Pariuri spread


Ce sunt pariurile spread?

Daca esti parior inrait si vrei sa incerci ceva nou iti recomandam sa joci acest tip unic de pariu, numit Spread betting. Spread betting la pariuri sportive in ultimul timp a devenit un joc tot mai popular, devenind accesibil pentru marele public cu ajutorul unor agentii de pariuri online care ofera pariuri de acest tip. Spread betting este un tip de pariu unde castigul depinde de acuratetea pariului efectuat. De obicei este un pariu de tip sub/peste, dar putin modificat, pentru ca castigul si pierderile depind in mare masura de acuratetea pariului, adica de cat de aprope suntem de rezultatul corect.

Hai sa vedem un exemplu prin care vei intelege mai bine. La un meci intre Chelsea si Arsenal agentia de pariu este de parere ca primul gol al meciului va fi marcata in minutul 36, adica spread-ul, intervalul este intre minutele 35 si 37. Un jucator este de parere ca primul gol al meciului va pica inainte (Sell) de minutul 35, iar un alt jucator este de parere ca acest gol va pica dupa (buy) minutul 37. Daca primul gol al meciului va fi marcata in minutul 25 primul parior va castiga de 10 ori valoarea mizei (35 - 25 = 10), iar pariorul celalalt va pierde de 12 ori valoarea mizei (37 - 25 = 12).

Caracteristica principala al acestui tip de pariu este ca jucand spread betting putem castiga foarte multi bani la un singur meci, dar in aceeasi timp putem pierde o gramada de bani in timp record.

La acest tip de pariu este foarte important sa stii cand trebuie sa obtii profituri sigure. De exemplu la un meci ai mizat la numar de cornere peste spread-ul 11-12, dar in prima repriza deja s-au batut 9 cornere, astfel spread-ul va fi ridicat aproximativ la 16-17. In acest caz poti vinde (sell) selectia ta initiala si vei obtine un profit de 4 unitati. Jucand astfel poti obtine profituri frumoase fara sa risti foarte multi bani.

Cateva avantaje al acestui tip de pariu:
  • Cu cat poti prezice mai exact deznodamantul unui eveniment cu atat poti castiga mai mult.
  • Este mai putin riscant sa joci la pariuri spread decat crezi la prima vedere. Cel mai usor poti controla pierderile tale daca controlezi valoarea mizei.
  • Poti inchide pariurile tale sau poti deschide pariuri noi in orice moment live.
  • Poti juca la o gramada de tipuri de pariuri speciale, precum: Multi-Corners sau Jockey Performances.
Citeste acum cateva informatii care poate sa te ajuta la acest tip de pariu:
  • Analizeaza evenimentul ales inainte sa efectuezi pariuri sportive. Cu toate ca este important sa te folosesti de intuitia ta, totusi ca sa catigi pe termen lung trebuie sa analizezi obiectiv evenimentul ales.
  • Cauta informatii despre conditiile meterologice. De multe ori timpul, starea terenului poate sa egalizeze diferta de valoare intre doua echipe.
  • Urmareste live evenimentul. Ca sa ai o imagine cat mai buna despre evenimentul ales urmareste evenimentul din fata calculatorului sau televizorului.
  • Daca ai pus un pariu cu o miza mai insemnata fi pe faza si profita de avantajul jocului live. Astfel poti vinde selectia initala si poti obtine profituri sigure la pariuri sportive.
  • Incepe sa joci cu mize minime. La inceput, pana cand acumulezi putina experienta iti recomandam sa joci cu mize mai mici.
  • Gandeste ca un bookmaker. Analizeaza obiectiv si realist sansele iar daca rezultatul acestui analiza se difera de cele oferite de agentie pune pariul in consecinta.
La Extrabet, cea mai buna agentie care ofera pariuri spread, putem juca la urmatoarele sporturi: fotbal, fotbal pe termen lung, cricket, golf, rugby, tenis, curse de cai, darts, snooker, baschet, hockey pe gheata, politica, speciale.

Extrabet ofera la pariuri fotbal cele mai populare tipuri de pariuri la spread betting: suprematie numar tricou, suprematie cartonase, Shooting Stars, minutul golului, performanta echipe, prima schimbare, puncte pe sezon si alte zeci de tipuri foarte interesante.  

In fine, daca ai citit cu interes acest articol, probabil te intrebi unde poti juca pariuri spread. Extrabet este agentia numarul una la acest tip de pariu. Viziteaza site-ul www.extrabet.com si convinge-te de oferta bogata, unica al acestui bookmaker la pariuri Spread. 
 
Vezi si: