Pariuri pe outsiders

Chiar daca majoritatea pariorilor mizeaza pe selectii si echipe cu prima sansa, tot mai multi incearca sa obtina castiguri dupa pariuri efectuate pe evenimente surprize, cu cote foarte mari. Pariurile pe echipe cotate cu sansa a doua sunt pariuri extrem de greu de ghicite, insa poate sa aduca castiguri substantiale, in cazul unui castig oferind pariorului cele mai mari satisfactii. Pariuri de acest gen pot aduce serii de pierderi de lunga durata, cu multe pariuri pierdute, insa poate sa ofera pariorului profit castigand doar de cateva ori.

De ce pariuri pe outsiders?

Chiar daca pentru multi astfel de pariuri par a fi fanteziste, fara sanse de a obtine profit, pariurile pe outsiders pot fi foarte profitabile, case de pariuri online oferind pentru aceste selectii cote dintre cele mai mari. In cazul acestor pariuri trebuie sa profitam de cele mai mari cote existente de pe piata, alegand agentia de pariu care exceleaza la acest capitol. Pentru un astfel de strategie este recomandat sa avem conturi active la cel putin 2 case de pariuri online, case care ofera cote bune si au oferta de pariu live deosebit.

Aliatul pariurilor pe outsiders - pariurile live.

Daca in cazul pariurilor cu cote fixe, cum sugereaza si numele lor, nu cunosc schimbari importante nici pe durata a mai multor zile, atunci in cazul pariurilor live cotele pot cunoaste fluctuatii importante pe o perioada de doar cateva secunde sau minute.    

Pariurile efectuate pe outsiders pot fi usor valorificate cu ajutorul pariurilor live, profitand de volatilitatea cotelor care sunt oferite aici. Combinand pariurile live cu cele pe outsiders putem obtine profituri garantate, punand pariuri pe toate selectiile posibile.

Profituri garantate prin pariuri pe outsiders.

Pentru a explica cum putem obtine profit garantat efectuand pariuri pe echipe si selectii cotate cu sansa a doua vom prezenta un exemplu relevant.

Exemplu. Si in cazul acestor pariuri este mai usor sa jucam la pariuri cu doar doua posibilitati, astfel si noi vom lua un exemplu din tenis, mai exact meciul de la US Open dintre Roger Federer si Gael Monfils. Daca victoria francezului este cotata inaintea partidei la 5,40, atunci victoria numarului unu ATP este cotata la doar 1,20. Vom anticipa o partida de lupta in care Monfils va pune probleme serioase elvetianului si va castiga cel putin un set.

Astfel vom miza 10 Ron pe victoria lui Monfils, selectie care poate sa ne aduca un profit de 44 Ron, asteptand apoi meciul sa incepe. Avand in vedere ca francezul este un adversar redutabil pe duarata partidei va reusi sa faca un break la finalul unui set sau sa castige un set, moment in care victoria lui Federer va fi cotata la cel putin 1,6. In acel moment putem efectua un pariu pe victoria lui Federer cu o miza de 30 Ron, castigul posibil ridicand la 48 Ron. In aceasta situatie vicotria lui Monfils poate sa ne aduca un profit de 14 Ron, in timp ce o victorie a lui Federer un profit de 8 Ron.

La un meci de tenis echilibrat cotele cunosc fluctuatii importante oferind multe sanse pariorilor sa profita de acele moment.

Recuperarea pierderilor.

Chiar daca in exemplul nostru ne asteptam la un meci echilibrat, daca Federer castiga primul set fara drept de apel sau primele doua, sansele noastre sunt minime sa obtinem un profit. Astfel trebuie sa efectuam un pariu pe Federer si sa incercam sa reducem pierderile la minim posibil.  

Recomandari:
  • pune pariuri pe outsiders doar daca ai gasit argumente (accidentari, transferuri, probleme cu antrenorul etc.) care indica o surpriza cel putin pe o perioada de meci.  
  • pentru a monitoriza mai usor profitul si pierderile este indicat sa alegem pariuri cu doua posibilitati, la fotbal putem opta pentru pariul de tip sansa dubla.
  • aceasta strategie necesita sa stam in fata calculatorului pe durata evenimentului si sa reactionam rapid in momentele cheie.
  • verifica de fiecare data daca agentia unde pariezi iti ofera posibilitatea pariului live la evenimentul selectat.
Vezi si: