doua puncte, avand in vedere ca meciul poate sa se decida dupa prelungiri la acest tip de pariu se ofera doar doua optiuni 1 si 2.
  • Castigatorul reprizelor. La acest tip de pariu trebuie sa ghicim care echipa va inscrie mai multe goluri in prima, a doua sau in al treilea repriza, casele de pariuri online oferind 3 optiuni. Prelungirile nu fac parte din timpul de joc al ultimei reprize.
  • Grand Salami. La acest tip de pariu sub/peste trebuie sa ghicim numarul total a golurilor inscrise intr-o etapa/zi. Pariurile sunt validate doar daca se joaca toate partidele programata in acea etapa.
  • Alte tipuri de pariuri accesibile in cazul partidelor de hochei: minutul primului gol, echipa care inscrie prima, scor corect, diferenta de victorie, total puncte etc.
Vezi si: