Value betting sau pariuri de valoare

Pariuri de valoare sunt selectii la evenimente sportive unde suntem de parere ca sansa de reusita, adica probabilitatea de reusita este mai mare decat ce ne arata cotele. Un pariu valoros totdeauna presupune existenta unei cote supra apreciate.

Formula de calcul al pariurilor valoroase:

Valoarea pariului = cota selectiei * estimarea procentuala / 100 > 1

Care sunt pariurile de valoare?

A paria pe selectii considerate valoroase in foarte putine cazuri inseamna sa mizam pe selectii cu cote mici, sa mizam pe favoritele evenimentelor. Desigur depinzand de eveluarea facuta de fiecare parior in parte, pariurile la cote valorose de cele mai multe ori sunt selectii pe outsiders, selectii cu cote dintre cele mai mari. De exemplu la o partida de tenis suntem de parere ca unul dintre tenismeni are o sansa de 40% sa castige confruntarea insa agentia online ofera o cota de 3,00, ceeace presupune o sansa de 33%. In acest caz putem vorbi despre un pariur valoros.

Pariuri valoroase in practica

Majoritatea pariurilor valoroase se bazeaza pe predictii in care se mizeaza pe revenirea unei echipe, unui competitor. Cele mai multe astfel de pariuri apar dupa ce echipele, competitoarele au o serie negativa cu multe esecuri consecutive. Este recomandat sa jucam un pariu valoros in cazul unei echipe aflate intr-o forma slaba daca gasim destule motive care arata ca seria respectiva ar putea sa se incheie.

La fotbal sau hochei pe gheata cateodata o astfel de serie negativa poate sa fie cauzata de multe absente, de accidentarea jucatorilor cheie, de problemele financiare sau de un nivel scazut de incredere al jucatorilor. Desemenea o serie negativa poate fie cauzata de cateva meciuri jucate consecutiv cu adversari de calibru.

Cel mai relevant exemplu o gasim in NHL, unde de cele mai multe ori forma slaba al unei echipe de top este cauzata de numarul mare al jucatorilor accidentati. In acest sezon finalistul de anul trecut, Detroit Red Wings a avut probleme serioase cu accidentarile, avand pana la urma unul dintre cele mai slaba sezoane din ultimi ani.

Pariuri valoroase de tip each way. In afara pariurilor de tip rezultat final putem gasi pariuri valoroase si la pariuri each way. Cateodata unele competitori sunt cotate atat de bine incat chiar daca aproape este imposibil sa castige cursa, totusi un pariur each way poate aduce beneficii destul de mari.

Identificarea pariurilor valoroase. In cazul in care esti interesat de acest tip de pariu ai doua posibilitati:

1. Poti cauta site-uri care prezinta astfel de pariuri valoroase. Sunt cateva site-uri dedicate cotelor, pariurilor sigure, pariurilor valoroase de foarte buna calitate, care prezinta zilnic cele mai bune astfel de pariuri. Avantajul acestora este ca in calcularea pariurilor valoroase nu ia in considerare nici un factor subiectiv. Recomandarea noastra numarul unu este www.oddsportal.com.

2. Unul dintre cele mai populare si bune technici de identificare al pariurilor valoroase este sa formam cotele evenimentelor inainte sa aruncam o privire asupra pietei pariurilor, formate de case de pariuri online. Dupa formarea cotelor, comparand valoarea acestora cu cele gasite pe piata pariurilor online, identificand diferente seminificative, vom obtine cele mai bune pariuri valoroase. Atentie insa putem face o evaluare corecta a cotelor doar in cazul in care avem cunostinte bune in sportul respectiv.

Pariuri valoroase prin betting exchange. Avand in vedere ca agentii de pariuri sportive prin betting exchange ofera cote dintre cele mai mari, aici putem gasi cele mai multe pariuri valoroase.

In consecinta trebuie sa spunem ca jucand prin pariuri valoroase putem inregistra serii cu multe pariuri pierdute, insa deasemenea avem posibilitatea sa inregistram in aceeasi timp si profit.
 
Vezi si: