Pariuri sigure

Pariuri sigure sau pariurile arbitrale sunt pariuri efectuate de pariori experimentati si profesionisti, care incearca sa profita de valoarea favorabila a cotelor de la mai multe case de pariuri online, realizand profituri garantate, mizand pe toate selectiile posibile. Acesti pariori joaca paralel la zeci de case de pariuri online, folosinduse din plin de site-uri si programe care le ajuta in detectarea evenimentelor "sigure".

Pariuri sigure sunt pariuri legale, casele de pariuri sportive incercand sa re duca efectul acestora prin limitarea conturilor suspectate de astfel de practici. De cele mai multe ori pentru acesti clienti agentii de pariuri sportive reduca limitele de castig sau mizele maxime. Chiar si asa pariurile sigure reprezinta forma preferata de castig al pariorilor profesionisti, la pariuri de acest tip fiind exclus sansa unui esec.

Ce este un pariu sigur?

Pariuri sigure de fapt inseamna sa efectuam pariuri sport pe toate posibilitatile unui eveniment sportiv, obtinand astfel un profit asigurat. Pariorii care doresc sa benificieze de profiturile aduse de astfel de pariuri trebuie sa caute evenimente la care cotele oferite de unele case de pariuri sportive se difera atat de mult incat mizand pe toate selectiile posibile, pot realiza un profit anume.

Exemplu. La partida de tenis intre Marin Cilic si Robin Soderling agentia online A ofera pentru castigatorul partidei cote de 1,90 si 1,95, in timp ce agentia B ofera 1,70 si 2,20. Cele doua agentii de pariuri perceapa intr-un mod diferit sansele jucatorilor, oferind posibilitatea pariorilor sa obtina profit mizand pe ambele tenismeni. Pentru a identifica daca pariul este sau nu una sigura, impartim 100 cu cotele cele mai mari, iar daca suma partilor procentuale este mai mica decat 100% putem afirma ca vorbim despre un pariu sigur.

In exemplul nostru suma partilor procentuale este de 52,63% + 45,45% = 98,08, deci mizand pe ambele selectii putem obtine un profit sigur de 1,92%. Pentru a determina miza pariurilor pe care trebuie sa efectuam pe fiecare selectie castigul de pariu dorit trebuie inmultita cu partea procentuala calculata inainte. Deci daca dorim sa castigam in total 100 Ron, miza pentru pariul pe vicotira lui Marin Cilic trebuie sa fie de 100/52,63% = 52,63 Ron, iar pe victoria lui Soderling de 100/45,45% = 45,45 Ron.

Pariuri sigure in realitate.

In exemplul nostru am folosit un pariu pe rezultatul final al unei pertide de tenis cu doi jucatori de prima mana, insa in realitate astfel de pariuri sportive sigure pot fi gasite foarte rar. De cele mai multe ori pariurile sigure implica selectii cu cote foarte mici, oferind probabilitate mare si selectii cu cote foarte mari, oferind probabilitate redusa, dese ori fiind identificate la diferite tipuri de pariuri.

Identificarea pariurilor sigure prin compararea si monitorizarea cotelor oferite de casele de pariuri sportive, este cea mai grea si complexa etapa in cazul in care alegem sa jucam folosind aceasta strategie. Majoritatea pariorilor in identificarea pariurilor sigure folosesc programe, softuri specifice sau consulta site-uri dedicate acestor tipuri de pariuri. Sunt multe site-uri care ofer servicii de comparare al cotelor de buna calitate insa recomandarea noastra numarul unu este www.oddsportal.com.

Pariuri sigure la betting exchange.

Casele de pariuri sportive online care ofera servicii de betting exchange, cu Betfair in frunte ofera cote uriase fata de casele de pariuri obisnuite, deschizand astfel noi oportunitati de pariuri sigure. Mai mult oportunistii care vrea sa profite de aceste conjuncturi favorabile la Betfair pot efectua pariuri fara ca agentia sa limiteze contul, agentia de betting exchange castigand comisionul sau din fiecare castig indiferent cine o incaseaza. Pariorii profesionist efectueaza pariuri lay la cote si in momente potrivite, profitand apoi de fluctuatia pietei, realizand castiguri sigure.

Aspecte importante la pariuri sigure:

  • Pariurile sigure sunt pariuri cu risc scazut, oferind castiguri substantiale doar cu investitii importante.
  • De cele mai multe ori pariruile sigure pot fi gasite la evenimente si selectii dezechilibrate.
  • Pariurile sigure pot fi riscante in cazul in care dupa efectuarea pariului unul dintre case de pariuri blocheaza evenimentul, deschizand astfel posibilitatea sa pierdem toti banii investiti. Pentru a evita astfel de situatii trebuie sa monitorizam fiecare pariu efectuat si in caz de anulare al unei selectii sa efectuam un alt pariu compensator la o alta agentie.
Pentru a paria sigur:
  • In primul rand o sa ai nevoie de un buget de pariu consistent, daca vrei sa obtii castiguri decente, cu aproximativ 80-150 de euro la cel putin 10 case de pariuri online, deci in total de aproximativ 1000 Euro. Desigur poti incepe cu mult mai putin pentru a testa sistemul si pentru a acumula experienta.
  • Deasemenea o sa ai nevioe de un soft care identifica pariurile sigure sau un site unde gasesti pariurile sigure in timp real. Site-uri recomandate cu informatii si programe de comparare al cotelor:                                   www.oddsportal.com,  www.rebelbetting.com sau site-ul cu multe softuri din aceasta categorie www.sportsarbitrageguide.com.
Vezi si: