Aici iti prezentam descrierea, explicatia unor expresii des intalnite la pariuri sportive si cateva reguli esentiale la pariuri online.

Pariuri pe timp regulamentar- 90 de minute

In cazul in care ati pariat pe timp regulamentar asta inseamna ca se ia in considerare rezultatul dupa expirarea celor 90 de minute plus timpul prelungirlor, acordate de arbitru pentru accidentari sau intreruperi. In cazul in care la un meci se ajunge la prelungiri 15*2 minute sau la lovituri de departajare, acesti timp nu se iau in considerare.  

Pariuri live.

La unele case de pariuri la sectiunea pariuri live veti gasii o mare varietate de Pariuri Live disponibile si astfel puteti paria in timp ce actiunea este in plina desfasurare. Vizitati sectiunea Pariuri Live, selectati meciul pe care doriti sa pariati si alegeti un pariu Live din numeroasele tipuri de pariuri oferite.
Daca un eveniment este live la TV oriunde in lume, puteti fi sigur ca veti putea paria pe tot parcursului jocului.

Pariuri live la reprize de prelungiri.

Putem paria live la unele case de pariuri online nu numai in timpul regulamentar ci si la reprize prelungiri, in acest caz datele (goluri, cartonase, cornere etc) din timpul regulamentar nu se iau in considerare.

Meciuri suspendate, amanate sau anticipate

Daca un eveniment sportiv, meci de fotbal nu se joaca la timpul programat din orice cauza, deci este amanat, acest meci este considerat de catre casele de pariuri online nul si mizele vor fii returnate la pariori, cu exceptia cazurilor in care evenimentul respectiv este reprogramat si desfasurat in aceeasi saptamana. Daca evenimentul respectiv este amanat si apoi anulat definitiv atunci evenimentul respectiv va fi considerat nepaticipant pentru casele de pariuri, deci mizele vor fii returnate. In cazul in care un eveniment sportiv initial programat sambata sau duminica este reprogramat luni in scopul transmisunilor TV, atunci evenimentul ramane valid pentru pariuri. Daca evenimentul sportiv este intrerupt inaintea terminarii celor 90, mizele vor fi returnate de catre bookmakeri, cu exceptia cazurilor in care evenimentul este reprogramat si jucat in ziua urmatoare. In cazul in care evenimentul a fost intrerupt dar soarta pariului a fost deja hotarat pariul ramane valid exe. primul marcator, rezultatul primei reprize. Execeptie fac meciurile din ligile Sud Americane, unde in cazul in care meciul este intrerupt pariul ramane valid si rezultatul pariului o sa fie decis dupa scorul in momentul abandonului, cu conditia ca liga respectiva sa valideze rezultatul.  

Pariuri efectuate la evenimente unde conditiile sau schimbat

In cazul in care la un evenimet sportiv inaintea desfasurarii acesteia se schimba terenul de joc, pariurile efectuate vor ramane valide doar daca terenul pe care se va desfasura evenimentul este atribuit gazdelor. Daca la evenimentul reprogramat se desfasoara pe teren neutru sau advers pariurile vor fi rambursate.  

Rezultatul pariurilor

Rezultatul pariului va fi decis in baza datelor furnizate de Press Association, in cazul in care se dovedeste ca rezultatul furnizat de Press Association este incorect, atunci se iau in considerare alte surse independente. Desigur sansa ca rezultatul furnizat de PA sa fie incorecta este foarte foarte mica.  

Pariuri pe primul si ultimul marcator a meciului

Pariurile pe marcatori ale meciurilor sunt decise dupa datele din timpul regulamentar de joc, deci 90 de minute plus eventualele prelungiri. La unele meciuri unde sunt reprize de prelungiri statisticile celor 90 de minute sunt considerate nule. La casele de pariuri online putem paria pe primul sau ultimul marcator al meciului, la oferta bookmakerilor gasim o lista cu cotele fiecarui jucator pentru sansa de marcare a unui gol. Daca jucatorul pe care am pariat ca marcheaza primul sau ultimul gol al partidei nu intra pe teren sau intra dupa marcarea primului gol, ultimului gol  miza va fi returnata.

Pentru pariurile Each-Way 'Primul marcator' se platesc 1/3 din cote pentru toate golurile partidei, pe durata meciului de 90 minute. Modificarile ulterioare la marcatorul unui gol nu se iau in considerare. Foarte important, autogolurile nu sunt relevante si nu se iau in considerare la pariuri de marcatori.

Pariuri pe scor corect

La pariuri pe scor corect se iau in considerare rezultatul evenimentului la finalului partidei. La pariuri scor corect se iau in considerare si autogolurile.

Pariuri combinate: Scor corect- Primul marcator(scorecast)

La pariuri combinate de primul marcator-scor corect, in cazul in care jucatorul ales intra pe teren dupa marcarea primului gol, care nu a fost autogol, sau nu intra deloc, pariul respectiv va fi decis ca un pariu simplu pe scor corect. Daca meciul ales este suspendat dupa marcarea primului gol pariul va fi decis ca un pariu simplu pe primul marcator cu cota corespunzatoare pariului simplu pe marcator. Daca primul gol al partidei este un autogol pariul combinat ramane valid si va fi decis dupa scorul corect si urmatorul gol marcat al meciului. Daca la meciul respectiv sunt marcate doar autogoluri pariul dublu va fi decis ca una simpla pe scor corect la o cota afisata inaintea meciului pentru respectivul scor corect.   


Pariuri combinate: Scor corect - Ultimul marcator

La acest tip de pariu daca jucatorul ales pentru marcarea ultimului gol nu intra pe teren, pariul este considerat ca una simpla pe scor corect. Daca jucatorul ales intra pe teren dupa marcarea ultimului gol al meciului pariul este considerat ca una simpla pe scor corect. Daca un meci este abandonat dupa inscrierea unui gol, pariurile vor decise ca pariuri simple pe marcatorul ultimului gol, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul. In cazul in care ultimul gol al meciului este autogol, pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe penultimul marcator si scorul corect. Daca singurele goluri din meci sunt autogoluri, atunci pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe scorul corect, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul.

Pariuri combinate: Primul - Ultimul marcator

Daca am pariat pe un jucator care nu intra pe teren miza noastra va fi returnata. Daca jucatorul ales intra dupa inscrierea primul gol din echipa sa, miza va fi returnata. Autogolurile nu se iau in considerare.

Pariuri pe urmatorul marcator la pariuri live

In cazul in care jucatorul ales nu intra pe teren pariurile vor fi rambursate. Daca jucatorul intra dupa marcarea primului gol pariurile vor fi rambursate. Pentru pariul urmatorul marcator vor fi considerati toti jucatorii cei care intra inaintea marcarii primului gol al meciului.

Pariu pe jucator care marcheaza

La acest tip de pariu sunt valabile toate pariurile la care jucatorul ales de parior a intrat pe teren. La acest tip de pariu sportiv autogolurile nu sunt valabile.

Pariul pe minutul in care se marcheaza primul gol.

La acest pariu daca meciul este suspendat dupa marcarea primului gol pariurile raman valide, iar daca este suspendat inaintea marcarii primului gol, atunci pariurile plasate pe intervalul de timp scurs vor fi considerate necastigatoare, iar cele plasate in restul intervalelor de timp vor fi rambursate.

Pariuri pe campionat

La acest tip de joc se pariaza pe pozitia finala a unei echipe dintr-un campionat, nu se iau in considerare eventuale meciuri de Play Off sau orice alte schimbari intervenite dupa incheierea campionatului. Exceptia este la campionate din Sud America unde in caz de egalitate de puncte se joaca Play Off pentru deciderea campionului, aici se iau in considerare datele dupa jucarea meciurilor de baraj.

Pariuri pe golgeteri

La acest tip de pariu se iau in considerare toate golurile marcate de jucatorul respectiv intr-o singura competitive, autogolurile  si golurile marcate in Play Off nu sunt contorizate.

Pariuri combinate Sezon – Total puncte echipe

La acest tip de pariu daca una dintre echipele participante nu joaca toate partidele atunci toate pariurile vor fi rambursate.   

Pariuri  pe urmatorul antrenor permanent

Pariurile pe urmatorul manager al unei echipe este decis dupa anuntul official al echipei respective, antrenorii interimari nu se iau in considerare, iar in cazul in care persoana respectiva nu primeste titulatura de manager atunci pariul va decis in functie de cine este persoana care decide asupra primei echipe.

Pariuri pe demiterea unor manageri pana la sfarsitul sezonului

La acest tip de pariu trebuie specificat ca sezonul se termina cand toate meciurile inclusive meciurile din Play Off sunt finalizate.

Pariuri pe urmatorul antrenor demis

La acest tip de pariu daca nici un antrenor nu pierde postul pana la finalul campionatului, atunci castigatore vor fi pariurile efectuate pe optiunea- nu pleaca nici un manager.

Pariur pe rezultatul de la pauza inclusive pariuri live

Pariurile vor fi returnate daca meciul este intrerupa inainte de pauza.

Pariuri pe scor corect la pauza

In cazul in care meciul este intrerupt inainte de pauza, miza va fi returnata.  

Pariuri pe repriza cu mai multe goluri

Daca meciul respectiv este abandonat pariurile se ramburseaza.

Pariuri pe numar de goluri, numar de cornere, inclusive pariuri live, in prima repriza

Pariurile vor fi rambursate daca meciul este suspendat inainte de pauza, cu exceptia cazurilor in care pariurile au fost deja stabilite. La numar de cornere nu se iau in considerare cornerele acordate care nu sunt jucate.

Pariuri combinate: Pauza/Final

La acest tip de pariu nu se iau in considerare reprizele de prelungiri, iar daca meciu este suspendat pariurile vor fi rambursate.

Pariuri pe meciuri fantasy

Meciurile fantasy sunt meciuri imaginare, aici sunt associate doua echipe care joaca de obicei in campionate diferite. Rezultatul va fi decis de numarul de goluri marcate de cele 2 echipe. Echipa care marcheaza mai multe goluri in etapa respective este desemnata castigatoare. Daca ambele echipe inscriu aceeasi numar de goluri pariul este considerat ca fiind egal. In cazul in care meciul oricarei echipe este suspendat, pariurile vor fi rambursate.

Pariuri speciale pe jucatori

La acest tip de pariu daca jucatorul respectiv nu intra pe teren pariurile vor fi rambursate. Pariul este decis dupa rezultatul celor 90 de minute regulamentare, nu se iau in considerare reprizele de prelungiri, penalty-uri, cu exceptia cazurilor in care sunt precizate alte reguli. Daca punem un pariu special in care sunt cotati mai multi jucatori si unul dintre acestia nu intra pe teren, pariul respectiv ramane valabil pentru restul selectiilor, daca exista cote pentru aceasta selectie. La pariul golul castigator, echipa jucatorului ales trebuie sa castige la un gol diferenta, iar jucatorul sa inscrie golul victoriei.  

Pariu pe jucatorul meciul

Pariurile de acest tip vor fi decise dupa decizia organizatoriilor, Ex. FIFA pentru meciur de la Campionatul European sau Campionatul Mondial, UEFA in cazul meciurilor din CL sau Europa League. In cazul meciurilor din campionatele nationale jucatorul meciului este ales de SKY TV, daca meciul nu este transmis de Sky pariul este decis in baza informatiilor furnizate de alte posturi din UK(la unele case de pariuri). Daca meciul nu este transmis live pariurile vor fi rambursate. In cazul in care jucatorul ales la acest tip de pariu nu intra pe teren pariurile vor fi rambursate. La unele case de pariuri putem alege la cerere jucatori nelistati.  

Pariuri sansa dubla

La pariuri sansa bubla sunt disponibile urmatoarele selectii:

1 sau X - pariurile plasate pe aceasta selectie vor fi considerate castigatoare daca echipa gazda castiga sau face egal

X sau 2 - pariurile plasate pe aceasta selectie vor fi considerate castigatoare daca echipa oaspete castiga sau face egal

1 sau 2 - pariurile plasate pe aceasta selectie vor fi considerate castigatoare daca castiga echipa gazda sau echipa oaspete.

La meciuri jucate pe teren neutru  echipa afiasta prima este considerat gazda meciului.

Atentie! La pariuri din valoarea bonusului de obicei nu sunt premise pariuri de sansa dubla.

Lovituri de Departajare - Handicap Asiatic

Toate pariurile Live pe Lovituri de Departajare - Handicap Asiatic sunt decise in functie de scorul pentru restul loviturilor de departajare dupa plasarea pariului; adica orice penaltiuri reusite inainte de plasarea pariului sunt ignorate la deciderea pariurilor. Daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Pariuri pe numar de goluri

La acest tip de pariu in cazul in care meciul este suspendat inainte de finalizarea celor 90 de minute pariurile vor fi rambursate.

Pariuri live – numar de goluri in reprizele de prelungiri

La acest tip de pariu se iau in considerare doar golurile marcate in timpul reprizelor de prelungiri, in cazul suspendarii meciului in timpul reprizelor de prelungiri pariurile vor fi rambursate.

Pariuri calsice la numar de goluri

Numar de goluri sub/peste 2

Pariul numar de goluri sub 2: pariul este castigator daca se inscrie in total: 0 sau 1 gol. Daca se inscriu exact 2 goluri pariurile vor fi rambursate. Daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pariurile vor fi necastigatoare.

Pariul numar de goluri peste 2: pariul este castigator daca se inscriu 3 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 2 goluri pariurile vor fii rambursate. Daca se inscrie in total: 0 sau 1 gol pariul va fi necastigator.

Numar de goluri sub/peste 2, 2.5 goluri

Pariul numar de goluri sub 2, 2.5: pariul este castigator daca se inscrie in total: 0 sau 1 gol. Daca se inscriu exact 2 goluri jumatate din miza pariului va fi rambursata. Daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pariurile vor fi necastigatoare.

Pariul numar de goluri peste 2, 2.5: pariul este castigator daca se inscriu 3 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 2 goluri pariurile pe jumatate vor fii rambursate. Daca se inscrie in total: 0 sau 1 gol pariul va fi necastigator.

Numar de goluri sub/peste  2.5 goluri

Pariul numar de goluri sub 2.5: pariul este castigator daca se inscrie in total: 0, 1 sau 2 goluri. Daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pariurile vor fi necastigatoare.

Pariul numar de goluri peste  2.5: pariul este castigator daca se inscriu 3 sau mai multe goluri. Daca se inscrie in total: 0, 1 sau 2 goluri pariul va fi necastigator.


Numar de goluri sub/peste  2.5, 3 goluri

Pariul numar de goluri sub 2.5, 3: pariul este castigator daca se inscrie in total: 0, 1 sau 2 goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri jumatate din miza pariului va fi rambursata. Daca se inscriu 4 sau mai multe goluri pariurile vor fi necastigatoare.

Pariul numar de goluri peste 2.5, 3: pariul este castigator daca se inscriu 4 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri pariurile pe jumatate vor fii rambursate. Daca se inscrie in total: 0, 1 sau 2 goluri, pariul va fi necastigator.

Numar de goluri sub/peste 3 goluri

Pariul numar de goluri sub 3: pariul este castigator daca se inscrie in total: 0, 1 sau 2 goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri miza pariului va fi rambursata. Daca se inscriu 4 sau mai multe goluri pariurile vor fi necastigatoare.

Pariul numar de goluri peste 3: pariul este castigator daca se inscriu 4 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri pariurile vor fii rambursate. Daca se inscrie in total: 0, 1 sau 2 goluri, pariul va fi necastigator.

Pariuri cel mai bun marcator la un turneu

Se iau in considerare toate golurile marcate de jucatorul ales, inclusive golurile marcate in reprizele de prelungiri, insa nu se iau in considerare loviturile de departajare dupa finalul reprizelor de prelungiri. La egalitate se aplica regula dead heat. La pariul cel mai bun marcator al echipei daca echipa respectiva nu marcheaza nici un gol pariurile vor fi rambursate.

Pariuri totaluri cartonase la un turneu

Un jucator poate sa primeasca intr-un meci maxim un cartonas galben si unul de rosu, pentru ca al doilea cartonas galben care adduce la un rosu nu se ia in considerare. Se iau in considerare doar cartonasele primite de jucatori care se afla pe teren.

Pariuri pe penaty-uri ratate/marcate

La acest tip de pariu se iau in considerare toate penatyurile, inclusive si cele din reprizele de prelungiri si din timpul loviturilor de departajare. Daca un penalty este repetat, prima incercare nu se ia in considerare.

Pariuri pe cornere la un turneu

Se iau in considerare toate cornerele batute din timpul regulamentar.

Pariuri comparate - Marcatori din acelasi club

In cazul unui rezultat de egalitate, toate pariurile vor fi rambursate. Se iau in considerare si golurile inscrise in reprizele de prelungiri, dar nu se tine cont de golurile inscrise la loviturile de departajare.

Pariuri cine se califica mai departe

Daca o echipa participanta la acest turneu este descalificata toate pariurile vor fi returnate.

