Pariuri snooker - Pa aceasta pagina iti prezentam explicatia celor mai populare tipuri de pariuri specifice acestui sport si cateva recomandari care te ajuta sa pariezi cu succes pe evenimente din acest sport.
 
Tipuri de pariuri la Snooker:
  • Pariuri pe castigatorul turneului - outrights. La acest tip de pariu trebuie sa ghicim castigatorul unui turneu de snooker, majoritatea caselor de pariuri online oferind pariuri each-way de o fractie de jumatate pentru locurile 1 si 2. In cazul in care jucatorul ales nu participa la turneu pariurile vor fi anulate, iar mizele rambursate.
  • Pariuri pe frame. La acest tip de pariu trebuie sa pronosticam scorul corect dintr-un frame sau trebuie sa ghicim castigatorul unui frame, partidele de la snooker fiind decise prin mai multe astfel de frame-uri. Depinzand de turneu, meciurile de snooker sunt dese ori decise jucand un numar de frame-uri diferite. Chiar daca acest sport devine una tot mai populara, totusi inca acest tip de pariu este oferit inca destul de rar.
  • Pariuri pe meci. Cele mai populare pariuri la snooker sunt pariurile pe meciuri dintre doi jucatori. La acest tip de pariu trebuie sa pronosticam care dintre cei doi jucatori va castiga disputa si se va califica mai departe. Daca din orice motiv o partida de snooker nu se incheie pariurile vor fi anulate. Pentru castiguri substantiale putem pune pariuri de tip acumulator cu mai multe selectii.
  • Pariuri cu handicap. Mai ales la case de pariuri online experti in pariurile cu handicap, putem paria la partidele de snooker cu handicap normal. La acest tip de pariu un jucator porneste cu un avantaj de frame-uri la inceputul partidei, acest avantaj in mod obisnuit fiind de 1 - 1,5. De exemplu Ronnie O Sullivan este favorita in fata lui Mark Selby, astfel Selby primeste un avantaj de +1,5 frame-uri. Daca Selby castiga partida sau pierde la cel mult un frame, pariurile de handicap efectuate pe el vor fi considerate castigatoare.
  • Pariuri live la snooker. Avand in vedere trasaturile principale al acestui sport, pariurile live ofera posibilitati nebanuite. Mai ales la turnee importante multe meciuri sunt transmise in direct online de case de pariuri, oferind cote live mai ales pe castigatorul partidei si al unui frame. Pariorii pot fi avantajate la aceste pariuri live pentru ca cotele cunosc fluctuatii importante, de multe ori sansele schimbanduse dupa fiecare lovitura. In aceste conditii de multe ori putem crea pariuri sigure.
Strategii. O strategie forte profitabila la pariuri live poate sa fie o strategie bazata pe unii jucatori de certa valoare care de obicei au inceputuri mai ezitante. Cotele oferite pentru victoria unui jucator care incepe bine partida intotdeauna cunoaste o cadere lineara, in timp ce cotele pentru jucatorul care incepe mai slab poate cunosate urcusuri impresionate in cazul in care acesta revine in joc. Astfel o strategie buna poate sa fie sa asteptam un inceput de meci surprinzator si sa mizam in momentul oportun pe revenirea favoritului.

O alta strategie interesanta este sa combinam strategia Martingale cu pariurile live pe frame-uri. In cazul unor jucatori buni aproape fara risc putem miza pe faptul ca va castiga cel putin un frame. Astfel mizam pe castigarea unui frame iar in cazul in care pierdem dublam miza pana ce jucatorul ales de noi castiga.

Sansele pariurilor outright. In cazul pariurilor de acest tip este destul de greu sa ghicim castigatorul, chiar daca sunt cativa jucatori de exceptie precum Ronnie O Sullivan sau John Higgins, care domina majoritatea turneelor. De exemplu in sezonul din 2006-2007 cele 9 turnee majore au fost castigate de 8 jucatori diferiti. Si in cazul turneelor de snooker jocul pe teren propriu reprezinta un avantaj mare.

Un alt aspect important care influenteaza sansele pariurilor pe partide de snooker este durata partidelor. Astfel la turnee majore o partida se joaca in maximum 19 frame-uri, dand posibilitatea jucatorilor mai valorosi de a revenii dupa un inceput mai ezitant, in timp ce la turnee mai mici surpizele pot aparea mai usor pentru ca meciurile sunt decise in doar 9 frame-uri.
 
Vezi si: