Sportingbet - 1000 Euro Bonus
 
Sportingbet prin programul sau de Paradise Poker asteapta iubitorii jocului de poker online. Paradise poker ofera un set de servicii deosebite: descarcare si joc de poker gratuit, asistenta clienti in limba romana, acţiune poker 24 de ore din 24, 365 zile pe an, si nu in ultimul rand Sportingbet ne asteapta cu peste 2000 de mese online si evident cu promotii una si una.

La sportingbet putem juca la o calitate deosebita mai multe tipuri de poker: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 5 Card Draw, 5 Card Stud, Blackjack si multe turnee.

Pe langa serviciile de calitate pe care ne ofera Sportingbet si la Poker, Paradise Poker are un atu important in fata concurentei: tureneele. Sportingbet organizeaza in fiecare luna turnee cu premii de peste 3.400.000 € si in fiecare saptamana freeroll de fidelitate cu premii de peste 10.000 €.

In plus daca nu ai jucat inca poker, Sportingbet vine in ajutorul tau. La scoala de poker sportingbet poti primi informatii utile despre: termeni de jargon, strategii de poker, unelte etc. 
Alte promotii excelente la Sportingbet Poker:

Clubul Jucătorilor Paradise ofera jucatorilor de poker la Sportingbet mai multe modalităţi de câştig, mai multe emoţii şi mai multe posibilităţi. Astfel cu punctele acumulate prin jocuri puteti lua buy-uri la turnee prestigioase, puteti să le schimbaţi pentru bonusuri în numerar si o noutate puteti cheltui in magazinul sportingbet.  
Câştigaţi FPP-uri de fiecare dată când jucaţi cu bani reali - câştigând 1 FPP pentru fiecare 0,25 € folosiţi ca şi cotă.
 
10.000 Euro bonus la turneul Sit'n'Go. La acest turneu daca castigi sase jocuri la rand, vei primi un superb jackpot de 10.000€, desigur asta peste castigurile realizate in turneu. In plus daca nu castigi potul dar vei termina turneul fie pe locul 1 sau 2 în oricare dintre cele 6 turnee consecutive Jackpot Sit'n'Go, vei duce acasă extra 200€. Jackpot Sit'n'Go este un turneu de 10 jucători, 10€ plus 2€, cu 8 minute de blind şi cu jetoane de 1500, de început. Imediat cum cei 10 jucători au luat loc, eşti în joc şi poate sa inceapa batalia!

Bad Beat Jackpot. La bad beat jackpot aveti sansa sa castigati o gramada de bani. Un bad beat este atunci când o mână "imbatabilă" este bătută. Pentru a câştiga ParadisePoker Bad Beat Jackpot, trebuie să aveţi careu de şesari sau mai mult, bătuţi într-o mână la una dintre mesele desemnate pentru Bad Beat Jackpot.

Super promotie pentru jucatori noi la Sportingbet Poker. În fiecare sâmbătă, ParadisePoker va găzdui un Freeroll în valoare de 1.000 € exclusiv pentru jucătorii care s-au înscris în ultimele 14 zile.
 
Informatii utile despre Bonusul Poker Sportingbet:

Fiecare client nou poate primi acum un bonus de 100% în sumă maximă de 1000 € la primul transfer. Obţinerea bonusului este uşoară. După ce aţi descărcat soft-ul de Poker şi v-aţi deschis un cont, doar introduceţi codul de bonus FIRST1000 când faceţi primul transfer în camera de poker.
 
Dacă faceţi un transfer de 500 € în camera de poker veţi primi un bonus de 1000 € în secţiunea Bonusului în aşteptare. Eliberarea bonusului: 10€ sunt creditaţi pentru fiecare 200 FPP acumulaţi in 60 de zile. Important: nu uita sa introduci codul promotional, bonusului: FIRST1000.
 
Vezi si:
 Descriere prezentata de pariuri online


Canale TV Online: digi sport live, gsp tv live, acasa tv live, antena 1 live, antena 3 live, digi sport plus live, eurosport live, eurosport 2 live, hbo live, kanal d live, prima tv live, protv live, sport ro live, tvr 1 live.
Clasamente fotbal:Clasament Argentina, Clasament Austria, Clasament Belgia, Clasament Brazilia, Clasament Croatia, Clasament Danemarca, Clasament Anglia, Clasament Franta, Clasament Germania, Clasament Grecia, Clasament Irlanda, Clasament Italia, Clasament Norvegia, Clasament Polonia, Clasament Portugalia, Clasament Rusia, Clasament Scotia, Clasament Spania, Clasament Elvetia, Clasament Cehia, Clasament Olanda, Clasament Turcia, Clasament Ucraina.