Pariuri speciale - Pe aceasta pagina iti prezentam cele mai interesante tipuri de pariuri speciale si un mic ghid care iti arata cum poti profita de ele.

1. Pariuri speciale la fotbal. Tot mai multe case de pariuri online ofera pariuri speciale la fotbal, aceste pariuri avand ca tema noua echipa al unui jucator, noul manager de la o echipa sau performantele unor jucatori recent transferati. Cu ajutorul internetului si cu ajutorul unor site-uri credibile, de buna calitate putem alfa informatii pretioase care pot indica un anumit pronostic. Este foarte important sa culegem informatii despre pariul interesat doar din surse credibile, altfel putem pierde cu mare usurinta pariul respectiv. Daca mai multe surse indica aceeasi destinatie al unui jucator sau manager, atunci la pariu vom avea sanse de reusita destul de mare.  

2. Pariuri pe emisiuni TV. In ultimii ani cu cresterea popularitatii al unor show-uri tv, reality show-uri, casele de pariuri online au inceput sa ofera cote si optiuni de pariuri tot mai diversificate si la aceste evenimente speciale. De cele mai multe ori agentii de pariuri online ofera posibilitatea pariurilor la reality show-uri de mare anvergura din America si  din Vestul Europei, precum: X-Factor, American Idol, Big Brother sau Eurovision. Fara dar si poate dintre aceste emisiuni Big Brother a avut cea mai mare priza in randul oamenilor, case de pariuri online oferind la acest eveniment optiuni de pariuri diversificate, de multe ori cu peste 20 de tipuri de pariuri. Din pacate in afara Eurovisionului la celelalte emisiuni nu avem acces. Totusi unele case de pariuri online ne da si noua posibilitatea de a paria pe emisiunea "Dansez pentru tine" oferind cote pentru castigatorul final.

Cum poti castiga la aceste pariuri speciale? In primul rand este recomandat sa urmaresti la tv emisiunea respectiva si sa  formezi o opinie pe care o consideri ca poate sa fie identica cu cea a multimii. O alta recomandare importanta in cazul pariurilor speciale pe emisiunile tv este sa iei in considerare factorii principali care ar putea influenta echilibrul de sanse, fiind atent la orice schimbare sau informatie.

3. Pariuri acordari de premii, distinctii. Unul dintre cele mai interesante pariuri speciale sunt cele efectuate pe castigatorul unor evenimente de mare anvergura cum este gala Premiilor Oscar, Personalitatea Sportiva al anului, Premiile Emmy sau  festivalul International de Film de la Cannes. Fara dar si poate dintre aceste evenimente importante Oscar-ul este cel mai pariat. De obicei in cazul premiilor Oscar cu mult timp inaintea decernarii premiilor se configureaza o favorita certa, in anul acesta favorita fiind Avatar, insa de multe ori  Academia de film are o parere diferita scotand pana la urma un alt film, considerat mai valoros de majoritatea criticienilor. Cu siguranta aceste pariuri pot fi foarte profitabile insa necesita adunarea a multor informatii si multor factori influenti.

4. Pariuri pe evenimente din viata politica. Case de pariuri sportive ofera tot mai multe pariuri speciale cu tema politica, acest tip de pariu fiind una tot mai populara in randul pariorilor. Agentii de pariuri online de obicei ofera posibilitatea pariurilor la alegeri prezidentiale, alegeri parlamentare sau la alegeri presedintiilor de partid si cateva optiuni de pariuri unice. Mai ales in UK, America sau in tari Vest Europene optiunile de pariuri pe evenimente politice sunt mult mai diversificate, oferind pariuri de cele mai ciudate.

La astfel de pariuri politice de cele mai multe ori exista un numar restrans de candidati, casele de pariuri online oferind astfel cote destul de mici, mai ales pentru favoriti. Totusi in cazul in care suntem bine informati pariurile politice pot aduce castiguri substantiale cu riscuri extrem de mici. In cazul pariurilor politice este recomandat sa efectuam pariuri cu foarte putin timp inaintea evenimentului propriu zis, pentru ca pot aparea in orice clipa informatii care pot influenta decisiv sansele. De exemplu la alegerile presedintelui PSD cu cateva ore inaintea evenimentului Mircea Geoana a fost favoritul numarul unu, insa treptat cu anuntul de sprijin al celorlalti candidati pentru Victor Ponta, sansele celor doi s-au schimbat dramatic, candidatul din urma reusind sa castiga alegerile, rasturnand calculele hartiei.

Recomandari la pariuri speciale:
  • cea mai importanta recomandare la pariuri speciale este sa punem pariuri doar in cazul in care avem destule informatii care indica selectia pe care o vom alege. La acest tip de pariu de obicei se castiga la cote relativ mici, astfel pentru realizarea unor castiguri substantiale miza pariului trebuie sa fie una mai consistenta. Ideal este sa aflam informatii din interior, care sunt de cele mai multe ori doar la andemana unor persoane foarte importante si influente.
  • la aceste pariuri unice trebuie luata in considerare particularitatile fiecarui eveniment, de exemplu in cazul emisiunilor de tv peste 60-70% dintre telespectatori sunt de sex feminin, aducand un aport considerabil in cazul unor show-uri unde castigatorul este desemnat prin voturi trimise. Deasemenea in cazul galei Oscar nu trebuie sa uitam ca deciziile finale nu sunt luate de spectatori, ci de Academia de Film, astfel de multe ori un film care aduce castiguri uriase poate sa nu castige nici un premiu.
Vezi si: