La majoritatea caselor de pariuri sportive gasim 3 metode de baza sa retragem fonduri de pe contul nostru de pariuri sportive online, poker online, casino online sau jocuri online. Insa la cele mai bune bookmakeri, precum Ladbrokes, putem retrage fonduri prin 5-6 metode diferite.
 
Vezi acum lista metodelor principale la pariuri sportive online:
 1. Retragerea castigurilor prin cardul Visa Electron.
Aceasta modalitate de retragere este cea mai recomandata, buna, practica dintre toate cele posibile. Din pacate aceasta modalitate este accesibila la doar cateva case de pariuri sportive, precum Bet365, Ladbrokes, Gamebbokers.
Atentie! La unele case de pariuri online precum Gamebookers retragerea este taxata, astfel aici comisionul la retrageri prin Card Visa este de 1,4 Euro.
 
Retragere in practica: o retragere prin Card Visa este foarte simplu, dupa ce ai intrat in contul tau, acceseaza sectiunea retragere (withdraw) si completeaza datele corecte despre cardul tau de Visa, iar in final precizeaza suma pe care vrei sa o retragi. La Ladbrokes si Bet365 dureaza doar 2-3 zile pana cand banii retrasi ajung pe cardul nostru.

La bet365 putem sa retragem direct atat prin card de debit cat si prin card de credit. Vezi acum toate detaliile despre retrageri la Bet365:
 • Daca ai un card de debit Electron, Laser, Solo sau Visa Delta, poti retrage fonduri mergand la 'Retrageri' pe website-ul bet365.
 • Bet365 nu percepe taxe pentru utilizarea metodelor de plata prin card de debit sau credit.
 • In cazul in care retragem prin card de debit Visa Electron, putem retrage minim 25 Ron, iar in cazul cardurilor de credit putem retrage minim 50 Ron.
 • O retragere prin Card dureaza in medie 2-5 zile.
 1. Retragerea castigurilor prin Moneybookers, Neteller sau Click2Play.
In primul rand trebuie sa precizam ca la majoritatea agentiilor de pariuri sportive daca ai depozitat bani prin Moneybookers, Neteller sau Click2Pay toate retragerile vor fi procesate prin contul tau de Moneybookers, Neteller sau Click2Pay. Dupa ce banii au ajuns in contul tau de bani electronici, pentru o retragere in numerar trebuie sa deschizi un cont la o Banca cat mai mare, ca sa primesti banii cat mai repede. La retragere din portofelul tau electronic de la Moneybookers, Neteller sau Click2Pay trebuie sa completezi toate informatiile necesare primite la deschidere despre contul tau la banca: numele bancii, adresa bancii, numar cont, cod IBAN, cod SWIFT.

Daca ai completat totate detaliile, banii vor ajunge in contul tau in doar cateva zile. La o retragere dintr-un cont de Moneybookers se retine o taxa de 1,80 Euro indiferent de cat de mare este castigul respectiv, in timp ce la o retragere din portofelul electronic de la Netteler se retine o parte de 2,5%.

Retragere de fonduri in practica prin Moneybookers, Neteller sau Click2Play la Bet365:
 • Ca prim pas apasa pe ‘Retragere fonduri’ pe website-ul bet365 in cazul retragerilor prin Neteller sau Click2Play, iar in cazul in care doresti sa retragi prin Moneybookers contacteaza serviciul de asistenta prin email: [email protected] Bet365 nu va percepe taxe pentru retragerile facute in contul tau de Click2Pay, Moneybookers sau Neteller.
 • Suma minima care poate fi retrasa prin contul Click2Pay este de 25£ sau echivatentul, suma maxima care poate fi retrasa prin Neteller in orice interval de sapte zile este de 20.000$ sau echivalent.
 • Timpul de plata la Bet365 in contul de la Moneybookers dureaza cel mult 24 de ore, in cazul platilor in cont de Neteller maxim o ora, iar in cazul platilor in contul de Click2Pay tot pana la 24 de ore.
 1. Retragerea castigurilor prin transfer bancar.
Daca ai toate datele despre contul tau bancar pregatite, este foarte usor sa retragi bani prin transfer bancar. Tot cea ce trebuie sa faci este sa mergi la sectiunea Retrageri, apoi alege transfer Bancar, iar aici dupa ce ai completat toate datele cerute, in termen de 3-10 zile banii vor intra in contul tau.
 
Atentie! Inainte sa ceri o retragere informeaza-te cat este comisionul la acest tip de retragere. De exemplu la Gamebookers se retine o taxa de 3 dolari la fiecare retragere, in timp ce Bet365 ofera clientilor sai o retragere gratuita prin transfer bancar la fiecare 28 de zile.

Retragere prin transfer bancar la Bet365:
 • Daca ai depozitat bani prin transfer bancar, toate retragerile vor fi procesate prin transfer bancar.
 • Bet365 ofera clientilor sai o retragere gratuita prin transfer bancar la fiecare 28 de zile.