Sisteme de pariuri.

Oare exista sistemul perfect la pariuri sportive online?

Daca esti pasionat de pariuri sportive cu siguranta ai auzit deja multe povesti cu oameni care au inventat sistemul perfect la pariuri, un sistem care iti garanteaza castiguri uriase. Cu siguranta un astfel de sistem nu exista! Sunt multe strategii bune, chiar foarte bune, insa nici o strategie sau sistem nu iti garanteaza ca vei castiga. Sfatul nostru este sa nu mai crezi in site-uri care pentru ceva bani iti promit sisteme imbatabile sau predictii 100% castigatoare.
 
Fara dar si poate majoritatea pariorilor pierd, dovada acestui fapt este numarul tot mai mare a caselor de pariuri online, offline. Insa sunt si pariori care si pe termen lung castiga, acesti pariori nu numai ca folosesc sisteme dintre cele mai bune, dar sunt consecventi la managementul de bani pe care l-au stabilit de la bun inceput. Agentii de pariuri sportive realizeaza profituri uriase, ei profita dupa pierderile jucatorilor mici, cei care pariaza fara strategie, fara management de bani.

Pe aceasta pagina iti prezentam cel mai bun, perfect sistem dintre toate cele posibile:

Sistemul Martingale.

Sistemul Martingale este cel mai bun sistem din lumea pariurilor si nu numai. Acest sistem nu are la baza o predictie, dar are la baza valoarea mizei. Putem folosi pe acest sistem atat la pariuri sportive cat si la casino. Altfel sistemul acesta este foarte bine si des folosita de catre jucatori la Roulette, mai exact la jocul rosu/negru.
 

Esenta sitemului Martingale: la pariuri sportive jucatorul dubleaza valoarea mizei dupa fiecare pariu pierdut, astfel la momentul in care va castiga o sa realizeze un venit egal cu valoarea totala al mizelor pana la pariul castigator, plus un profit egal cu valoarea primei mize.

Daca avem fonduri interminabile probabilitatea sa castigam folosind sistemul Martingale este de 1, adica sansele sa castigam este de 100%. Insa avand in vedere ca nu avem la dispozitie bani interminabili trebuie sa analizam foarte bine cum putem folosi sistemul Martingale.

Cum functioneaza?

Nu trebuie sa faci altceva daca folosesti acest sistem decat sa dublezi miza dupa ce pierzi si sa incepi de la inceput daca castigi. De exemplu: punem un pariu cu o cota de 2,00 in valoare de 10 RON. Daca pierdem pariul respectiv punem un alt pariu cu o cota identica de 2,00 insa de data acesta dublam miza la 20RON. Daca pierdem din nou, punem un alt pariu tot cu o cota de 2,00 dar iarasi dublam miza precedenta la 40RON. De data acesta castigam, castigul va fi de 40RON * 2,00 = 80RON, iar pana la acest moment am pus pariuri in valore totala de 10RON + 20RON + 40RON = 70RON. Deci am realizat un profit in valoare de 10RON.

Exemplul de sus ne arata cat de usor este sa castigi cu ajutorul acestui sistem, insa marea problema a sistemului este ca miza dublata dupa fiecare pariu pierdut creste exponential. Astfel daca folosesti acest sistem si vei avea o serie negativa cu cateva pariuri pierdute, poti pierde toti banii tai incredibil de repede. De pilda doar dupa 5 pariuri pierdute in serie, a sasea oara ar trebui sa jucam cu o miza de 320RON ca sa realizam un profit de doar 10RON.

In concluzie, sistemul Martingale este una perfecta daca am avea infinit de multi bani, dar avand in vedere ca asa ceva nu exista trebuie sa fim foarte atenti si cu acest sistem.

Modificari in sistemul Martingale. Cea mai mare problema al acestui sistem este ca valoarea mizei creste exponential, deci pentru ca crestera sa fie mai lenta trebuie sa alegem selectii cu cote cat mai mari, precum pariuri scor corect, pauza/final etc. In aceste cazuri, avand in vedere ca cotele sunt mult mai mari decat 2.00, nu trebuie sa dublam miza dupa fiecare pariu pierdut pentru realizarea profitului unitar. Desigur la aceste selectii cu cote mari seria de pariuri necastigatoare poate sa fie chiar foarte lunga.

Vezi si: