Remi Royal - 400 Euro Bonus
 
RemiRoyal in aceasta perioada ne ofera un bonus incredibil de 100% pana la 400 euro/$. Daca vrei sa beneficiezi de aceasta oferta, atunci descarca gratuit sofutl RemiRoyal, deschide un cont la RemiRoyal, depune minim 10$ pe contul tau si vei primi automat bonusul pe cont. Bonusul va fi pus în balanţa ta cu bani reali, în sume de 5$, de vreme ce tu joci pe bani reali. Odată ce suma de 5$ este adăugată contului tău această sumă se poate retrage în bani cash - fara alte condiţii. Primeşti 1 Punct Bonus pentru fiecare taxă de 1$ pe care o cheltuieşti (se acumulează suma taxei plătite). Fiecare 15 Puncte Bonus pe care le câştigi vor fi automat creditate balanţei în bonus cash de retragere de câte 5$, pentru a face ce vrei cu el. Dupa prima ta depunere efectuata in următoarele 90 de zile te poţi bucura de jocul special de la ‘Mesele Începătorilor’ marcate cu (B) şi colorate în mov din interiorul camerei de joc. La aceste mese poţi juca cu mize mici, iţi poţi exercita abilităţile în timp ce joci numai cu alti începători.
Despre RemiRoyal

RemiRoyal este unul dintre cele mai bune si credibile site-uri de remi online din Europa. Compania RemiRoyal a fost infintata cu multi ani in urma si este inregistrata la Cipru. RemiRoyal ofera clientilor sai cele mai bune softuri, multe promotii, turnee si multe tipuri de jocuri excelente. RemiRoyal in primul rand se deosebeste de alte site-uri specifice prin multitudinea promotiilor extraordinare. Astfel in mod unic doar deschizand un cont la RemiRoyal iti asigura un super bonus gratis de 5$. in plus RemiRoyal pune mare accent pe informarea corecta a jucatorilor, oferind acestora cele mai multe tutoriale si materiale ajutatoare.

RummyRoyal este prima si singura comunitate online unde poti experimenta o multitudine de jocuri cu multi jucatori si poti sa joci chiar si cu patru jucatori in acelasi timp. Alatura-te miilor de jucatori din intreaga lume in turneele si jocurile cu bani reali.

Oferta de jocuri:

La RemiRoyal vom gasi toate jocurile posibile la remi si cateva alte jocuri interesante:

Gin Remi, Oklahoma, Remi 51, Remi 40, Remi Traditional, Remi 500, Okey, Canasta, Mahjong, Tile Rummy.

Freerolle-uri, turnee:

In cazul in care inca nu ai jucat la acest super joc, poti proba abilitatile ca incepator la turnee freerolle, deci fara sa dpui bani pe cont. Astfel RemiRoyal organizeaza in fiecare zi un turneu gratis cu premii de 10$. Ca sa te inregistrezi: In lobby, apasă tabul "Mod Real", urmat de click pe secţiunea "Multi Turneu", uită-te după turneul "$10 Daily Freeroll" si apasă de două ori acea linie, uită-te după turneul "$10 Daily Freeroll" si apasă de două ori acea lini, când va incepe turneul o fereastra se va deschide si tu vei fii aşezat automat.

RemiRoyal organizeaza zeci de turnee de mai multe tipuri, astfel poti juca la turneu: Regulat, Turbo, Rapid, Garantate, Premiu Adaugat, Reintrare, Plati, Royal Stars, Calificari, Beginners.
 remi royal banner 300x250
Depuneri si retrageri:

RemiRoyal ofera multe optiuni sigure la retrageri si la depuneri:

Depunere: TRANSFER BANCAR, Credit Card, Debit Card, Maestro card, Moneybookers, Entropay, Eco, Ukash, Click and Buy, Neteller, Alertpay.

Retragere: Moneybookers, Netpay, Neteller, Maestro card, GiroPay.

Alte promotii la RemiRoyal:

Premiul Garantat 30.000$ Remi 51. Pregateste-te pentru marele turneu RummyRoyal! Turneul Remi 51 cu un premiu garantat de 30000$!.

Space Race. Pentru fiecare joc Space Race pe care îl joci, primeşti 1 punct. Câştigă acel joc şi primeşti 2 puncte. În fiecare săptămână, jucătorii de top câştigă premii nenumărate în bani precum şi vouchere la turneu, dar şi intrări la Freeroll-urile speciale. Poţi să participi la Cursa de Orbita Mică sau la Orbita Mare, sau, la amândouă.

Mesele Jackpot. În această lună primeşti mai mult de la mesele Jackpot! Când acumulezi 4 câştiguri consecutive - poţi să revendici premiul jackpotului! Ai de ales să te opreşti aici, sau să continui până la al 5-lea sau al 6-lea câştig consecutiv şi să revendici un premiu şi MAI MARE!

Dolarul Norocos. In aceasta luna esti invitat sa iei parte la turnee speciale! Aceste turnee au premii garantate de 750$ si intrarea este de doar 1$!

Joaca *Strange Stele * Castiga Premii Incredibile. Clubul Royal Stars(R.S.C) este un program special de loialitate care ne recompenseaza membrii cu premii fantastice. Cu cat strangi mai multe Stele Royale, cu atat castigi mai multe premii!.
 remi
 remi royal banner 300x250 Ro
 
Descriere prezentata de best-pariuri-online.com


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.