Pariuri speciale, pozitia echipei din clasament

Pariurile sunt decise dupa calsamentul final, nu se iau in considerare punctele acumulate din playoff.

Pariuri special, echipa termina campionatul in prima sau in a doua jumatate a clasamentului

Pariurile sunt decise dupa clasamentul final de la sfarsitul sezonului.

Pariuri pe retrogradare

Se decide dupa clasamentul final, daca o echipa se retrage din campionat inainte de inceperea campionatului, pariurile pe aceasta echipa vor fi returnate.

Pariuri combinate total goluri/ jucator

Pentru ca pariul sa fie valid jucatorul ales trebuie sa intre pe teren, iar golurile inscrise in timpul reprizelor de prelungiri sau la loviturile de departajare nu se iau in considerare.

Pariuri- prima echipa care sa marcheze cu capul

Pariurile vor fi rambursate daca nu se inscrie nici un gol cu capul.

Pariuri multicornere

La acest tip de pariu numarul multicornerelor se calculeaza astfel: multiplicarea cornerlor din prima repriza cu numarul cornerelor din repriza a doua.

Pariuri live: Reprize de prelungiri - Numar goluri sub/ peste

Se aplica aceleasi reguli ca pentru Pariuri live.

Pariuri live, evenimente intamplate/ interval de timp

Pariul este decis de numarul total al evenimentelor specifice intr-un interval de 10 minute. Intervalele de timp 41-50 si 81-90 contin si prelungirile. Se iau in considerare doar evenimentele jucate. In cazul in care meciul este suspendat pariurile pe interval de timp nejucate vor fi rambursate. Pentru pariuri pe lovituri libere, penaltiurile nu se iau in considerare ca lovituri libere. Cornerele, aruncarile de la margine, loviturile libere care sunt repetate se pun doar o singura data. Aruncarile de la margine executate gresit nu se iau in considerare.

Pariuri numar goluri- par sau impar

La acest tip de pariu daca meciul se termina 0-0 pariul este decis ca una para. Daca meciul este suspendat pariurile se ramburseaza.

Pariuri gol/ fara gol

Pariul gol: ambele echipe reusesc cel putin un gol. Pariul fara gol: una dintre echipe sa nu inscrie. Daca meciul este suspendat dupa ce ambele echipe au inscris, atunci pariurile gol vor fi castigatoare iar cele fara gol necastigatoare. Daca meciul este amanat fara ca ambele echipe sa marcheze, atunci toate pariurile vor fi rambursate.

Regula "DEAD HEAT”.

"Dead heat” inseamna un rezultat de egalitate unde doi sau mai multi concurenti impart aceeasi pozitie finala. O selectie de tip "dead heat” este considerata a fi jumatate castigatoare, jumatate pierzatoare si este platita la cota intreaga si miza impartita la 2. In cazul unui "dead heat” cu trei castigatori, selectia este considerata o treime castigatoare, doua treimi pierzatoare, iar cota intreaga este platita in raport cu miza impartita la 3.

Pariuri pe echipa care inscrie primul gol al etapei, primul gol al zilei

Pariurile sunt decise in functie de momentul starturilor fiecarui meci, la acest tip de pariu se aplica regula Dead Heat. Pentru acest tip de pariuri se iau in considerare si meciuri amanate, cu conditia ca meciul sa se joace in aceeasi zi cu celelalte meciuri.

Pariuri total minute al golurilor inscrise

La acest tip de pariu se iau in considerare totalul minutelor in care au fost inscrise goluri. Exe. daca intr-un meci sunt inscrise goluri in minutele 9 si 78, atunci pariul castigator este numarul 87, adica 78 + 9. Orice gol inscris in prelungirile primei reprize este considerat ca fiind inscris in minutul 45, iar orcie gol inscris in prelungirile de la finalul meciului este considerat ca fiind inscris in minutul 90. In cazul in care meciul este abandonat pariurile vor fi rambursate, cu exceptia pariurilor al caror rezultat a fost deja decis.

Pariul primul cartonas primit

Daca mai multi jucatori primesc cartonas la acelasi faza, atunci primul jucator caruia se arata cartonasul va fi desemnat selectia castigatoare la acest tip de pariu. Se iau in considerare si cartonasele rosii.

Pariul pe minutul primului cartonas

La acest tip de pariu se iau in considerare atat cartonasele rosii cat si cele galbene.

Pariuri primul/ urmatorul cartonas/ echipa

Se iau in considerare doar cartonasele primite de jucatori care sunt pe teren. Daca mai multi jucatori primesc cartonas la acelasi faza, atunci primul jucator caruia se arata cartonasul va fi desemnat selectia castigatoare la acest tip de pariu. La acest pariu un cartonas rosu este egal cu 2 galbene si daca cartonasul rosu este aratat direct.

Pariuri pe modul in care se inscrie urmatorul gol

Gol din lovitura libera, pentru ca pariul sa fie castigator golul trebuie sa fie inscris din lovitura libera, iar daca sutul a fost deviat golul trebuie sa fie atribuit jucatorului care a executat.

Gol din penalty, pentru ca pariul sa fie castigator jucatorul care executa trebuie sa inscrie direct din penalty.

Autogol: Daca un jucator trimite balonul in propria poarta.

Gol cu capul: Jucatorul trebuie sa trimita mingea cu capul in poarta.

Sut: Orice alte tipuri de goluri.

Pariuri pe numarul tricoului marcator

La acest pariu in cazul unui autogol se ia in considerare numarul jucatorului care a inscris autogolul, iar acest numar va fi atribuit echipei care a beneficiat de acest penalti.  Daca un jucator intra pe teren fara un numar pe tricou automat i se atribuie numarul 12 pana la aflarea numarului corect. Pariurile se ramburseaza daca meciul este suspendat inainte de final, cu exceptia situatiilor in care pariul a fost deja decis.

Pariuri pe suprematie de goluri

La acest tip de pariu se aleg un grup de meciuri unde ne ofera  de exemplu 2 variante Goluri acasa vs. Goluri in deplasare. Daca un meci nu se joaca din acest grup de meciuri pariurile vor fi rambursate.

Pariul pe echipa care inscrie primul, doilea, urmatorul sau ultimul gol

Autogolurile se atribuie echipei care a beneficiat de acesta.

Pariuri performante echipe

Punctele se acorda dupa urmatorul ghid:

Castiga meciul = 25 puncte

Rezultat egal = 10 puncte

Fiecare gol inscris = 15 puncte

Fiecare corner acordat si jucat = 3 puncte

Nu primeste gol = 10 puncte

Inscrie gol inainte de minutul 20 = 10 puncte suplimentare (maxim 10 puncte/ echipa)

Fiecare cartonas galben sau rosu primit = se scad 5 si respectiv 15 puncte (maxim 20 puncte/ jucator)

Pariuri ultimul penalti marcat/ ratat

Pariul se refera la ultimul penalti din seria loviturilor de departajare, daca nu se ajunge la penalti-uri pariurile vor fi rambursate.

Pariuri sudden death

Pariul este castigator daca dupa reprizele de prelungiri se executa cel putin 11 lovituri de pedeapsa. Daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare pariurile vor fi rambursate.

Pariuri urmatorul penalti

Pariul este valid daca urmatorul penalti este transformat sau ratat, daca meciul nu se ajunge la lovituri de departajare pariurile se ramburseaza.

Pariuri pe penaltiuri reusite - echipa

Pariul este castigator daca nimeriti numarul total de penaltiuri reusite de o anumita echipa in repriza loviturilor de departajare - daca meciul nu ajunge la lovituri pariurile se ramburseaza.

Pariuri echipa careia i se acorda ultimul penalti

Pariuri pentru care echipa se va acorda ultimul penalti in repriza loviturilor de departajare - daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Total Penaltiuri Reusite (Numar Goluri)

Pariuri pe numarul total de penaltiuri inscrise in repriza loviturilor de departajare - daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Pariuri pe total penaltiuri reusite (Peste/Sub)

Pariuri pe numarul total de penaltiuri inscrise in repriza loviturilor de departajare - daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Pariuri pe total penaltiuri acordate

Pariuri pe numarul total de penaltiuri acordate ambelor echipe in repriza loviturilor de departajare - daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Pariuri pe total penaltiuri - Echipa

Pariuri pe numarul total de penaltiuri acordate unei anumite echipe in repriza loviturilor de departajare - daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Pariuri Sportbladet Zoom adica: jucatorul va alerga cea mai mare distanta

Pariurile raman valide, indiferent daca selectiile participa sau nu. Se iau in considerare doar jucatorii listati. Pariurile sunt decise in baza statisticilor oficiale ale Sportbladet Zoom.
 
 
Vezi si: