pokerstars banner
Poker Stars - 600 Dolar Bonus
 
Fara dar si poate PokerStars este cel mai mare site de poker din lume, avand peste 14 milioane de jucatori inregistrati. PokerStars ofera cea mai mare varietate de jocuri poker, un suport pentru clienti superb care sta la dispozitia jucatorilor 24 ore din 24, 7 zile din 7.

PokerStars ofera cele mai multe turnee de poker cu premii extraordinare si nu in ultimul rand un cont la acest super camera ne da posibilitatea sa ne calificam la cele mai importante turnee online, precum: World Series of Poker, Asia Pacific Poker Tour si la European Poker Tour.

Intra acum in cea mai mare comunitate de poker online din lume, astfel vei beneficia de cele mai multe turnee freerolle (poti castiga bani reali fara sa depui) si de cele mai multe promotii.
Camera de poker PokerStars:

Jocuri la PokerStars: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven Card Stud, Seven Card Hi- Lo, Five Card
Draw, 2-7 Triple Draw, Razz, HORSE, HOSE.

Aceste jocuri de poker sunt valabile pentru jocuri cash, turnee si Sit & Go’-uri.

Servicii speciale oferite doar de PokerStars:

PokerStars ofera clientilor sai multe servicii unice, precum: teme diferite pentru masa de poker, imagini pentru jucatori, informatii utile despre adversari, statistici despre jucatori, cel mai bun blog de specialitate si o gramada de alte optiuni cu ajutorul carora putem sa jucam mai bine, mai eficient.

Jocul pe bani:

PokerStars este numarul 1 si la acest capitol, putem sa jucam cu mize extrem de mici DataZone1.02/DataZone1.04 dar si cu mize pana la 00/00. Doar la PokerStars putem sa ne calificam la turnee importante cu buy in-uri minime, cu un buget relativ mic putem sa castigam o gramada de bani, depinde doar de noi.
Optiuni depuneri la PokerStars:

• Moneybookers
• NETeller
• VISA / VISA Delta / VISA Electron
• MasterCard
• Diners Club International
• Solo / Maestro
• Cashier’s Check/Money
• Local Bank Transfer
• ELV
• Online Bank
• paysafecard
• eChecks

La PokerStars poti sa te califici la turnee:

• World Series of Poker (WSOP)*
• European Poker Tour (EPT)
• Asia Pacific Poker Tour (APPT)
• World Championship Of Online Poker
• PokerStars Caribbean Adventure
• World Cup of Poker (WCP)
Cele mai multe si mai bune promotii sunt la PokerStars:

Bonus la prima depunere de 100%. Fă prima ta depunere de bani reali folosind codul 'STARS600', iar PokerStars îţi va da un bonus de 100% în limita a 0. Poţi face până la trei depuneri de calificare în 90 de zile (până la 0) - modul perfect de a beneficia de bonusul de 100%. Odată ce ai făcut prima ta depunere (primele tale depuneri), câştigi bonusul jucând la PokerStars şi colectând numărul de VPP-uri egal cu de 17 ori valoarea bonusului. Bonusul se eliberează în trepte de , fiecare fiind eliberată în contul tău pe măsură ce câştigi VPP-urile necesare (170 de VPP-uri pentru fiecare treaptă de ). Ai la dispoziţie 6 luni după efectuarea depunerii pentru a câştiga VPP-urile necesare pentru eliberarea bonusului.

Câştigă Paşapoarte PokerStars în decembrie. Încheie anul 2009 în stil jucând pentru un Paşaport PokerStars şi pentru o parte din celelalte premii cash pe care le poţi lua dacă termini între primii 2.000 în Tournament Leader Board-ul din decembrie. Punem la bătaie în total şase paşapoarte, dându-ţi şansa de a călători la cele mai mari evenimente live din lume.

Turnee exclusive româneşti. Turneele exclusive româneşti s-au întors! În acest decembrie jucătorii din România pot celebra perioada sărbătorilor jucând în freeroll-uri şi în turnee cu buy-in mic în care pot câştiga bilete Sunday Million. Aceasta este şansa ta de a juca în cel mai mare turneu online din lume, gratis!

Team Pro Tuesdays. Team Pro Tuesdays este şansa ta de a-i urmări pe şi de a discuta pe chat cu jucătorii tăi online favoriţi în fiecare marţi în perioada 8-29 decembrie. Mai mult, în fiecare marţi vor mai fi şi două turnee Outlast the Pro de , unde poţi concura împotriva membrilor Team PokerStars Pro şi poţi câştiga cash dacă rezişti la masă mai mult decât ei.

Turbo Takedown. Turbo Takedown este un turneu lunar pe FPP-uri cu un fond de premii de .000.000. Câştigătorul va mai primi şi un Audi TT nou-nouţ, alături de bonusuri şi recompense puse pe capetele membrilor Team PokerStars Pro. Buy-in-ul este de doar 3.000 de FPP-uri, iar sateliţii se derulează non-stop. Cu atât de multe premii, niciodată nu a existat o modalitate mai bună de a-ţi utiliza FPP-urile.

‘Boku87’ Transformarea a în 0.000. Urmăreşte-l pe ‘Boku87’ cum încearcă să transforme în 0.000, jucând zilnic aproximativ 8 ore pentru a încerca să facă 0.000 cât mai repede posibil. Pentru a vedea cum progresează, vizitează blogul pe care el îl va actualiza de două ori pe săptămână.

Battle of the Planets. O nouă provocare Sit & Go la PokerStars oferă jucătorilor noştri şansa de a câştiga premii de peste .000.000. Vedeţi pagina Battle of the Planets pentru a afla cum puteţi fi o parte din cea mai mare promoţie leader board.

Leader Board Turneul Mese Multiple. PokerStars oferă mii de dolari premii în bani la Leader Board Turneul Mese Multiple, incluzând două şi trei PokerStars Passport. Mesele îi plasează cei mai buni jucători de turneu din fiecare săptămână, lună şi an, peste toate nivelurile de intrare. Este cea mai mare promoţie leader board din lume şi calea perfectă pentru a va dovedi abilităţile în poker.

PokerStars Sunday Million. PokerStars este cel mai mare site din lume de turnee de poker, iar Sunday Million PokerStars cel mai vechi şi cel mai mare turneu săptămânal de pretutindeni. Joacă pentru cel puţin .500.000 în fiecare duminică la 4:30PM ET.

PokerStars Sunday Warm-Up. Nu mai poţi aştepta turneul Sunday Million? Atunci începe-ţi duminica la PokerStars cu Sunday Warm-Up. Cu un fond de premiere garantat de 0.000 şi ora de începere la 12:45PM ET, este calea perfectă de a-ţi începe duminica cu cel mai mare site de poker din lume.

Programul PokerStars Frequent Player. În centrul celui mai generos program de recompense din poker se află punctele FPP. Conceptul este simplu, joacă poker la PokerStars, câştigă puncte FPP cumpără-ţi lucrurile pe care le doreşti - Intrări în turnee, echipament, electronice şi multe altele.

World Cup of Poker VI. PokerStars World Cup of Poker s-a întors iar tu îţi poţi reprezenta ţara în cadrul evenimentului! Acţiunea începe online cu turneele freeroll de calificare prin care se va decide cine ajunge în echipele naţioanle şi care naţiuni ajung în Finala Live, finală care va avea loc în Bahamas în ianuarie 2010.

PokerStars Caribbean Adventure 2010. Este cel mai mare turneu de poker live din afara SUA, având unul dintre cele mai mari fonduri de premii din lume, toate evenimentele fiind jucate în Bahamas. Acesta este PokerStars Caribbean Adventure şi a revenit pentru 2010! Poţi câştiga un pachet premiu chiar acum cu sateliţii de calificare PokerStars, aceştia fiind disponibili într-o gamă largă de buy-in-uri care se potrivesc jucătorilor de toate nivelurile.
 
 
 Vezi si:


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.