Pariuri live

- pariuri sportive pe evenimente care sunt in plina desfasurare.

Pariu live este un nou tip de pariu, care da posibilitatea pariorilor conectati la internet sa efectueze pariuri sportive live pe evenimente care sunt in desfasurare. La acest tip de pariu live cotele se schimba dupa inceperea partidei in functie de evenimentele (posesie, gol etc.) care influenteaza pe rezultate pariuri live. Dupa ce apare un eveniment care influenteaza in mod evident sansele pariurilor, pe un interval de timp scurt pariurile se inchid, dupa care agentia va afisa cotele adaptate la noua situatie. De obicei sunt oferite cote la pariuri sportive live pana aproape de finalul partidei, dar sunt cazuri in care pariurile live se inchid cu 5-10 minute inainte ca partida sa se termine. Cu cresterea popularitatii acestui tip de pariu casele de pariuri online treptat au perfectionat atat oferta cat si optiunile de pariere, oferind cote pana aproape de ultimele minute al evenimentelor.

Unde poti paria live?

In zilele noastre majoritatea caselor de pariuri sportive ofera posibilitatea pariurilor live, insa oferta de pariu, cotele si optiunile de pariere variaza in functie de bookmaker. Cei care sunt pasionati de acest tip de pariu inainte sa deschida un cont la un anumit bookmaker, este recomandat sa verifice ce ofera agentia respectiva la pariuri live. In mod ideal, cele mai bune agentii de pariuri sportive ofera pariuri live la multe sporturi, cu multe campionate incluse, cu cote generoase, cu multe optiuni de pariuri live si nu in ultimul rand posibilitatea pariurilor live combinat cu transmisiuni online de buna calitate. Cele mai bune case de pariuri online la pariuri live sunt:.

Bet365 - agentia de pariuri sportive din Marea Britanie este unul dintre cele mai bune case de pariuri in ceeace priveste pariurile live.
bet365 banner
Nota agentie - Pariuri Live: star 10 / 10

Unibet - Unibet este o agentie desoebita in ceeace priveste pariurile live oferind pariorilor optiunea de Ca$h, fiecare client avand posibilitatea de a vine pariul inainte de final.

Nota agentie - Pariuri Live: star 9 / 10

Cateva recomandari la pariuri live fotbal:

  • Sa fii sigur ca ai inteles corect tipul de pariu in care vrei sa efectuezi pariul respectiv.
  • Daca este posibil urmareste live evenimentul pariat.
  • Daca oferi cote live la Betting exchange incearca sa copiezi o agentie de top.
  • Incearca sa definesti o strategie inainte sa pariezi.
  • Incearca sa iei decizii cat mai promte.
  • Pariaza live la o agentie care ofera cele mai buna cote.

La ce sporturi putem paria live

In zilele noastre la majoritatea caselor de pariuri sportive putem paria live la foarte multe evenimente, la cele mai importante sporturi. Oferta live incluzand evenimente din: fotbal, tenis, curse de cai, handbal, baschet, hochei pe gheata, rugbi, snooker.

Aspecte importante la pariuri live:

1. Invata sa pariezi live. Sa pariezi live cu succes este extrem de greu, pentru ca in multe cazuri trebuie sa iei decizii si sa efectuezi pariuri in doar cateva secunde. La inceput cea mai buna strategie este sa joci cu mize foarte mici si sa analizezi cu atentie pe o perioada de cel putin o luna toate rezultatele obtinute. Dupa o luna de analiza vei putea alege care este sportul sau tipul de pariu in care ai obtinut cele mai bune rezultate si sa pariezi in continuare cu mize putini mai mari, abandonand pariurile la sportul in care ai obtinut cele mai slabe rezultate.
 
Cote. Cotele la pariuri sportive live variaza in mod normal intre 1,01 si 100. O cota de 1,01 se ofera pentru pariuri aproape sigure, in timp ce o cota de 100 se ofera pentru o selectie foarte putin probabila. De foarte multe ori merita sa punem pariuri cu cote de 1,10 sau 1,05, pentru ca putem obtine profituri sigure, insa sunt si cazuri extreme.

Pariuri fotbal. De exemplu in 2001, in Liga Campionilor Deportivo La Coruna a fost condusa pe teren propriu de echipa franceza PSG cu scorul de 3-0, pana in minutul 55. Pana la acel minut casele de pariuri online au oferit doar o cota de 1,01 pentru victoria oaspetilor, insa Super Depor cu un hat-trick al lui Walter Pandiani pana la final a intors rezultatul, impunanduse cu scorul de 4-3. Acest exemplu ne arata ca si la pariuri live trebuie sa jucam cu multa prudenta.
 
2. Invata din greseli. Ca sa perfectionezi jocul tau la pariuri live fotbal, in primul rand trebuie sa inveti din greseli. La pariuri live exista doua tipuri de jucatori: sunt pariori care joaca cu mize mari la cote mici si jucatori care joaca cu mize mici la cote mai mari. Daca optezi sa pariezi la cote mai mici, cu siguranta vei castiga mai des, insa profitul realizat este relativ mic fata de risc, in timp ce jucand cu cote mai mari si cu mize mai mici, vei castiga mai rar, insa cu risc scazut vei putea obtine beneficii asemanatoare. Ca sa poti invata din greseli in primul rand iti recomandam sa analizezi in profunzime cauzele si circumstantele esecului.
 
3. Intarziere in transmisie. Multe evenimente sportive sunt transmise online sau la televizor, astfel o intrebare importanta este cat dureaza ca imaginea transmisiei sa apara pe ecranul nostru. In cazul in care privim evenimentul la TV prin satellite, vom vedea evenimente care s-au petrecut in realitate cu 3-4 secunde in urma, iar daca urmarim evenimentul online intarzierea poate sa fie de 10-15 secunde, sau chiar mai mult. Astfel cel mai mare avantaj la pariuri sportive online ne ofera situatia in care ne aflam chiar pe stadion.
 
4. Durata evenimentelor. In cazul in care intentionam sa jucam pariuri sportive live, trebuie sa avem in vedere cat dureaza evenimentul ales, de exemplu o cursa de cai poate dura doar 1 minut sau mai putin, in timp ce o partida de baseball sau cricket mai mult de 2 ore. La pariuri live pe evenimente de scurta durata trebuie sa actionam, sa efectuam pariuri in timp record in timp ce la o partida de baseball avem la dispozitie mai mult timp pentru a actiona.
 
Vezi si: