Deschiderea unui cont la case de pariuri online!

De ce sa deschizi un cont la o agentie de pariuri online?

Comoditate
 • Poti efectua pariuri oricand, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
 • Poti efectua pariuri fara sa iesi din casa.
 • Poti efectua pariuri online in doar cateva secunde.
Varietate
 • Poti alege din multitudinea caselor de pariuri online, astfel vei beneficia de cele mai bune cote si promotii.
 • Poti beneficia de oferte de pariuri complete si complexe.
 • Poti alege din multitudinea metodelor de depunere si de retragere.
 • Poti alege din multitudinea optiunilor de pariere.
Oferte
 • Poti beneficia de bonusuri sau de pariuri gratis la depuneri sau poti participa la multe concursuri cu premii interesante.
Deschiderea unui cont la case de pariuri online.

Sa deschizi un cont la o agentie de pariu online este rapid, usor si sigur. Fiecare bookmaker recomandat de site-ul nostru ofera instructiuni complete despre depuneri, retrageri sau despre deschiderea contului. Daca apare o problema poti contacta cele mai bune servicii cu clienti prin email sau chiar prin live chat.

In cazul in care nu ai mai pariat online iti recomandam cateva case de pariuri online de foarte buna calitate, cu cele mai bune servicii cu clienti, care ne ofera suport de live chat si prin email. Deasemenea aceste agentii de pariuri sportive ofera clientilor securitate maxima si siguranta absoluta la orice tranzactie online.
                    
Alege cea mai buna agentie de pariuri online.

Inainte sa pariezi online trebuie sa alegi o agentie ideala pentru tine. Chiar daca pare cea mai usoara decizie, totusi trebuie sa ai in vedere multe aspecte si sa analizezi foarte bine fiecare bookmaker in parte. Site-ul nostru te ajuta sa gasesti in cel mai scurt timp agentia visata, nu conteaza ca esti interesat de o agentie care ofera un bonus urias sau de una care accepta metoda de depunere aleasa de tine. Simplu viziteaza pagina noastra case de pariuri online unde vei gasi toate informatiile (descriere, depunere, retragere, miza maxima, miza minima, castiguri, oferta, detalii bonus etc.) despre peste 20 de case de pariuri sportive.

Deschiderea contului in practica.

Primul pas este sa vizitezi site-ul agentiei dand click pe unul dintre bannere gasite pe acest site. Dupa ce ai ajuns pe pagina de deschidere al bookmakerului cauta si acceseaza butonul sau linkul "Inscrieti-va" "Deschidere de cont" sau in limba engleza butonul "Open account", "Sign up" sau "Register". Astfel va aparea o pagina cu un formular pe care trebuie sa completezi cu Numele tau, adresa si sa optezi pentru un nume user si pentru o parola puternica. Inainte sa finalizezi inregistrarea iti recomadnam sa citesti cu atentie termeni si conditiile caselor de pariuri, accesibile din formular.

Termeni si conditii la case de pariuri online
.

Inainte sa finalizezi inregistrarea este recomandat sa verifici cateva date importante in sectiunea termeni si conditii:
 • Depozitul minim acceptat
 • Metode de depuneri acceptate
 • Metode de retragere acceptate
 • Comision si taxe la depuneri si la retrageri
 • Miza minima
 • Miza maxima
 • Castig maxim
 • Reguli de pariere
Depunere de bani la case de pariuri online.

La unele case de pariuri online trebuie sa depui bani pe cont inainte sa finalizezi inregistrarea, dar la cele mai multe agentii de pariuri sportive putem deschide un cont fara sa depunem bani. La majoritatea caselor de pariuri care sunt in partenerit cu site-ul nostru vom efectua depuneri dupa ce am deschis un cont, accesand din contul propriu sectiunea Depozite.

In cazul in care ai deschis un cont la o agentie care ofera bonus sau pariu gratis la prima depunere, inainte sa efectuam depunerea este recomandat sa verificam cu atentie termeni si conditiile acordarii bonusului. In cele mai multe cazuri trebuie sa efectuam o depunere minima, care variaza in medie intre 5 si 15 Euro. Sunt cazuri in care casa de pariu online nu ofera bonus la depuneri prin anumite metode, astfel inainte sa efectuezi o prima depunere prin moneybookers sau neteller (sau alte metode mai putin traditionale) verifica daca agentia respectiva ofera bonus si pentru aceste depuneri.

In general casele de pariuri online ofera retrageri din cont prin aceeasi metoda prin care am efectuat depunerea. Astfel este foarte important sa optezi la prima depunere la o metoda prin care vei efectua retragerile in cel mai usor si rapid mod, fara ca agentia sa percepe taxe sau comisioane. Cateodata la retrageri pentru protectia clientului si pentru siguranta tranzactiei trebuie sa trimitem agentiei cateva documente si date suplimentare.

Efectuarea pariurilor online

Dupa ce ai alimentat contul de pariu cu bani, poti efectua pariuri online pe orice eveniment sportiv. La fiecare bookmaker este specificat valoarea mizei minime, care de obicei variaza intre 0,1 si 1,5 Euro. Sa pariezi online la un eveniment sportiv este extrem de simplu: acceseaza oferta de pariu, alege un eveniment, iar din multitudinea optiunilor de pariu alege selectia potrivita. In final va aparea talonul de pariu unde poti seta miza si optiunile de pariuri multiple.

Contul de pariu

La fiecare agentie de pariuri online la sectiunea "contul meu" sau "my accounts" putem sa efectuam depuneri si retrageri, putem verifica balanta contului si sa accesam istoricul pariurilor.

Oferta de bonus sau pariu gratis.

Majoritatea caselor de pariuri online care sunt prezentate de site-ul nostru ofera un bonus, un pariu gratis la prima depunere. Acest bonus variaza intre 20% si 100%, cele mai bune case de pariuri oferind bonusuri consistente. Pentru toate detalii despre bonusuri, conditii acceseaza pagina noastra case de pariuri online.
 
Vezi si: